50 godina drugačije nege

by Saturday, November 11, 2017

Na ljudima pored očiju prvo primetim šake. I pre nego progovore, već pri rukovanju i neminovnom prvom pogledu, već su mi dosta o sebi rekli. Često dovoljno.

Hauschka slavi jubilej, a ja koristim priliku da kažem nešto više jednom od njihovih kultnih proizvoda, ujedno i meni omiljenim artiklom u sferi nege generalno – kremi za ruke.  Jedna od akcija koju su sproveli jeste da su napravili specijalno pakovanje kreme koja ima neverovatnih 100 mililitara, što je duplo u odnosu na redovno izdanje, kao i to da imaju ključić kao poklon za maksimalnu iskoristivost proizvoda.

Krema je nežna, ugodna, poput prijatne obloge koja lepo miriše. Udobna je, hranljiva i brzo se upija ne ostavljajući lepljiv film. Lepo se raspoređuje među dlanovima i brzo razmazuje. Zrno graška je dovoljno da obuhvatite obe šake i trenutno ih obučete u tanji džemperić koji ih štiti od hladnoće. Tekstura je izuzetno lagana i nelepljiva, a bogata nizom hranljivih i kvalitetnih sastojaka. Portreti pažljivo biranih i kombinovanih biljaka su takvi da možete da poklonite poverenje ovoj kremi čak i ako su vam ruke (laktovi) izraženo ispucali. Može ih oporaviti, naravno, iz više aplikacija. Kremu nanosim prema potrebi, bez pravila, nekada i više puta na dan i jako mi prija. Kao da brižno mazi i umiruje kožu čineći je jedrom i elastičnom, to me oduševljava iznova. Delotvorna je i smatram da je  kvalitetan proizvod koji bi rado i muškarci mogli da koriste, posebno ako su ljubitelji nesintetičkih mirisa.

 

INCI:  voda, alkohol, glicerin, Althaea Officinalis (beli slez), Prunus Dulcis (slatki badem), Anthyllis Vulneraria(zečja detelina), Daucus Carota (šargarepa), cetearil alkohol, Cera Flava(pčelinji vosak), Prunus Spinosa(trnjina), Arachis Hypogaea(kikiriki), Buxus Chinensis (jojoba), Triticum Vulgare (meka pšenica), bentonit, laktoza, Kalanchoe Digremontiana(biljka kalanhoa), parfem, limonen*, linalol*, citronelol*, citral*, farnesol*, benzil benzoat*, eugenol*, benzil salicilat*, lecitin, ksantan guma * sastav prirodnog eteričnog ulja

Cena za 50 ml je 1650 dinara, a ako akcija odnosno zalihe još uvek postoje, za kupovinu u vrednosti preko 4.000 dinara dobijate kremu od 30ml, a za kupovine preko 6000 na poklon se dobija upravo ova, od 100ml. Nije teško potrošiti nijedan od ovih iznosa kada je Hauschka u pitanju. Ako vam je potrebna pomoć u odabiru, dosta sam proizvoda probala i mogu vam dati predloge.

Da li ste nekada koristili Dr. H? Imate li omiljeni proizvod?

Do narednog naslova, Di

 

No tags 0 Comments 0

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *