L` Eau

by Sunday, November 19, 2017

Zamislite devojku, mladu ženu koja svakoga dana užurbano ide na fakultet/posao uz rasutu pažnju i pomešane fokuse. Nosi uglavnom suknje i haljine i njen spektar boja ne poznaje tmurne tonove, ili one bazične. Ne, njoj je to dosadno, a da bude sasvim iskrena, ne bi se u toj klasici ni snašla – bar ne još. Ali, ovako je baš slatka,  simpatična i u skladu sa svojom pojavom – pozitivna. E tako i ovaj parfem.

Vedar, cvetnih nota koje se smenjuju, nestrpljivo tražeći na onom ko ga nosi vodeći momenat koji sasvim pristaje ličnosti. Dovoljno razigran i “neozbiljan”, ali ipak vrlo posvećen i postojan na kožiCveće, cveće pa malo voća i  na kraju zaokruženo mošusom.  Ne mislim da je miris agresivan, naročito kompleksan i težak za nošenje. Ne, baš je za lepršavo raspoloženje i dane kada ste jednostavno relaksirani. Ne mogu da izdvojim šta je to što me prvo “zapljusne” kada nanesem ovaj parfem, svaki put mi se čini da je drugačije, bez obzira na otvaranje.

Fino, pozitivno, razigrano i nosivo. Treba probati, možda je vaš dojam potpuno drugačiji i vi vidite ono iza čega stoji Jimmy Choo a to je: suptilna ženstvenost i senzualnost.

Gornje note: hibiskus, bergamot

Srednje note: nektarina, božur

Bazne note: kedar, mošus

Još jedan njihov miris o kom sam govorila početkom godine OVDE.

 

L`Eau dostupan j eu tri mililitraže: 40ml, 60ml i 100ml. Možete ga kupiti u Sephori.

Imate li neki Jimmy Choo miris?

Do narednog naslova,

Di

No tags 0 Comments 0

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *