Water Drop

by Sunday, August 13, 2017

Dobar proizvod za hidrataciju je kao potraga za kvalitetnom belom košuljom. Svuda je u ponudi, a 90% nije to to – ni po ceni, ni po kvalitetu. Water Drop brenda Dr. Jart je bila investicija u setu od pre dva meseca koja zaslužuje preporuku veličine kuće – i to višespratne.

Proizvod sam kupila U SETU i prilično verno ga koristim i uživam u njemu. Reč je o emulziji koja se prilikom masažnog nanošenja na kožu brzo upija, pretvara u kapljice vode i koja pruža instant blistavost i osećaj prijatnog hlađenja i vlažnosti. Obično ga nanosim odmah nakon čišćenja, a pre šminkanja.  Količina je proizvoljna – malo u svakom slučaju, a doziram zavisno od datog stanja tog dana. U ovom “40 stepeni u hladu” periodu se nisam naročito šminkala, ali reakcija kože je ista – dovoljno je sjajna, blistava, ali ne izgleda masno i znojavo. Takođe, kombinovala sam sa različitim puderima i  pokazala se kao sasvim lagana i prijatna podloga koja igra u korist dewy look-u. Miris je dosta svež i prijatan, ne vidim da bi naročito smetao bilo kome, posebno kada nakon nekog vremena suptilno bledi. Neželjenih reakcija nemam, osim što primećujem da kako vreme prolazi imam sve mekše lice, posebno u predelu obraza. Izuzetno sam zadovoljna.

 

Water Drop namenjen je svim tipovima kože, a sastav je sledeći: Water, Cyclomethicone, Glycerin, Arbutin, Sodium Chloride, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Camellia Sinensis Leaf Extract, Centella Asiatica Extract, Acetyl Hexapeptide-8, Magnesium Ascorbyl Phosphate, DMDM Hydantoin, Fragrance, Butylene Glycol, Dipropylene Glycol, Sodium Hyaluronate.

Cena proizvoda u setu koji sam iznad linkovala je 2060 dinara i u ovoj varijanti imate 30ml, a samostalno nisam sigurna da li je oko 3000-4000 hiljade, sa naravno većom mililitražom (100ml). Gde? U Sephori. Iskreno baš preporučujem, jedna od stvari koju mi je drago da sam otkrila i kupila, jer ću to sigurno učiniti ponovo, posebno pred hladne dane.

Da li ste probali nešto od brenda Dr. Jart?

Do narednog naslova,

Di

/Foto: Di Golubović/

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *