Tony Moly – “neozbiljno” upakovana sreća

by Thursday, September 1, 2016

Let’s go bananas! 

 

Već mesecima se “hvalim”  kremom za ruke u obliku banane koju tako nonšalantno izvlačim iz torbe kao da je to prizor i primerak koji se, recimo u prevozu viđa često kao Bus Plus, što svakako nije slučaj. Stigao mi je i balzam, nema dalje.

Da vas ne zavara razigrana estetika, proizvodi ovog brenda imaju ozbiljniji temelj, dosta su interesantnih formulacija, a mirisi makar do sada nisu ostavili ravnodušnom. Današnji tandem je aroma koja je miks krem bananice i Stopi sladoleda, što je za moje čulo dobra vest.

Dijana Golubovic Tony Moly 2

Kremu koristim već nekoliko meseci. Mislim da je za potrebe održavanja nezahtevne kože ruku dosta dobra. Hidratacija je na srednjem nivou, ali je zato nivo zaglađenosti, prijatnosti i upijanja na vrhu zadatka. Ne mogu reći da maskira i “pegla” kao silikon, jer to nije slučaj, ali za osveženje i dodatak prirodne blistavosti koži, meni mnogo svidela. Efekat mirisa se ne zadržava naročito dugo, ali sve u svemu, jedan sasvim simpatičan i lep proizvod koji je za negovane ruke, lep dodatni benefit na svakom polju.

Cena: 1140 din.

Balzam za usne mi je zaista otkrovenje. Bez želje da snižavam kvalitet proizvoda u bilo čijim, ali prvenstveno svojim očima, baš sam se oduševila i nisam očekivala da će to biti u toj meri. Ambalaža je koncipirana na istovetan način, samo u umanjenoj formi, što je mnogo slatko. Sam proizvod izgleda kao gušća kremica mlečnog tona, koja ostavlja prirodniju-sjaj završnicu, pri čemu se ne pomera sa usana, a istovremeno nije lepljiva. Dream formula za mene. Daje iluziju prirodno punijih i sočnijih usana, a deluje kao da im ističe i “omekšava” prirodan ton. Naravno, ono mnogo važnije jeste da odlično nahrani usne, čini ih jastučasto mekanim i može se, u nekim opcijama, koristiti kao podloga za karmine koji su suvlje konzistencije, a i za olovke. Svakako, ovde treba eksperimentisati, jer svako u svojoj kolekciji ima nešto gde oseća da bi mu podloga bila neophodna, pa je dobro testirati da li se formule poklapaju lepo, da proizvod ne bi skliznuo. I ona već dosadna: Ne morate istisnuti pola bananice po aplikaciji. Sporo se troši što je divno.

di golubovic tony moly

Mogla bih čitav referat da pišem na temu korejske nege, doživljaja njihovih preparata, ali za sada sam se zadržala na kraćim predstavljanjima i opštim utiscima, tako mi prija, a opet mislim da jasno možete zaključiti kakvi su mi utisci.

Šta kažete za Tony Moly brend?

Do narednog naslova, Di

/Foto: Sara Popović/

4 Responses
 • Dunja
  September 1, 2016

  Tony Moly brend ima vrlo simpaticne ambalaze. Drago mi je da su proizvodi kvalitetni ali cena je dosta visoka za kremu za ruke i balzam za usne.
  Tvoje fotografije su divne kao i uvek 🙂

  • digolubović
   September 2, 2016

   Jeste, cena ide uz priču koja prati Sephoru kao lanac, ali i brend koji dolazi iz Koreje.
   Hvala ti puno <3

 • Masa
  September 2, 2016

  Miks krem bananice i Stopi sladoleda? O, sreca!

  • digolubović
   September 3, 2016

   Daaa :)))))

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *