Poljubac sa ukusom

by Wednesday, May 3, 2017

Piling balm sa ukusom meda, za  poneti. Dva u jedan. Jedan od proizvoda za kategorije: “Svi su poludeli za…” i “Must have” uz napomenu da je ovo retko opravdan hype. Sephora Mix and Play kolekcija obogaćena je balzamima, preciznije sadrži ih pet (Almond, Coconut, Goji, Tangerine, Rose) i jedan piling balm – Honey koji je današnji predmet priče.

Simpatično pakovanje, 3,5 grama proizvoda fine čvršće strukture koji se topi na usnama ostavljajući piling čestice uz istovremeno veoma blag sjaj. Subjektivni osećaj pri prvom prolazu je ugodan, dok već pri prvom sledećem se oseća blaga eksfolijacija koja izuzetno prija ukoliko redovno negujete usne i nemate nekih većih problema. Tekstura je, rekla bih, veoma zarazna pa postoji šansa da imate čestu potrebu da jedete mažete ovaj balm. Boja na usnama, osim sjaja dobija nešto bleđu nijansu što mi se dopada, a utisak sočnih usana ne izostaje. Moram da kažem i:

Poljupci su ukusni(ji). Been there, done that.

 

Ok, tri u jedan. 670 dinara za nešto što će se “pojesti”? DA. Uz to, prekosutra je Shopping night u Delti, pa uz sniženje od -20% ovaj medenjak bude 536 dinara. 

Sve u svemu, simpatičan gedžet koji vredi imati. Evo tri razloga:

  • interesantna estetika
  • prijatan i uskusan proizvod na usnama
  • malo više od prosečne nege

Naravno da nije nešto bez čega se ne može, ali je beskrajno simpatično i istinski me je osvojilo zbog čega preporučujem.

Da li ste probali nešto iz MIx and Play kolekcije?

Do narednog naslova,

Di

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *