Bobbi Brown Luxe Shine Intense karmini

by Wednesday, November 6, 2019

Bobbi Brown ima nove karmine u okviru svoje (lip) porodice. Od septembra kada su lansirani koliko sam čitala, a kasnije i na licu mesta videla, ubiraju uglavnom pohvale. Zato sam otišla u Anabella Beauty Spot da sa Natašom Milijanović koja je Bobbi Brown make up artist istražim malo detaljnije o čemu se radi.

Zlatna sredina

Već imaju mat, imaju i sjajne završnice, a ovo je the best of both worlds u jednom proizvodu. Kolekcija broji 14 nijansi, ja sam u datom trenutku isprobavala 12 (videćete na swatchevima), ali pošto je to bilo pre koju nedelju, verovatno je stigla dopuna.

Spoj snage i nežnosti

Ovo je dosta interesantna formula koje nema baš mnogo na tržištu. Izraziću se maksimalno plastično ali verujem da ćete da razumete. Boje su intenzivne i bogate ali nisu “debele”. Od punog pigmenta često osećamo tu “težinu” proizvoda i kada se nanese izgleda kao sendvič.

Luxe Shine je u tankom sloju 1/1 pun ton koji ne opterećuje. U tom intenzitetu ne isušuje već fino prijanja i hidrira. Doza sjaja je prisutna ali ne preovladava. Čak, kada nakon nekog vremena nošenja taj “sjaj nestane” odnosno blago izbledi, boja kao boja ostaje jednako raspoređena na usnama.

Dopada mi se što u jednom potezu možete da dobijete intenzivan, bold, ali sofisticiran izgled usana, a ako vam je to previše u smislu snage boje (ma koliko ona bila neutralna), možete samo blago natapkati i dobiti sočan efekat usana ili da one jednostavno izgledaju jedro. To je posebno lepo kod boja poput Passion Flower, Showstopper, Paris Pink.

Dress Code: Elegantno

Naziv je opravdao sve: formulu, kvalitet, postojanost, cenu, ali i ništa manje važnu ambalažu. Zlatna, sa žigom skockana u tananu, dužu pravougaonu formu.

Cena karmina je 5.240 dinara i možete ih detaljnije pogledati i pazariti u Anabela parfimeriji. Ako kojim slučajem još uvek niste bili tamo a hteli biste u virtuelnu turu, evo LINKA do posta :).

Karmini su mi se dopali najviše zato što su pouzdani. Konkretno nosim jednu nijansu već duže vreme i ne razmišljam puno o njoj kada je nanesem jer se ne razliva preko linije usana. Oni su za tipove žena (muškaraca) koji vole da kada nanesu karmin da ne misle i ne brinu o njegovom popravljanju, a da pored toga imaju uz sebe nešto što im odgovara i što rado nose uz sebe kao pouzdanog saveznika.

Bobbi nam sprema novitete, update-ove i promene. Radujem se da se tome svi zajedno obradujemo uskoro.

Da li ste probali neki Bobbi Brown karmin?

Do narednog naslova,

Di

2 Responses
  • Marina
    November 7, 2019

    Ima lepih nijansi, volim zemljane tonove; mada, nekako su mi standardne, neinovativne.

    • digolubović
      November 7, 2019

      Ovde postoji jedan problem, a to je svetlo. Konkretno, u parfimeriji baš na mestu gde je izložen Bobbi svetlo je mešano i naravno veštačko što značajno otežava verno prikazivanje ovim putem. Pokušala sam da minimalno korigujem boje a da sačuvam vernost onoga što sam zapravo videla i to je jako teško.
      Što se tiče boja, ja Bobbi i doživljavam kao brend koji se ne upušta u neko “ludilo” kad su u pitanju ove stvari. Doduše kod senki stvarno urade neočekivano.
      Svakako ih vredi pogledati uživo jer je formula stvarno jako lepa i zahvalna :).
      Meni je Bare Truth najlepša, neočekivano sasvim.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *