Dr. Hauschka novitet – Noćni serum

by Saturday, May 16, 2015

Noseći siv, raširen (sunco)kišobran visine metra, poput (još jednog) tmurnog oblaka i brzim korakom, proleteh niz Dositejevu, ne bih li stigla do Martaan-a na druženje i prezentaciju novog proizvoda iz Dr. Hauschka asortimana. U pitanju je serum namenjen nezi tokom noći  (da, tokom noći, Hauschka, nisam pogrešila) a baziran je na jabuci.
I pre nego podesite opciju rafala na temu lansiranja priozvoda za noćnu negu – znajući da njihova priča ide u smeru puštanja kože da diše tokom sna, moram “stati u odbranu” brenda koji volim.

Zapravo, oni u okviru asortimana imaju odgovarajuće proizvode, “podeljene” po sasvim logičnim koracima koji se primenjuju (i) u večernjim satima, ali nisu nužno imali etiketu “noćnog” : Čišćenje, toniziranje i na kraju revitalizacija. Imate kod mene nekoliko recenzija, pogledajte malo arhivu. Ovaj proizvod, zapravo je samo proširenje priče o revitalizaciji svih stanja kože, do 40-e. Za dame koje su u najboljim godinama, tu je već postojeći: Regenerativni serum.

Molim lepo, jednakost za starosne grupe.

Pre informativnog osvrta na sam proizvod, kratako primetite jedan simpatičan detalj. Dobro, detalj koji me je kupio. Na fotografijama (jedan i četiri) jabuka, vidite  “etiketu” sa natpisom.  Dva ovala rumenih plodova, a na svakoj po neka činjenica/konstatacija karakteristična za sa novitet. Za dobru i originalnu priču je potrebna ideja i dodir kreativnosti, sredstva su u drugom planu. Pohvala!
Sam serum dolazi u tubi prepoznatljivog dizajna sa dozerom, a sadrži 25 ml proizvoda. Zvuči i jeste manja mililitraža nego što je uobičajeno za serume, no ako ste u prilici da svratite do prodajnog mesta gde je dostupan brend, videćete da je formulacija dosta fina, lagana, gelasta, a da je za jedno nanošenje potrebno, onako već dosadno rečeno stvarno – ali stvarno malo, tako da će izvesno trajati.
Miris je, ako ste kao ja ljubitelj njihovih proizvoda, zaista očaravajući. Prirodno, sveže, nenametljivo, voćkasto, baš lagano, a prepoznajem i note koje volim i u njihovim maskama, kremi.
Ova nega je nemasna, predstavlja podršku prirodnim funkcijama kože, dozvoljava joj da diše tokom noći. Plod, cvet jabuke i hamamelis kao kombinacija.
 
*Obnavljanje ćelija kože,
*Neutralisanje slobodnih radikala,
*Poilifenoli i flavonoidi iz jabuke, deluju protivupalno
*Vraća balans, jača tonus
 
Ovo su stavke koje bismo po rečima iza kojih stoji Dr. Hauschka, mogli da očekujemo.
/Foto: Di Golubović/
Da se probudim jedra poput jabuke. Nadam se da hoću. Videćemo.

Do narednog naslova,
Di

2 Responses
  • Teodora Mladenovic
    May 17, 2015

    Ideja sa jabukama je predobra, originalno i upecatljivo. 😀

  • Tatjana Petrovic
    May 18, 2015

    Interesantan i prelep post,jedvacekam naredni da se uverim u delotvornost seruma koji iz tvojih reci deluje divno.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *