Artdeco styler za trepavice

by Monday, June 6, 2016

Dobro, dobro, ne zove se tehnički tako, ali što i trepavice ne bi imale svoj fancy nazvan uvijač :). Ovo je Artdeco, primerak dostupan u Jasmin parfimerijama.

Uvijač za trepavice je jedan od onih dodataka koje preporučujem svima. Ako je dobar – svakodnevno će služiti i praviti primetnu razliku, dugo će trajati i neće zahtevati specijalne uslove po pitanju održavanja. Da, rekla bih da je zahvalan proizvod koji vredi imati. Na našem tržištu ih ima dosta, a ja sam se odlučila za ovaj, kao pokušaj potrage za aksesoarom koji nije ni previše skup, a ni previše pristupačan. Zlatna sredina –  1469 dinara. Nisam se pokajala, mislim da je odličan, lepo prijanja oku, uvija, prostor kroz koji prolaze prsti je dovoljno dobro urađen da se ruka ne nalazi u zgrčenom, ali ne ni u previše velikom “prostoru”. Imam ga od prošlog leta, a do sada nema nikakvo oštećenje na gumi koja je u kontaktu sa trepavicama. Naravno, u pakovanju sam dobila i rezervnu, da zamenim kada ova izdahne i pređe na drugu obalu.

di golubovic artdeco uvijac

Kada uvijati trepavice? Pre nego što stavite maskaru. A što ne posle apliciranja maskare? Recimo zato da vam se ne zalepi guma na sveže crne i paperjaste trepavice, da ne možete lepo da otvorite oko ili da se ne daj bože nešto ne zaglavi. Ovo pišem zato što često vidim na ovom alatu kod devojaka ostatke maskare, ili čitave slojeve, pa čisto da sugerišem. Naravno, po volji. Takođe, možete ako to baš želite pre uvijanja zagrejati fenom za kosu (ne morate baš upaljačem) uvijač kako bi trepavice ostale u željenom stanju koje imate kao rezultat korišćenja. Ovo rade moje drugarice koje, kako kažu “imaju trepavice kao krov od kuće”, dakle koso, naniže.

di golubovic artdeco uvijac 2

Ovaj koji imam, održavam na jednostavan način. Često dezinfikujem, a i provlačim kroz čistače i mlaku vodu. Mislim da je Artdeco napravio baš odličan beauty gadget, te da za pristojan iznos dobijate dugoročno dobru stvar. Za one koji vole neke skuplje, mini verzije koje mogu prići i teško dustupnim uglovima, uvek preporučim MAC. Niti manjeg uvijača, ni boljeg efekta. Naravno, to sada spada u drugi rang, od oko 3000 dinara, ali informacija je tu.

Koristite li uvijač/spravu za mučenje/styler za trepavice :)?

Do narednog naslova, Di

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *