Too Faced Sketch Marker: Ukras ili oružje

by Sunday, August 28, 2016

Iza silnog treptanja i mjaukanja kada je masovno oduševljenje ovim brendom u pitanju, sada već počinju da se kriju znatno ozbiljniji proizvodi (količine i marketing) nego ranije. Too Faced je oduvek bio sinonim za slatkoću (i kvalitet), ali ono što prave poslednjih godinu i po dana je zaista, pa reći ću – nenormalnoRafalna paljba je njihov stil. U moru njihovih noviteta su i eyelineri u formi flomastera, a jedan takav, u braon nijansi je tema ovog posta.

Njegovo ime je Deep Espresso, “krije se” u olovci/flomasteru za koju možete pomisliti da je pisaće sredstvo, neki mnogo fancy čokoladni štapić, ili samo lep ukras za sve hrčke koji sakupljaju slatke stvari i drže ih na stolu “samo da ih gledaju”.

Dolaze su 12 boja,  po meri neutralaca i ljubitelja boja.  Sadrže 0,45 ml i cena im je 2630 dinara. Gde? U Sephori.

Too-Faced-Sketch-Marker-Swatches

Izvor: chicprofile.com

Kada je reč o karakterisitkama proizvoda, aplikator dolazi u formi flomastera izuzetne oštrine i preciznosti. Dovoljno je čvrst da se neće “lomiti” i smekšati po oku dok nanosite eyeliner. Istovremeno, nije grub da smeta i iritira ovaj deo kože kapka koji je dosta tanak i osetljiv. Pozicioniranje aplikatora pod određenim uglom i intenzitet pritiska sami određujete, a u skladu s tim dobijate tanju ili puniju liniju. Mogu reći da izuzetno lepo radi na unutrašnjem uglu, gde obično sve pođe nizbrdo, jer mi oči mnogo suze. Boja je fina, bogata, puna braon, što je lepo za sve boje očiju, a meni se dopada jer nije topla, a uklapa mi se u ten i boju kose, što svakako gledam. Pigmentacija je maksimalna, a proizvod ni u šali ne može da se obriše, da nestane niti da se pomeri dok vi to ne odlučite. 

Može delovati veoma prirodno, kao što sam to prikazala na poslednjoj fotografiji, a može biti i bold. Izbor je vaš.

too faced market di golubovic 3

Flomastere kao formu eyelinera ne favoriizujem jer smatram da im uvek nedostaju iste stvari: kvalitetan i dovoljno fleksibilan aplikator, konstatan intenzitet pigmenta i postojanost. Ovde je sve na svom mestu, stvarno radi posao za ocenu 10. Da li je mnogo novca za jedan ovakav proizvod? Objektivno da, ali ako ga koristite svakoga dana i želite sigurnost i postojanost, onda mi ni dupla cena nije visoka, akko sam sigurna da ne moram da gledam u ogledalo i strepim čime ću da “popravim štetu” jer nisam ponela ceo arsenal koji mi je na licu sa sobom.

Ovaj sam dobila, a kupiću crni, da imam i njega. Meni je ovo sjajno.

Zbog “nedovoljne ozbiljnosti” njihovih ambalaža, znam da im pojedinci slični meni ne bi pružili šansu. Iz tog razloga, a i zato što su me demantovali maestralnim proizvodom, da ponovim svoju izjavu sa FB stranice:

Nije sve kao što izgleda, mnogo je bolje

dijana golubovic too faced eyeliner

Do narednog naslova, Di

2 Responses
 • Uncle Abadash
  August 28, 2016

  Uh sjajna boja. Zaista izuzetan proizvod, najodusevljenija sam otpustanjem pigmenta. Kako se lako samo radi s njim. Drugo, boje su me odusevile jer su pastelne i zagasite, nista slicno na trzistu. Moja je boja ljubicasta i vrlo je neutralna kao tvoj primerak. Izvanredno za flomaster stajl!

  • digolubović
   September 1, 2016

   Problem sa pigmentom je upravo i razlog što ih dominantno ne volim.
   Pogodili su priču, na svakom polju – svaka im čast.
   Ko bi rekao da će TF da me oduševi za tako nešto.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *