Prolećno osveženje – Zoya: Cole

by Sunday, April 12, 2015

Lale su za mene najlepši simbol proleća. Kratko traju, pa se trudim da uživam u njihovoj eleganciji dok su tu. Asocijacija su na vedre, manje ili više intenzivne tonove koji oplemenjuju, a prenose se ništa manje na moj garderober, ali i šminku i nokte.

Zbog toga danas imam jedan kvalitetan svetlo breskvasti predlog. Iz Awaken kolekcije za 2014. godinu. Cole je svetla, puna, dovoljno bogata i dobro pigmentovana krema. Zoya lakovi, osim što ne sadrže štetne sastojke, ne testiraju se na životinjama i ne sadrže sastojke životinjskog porekla. Estetski, bočice izgledaju krajnje sofisticirano, a i mililitraža (15 ml) je više nego izdašna.  
 
Četkica optimalna, formula srednje gustine, zahvalna za rad. Što se prekrivanja tiče, imate opcije: dva srednja sloja, ili tri tanja. Moj izbor je uvek “aplikacija više” radi dobrog i ravnomernog završnog izgleda. Brzina sušenja zadovoljavajuća, završnica je sjajna, ali je možete pojačati nadlakom što sam i učinila. Nijansa dobrog intenziteta i balansa, čini se kao dobar izbor kako za moju svetlu put, ali i za one koji imaju preplanuli ten zbog čega ima upisan dodatni plus. Nosiva, uklopiva, prolećna, odlična – a pastelna. Kvalitetom često ovi svetliji i u bočici najlepši znaju da razočaraju, mada ovaj je izuzetno dobar.
Možete ih nabaviti u Ultra Sun-u, po ceni od 853 dinara.
Znam, već vidim kroz monitor poglede koji kažu: “Skupo je”, ali… Uzevši u obzir lepotu i kvalitet ambalaže, samog aplikatora, sastava, samog kvaliteta konkretno ovog primerka, ako hoćete “kompletan paket”, mirne duše kažem da vredi.
Moju omiljenu kombinaciju rađenu Zoya lakovima i nošenu xy puta, možete pogledati OVDE, davno sam je objavila, ali i dalje je jako volim.

 

Da li vam se dopada? Imate li nešto iz Zoya asortimana?

Do narednog naslova,
Di

/U saradnji sa Ultra Sun-om. Politika rada, detaljnije u odeljku Kontakt./

19 Responses
 • Minna Beauty Corner
  April 12, 2015

  Predivna nijansa 🙂 Nokti su ti prelijepi.

  • admin
   April 12, 2015

   Jeste, prava prolećna.
   Hvala ti :*.

 • Smizletina
  April 12, 2015

  Ja sam samo svratila da kažem da su predivne ljubičaste lale, odlično si sve boje uklopila 😉
  Imala sam jedan Zoya lakić, al ga prodledih dalje, nemam ja živaca za 3 sloja plus brzosušeći odozgo 😉

  • admin
   April 12, 2015

   Lale se zahvaljuju :).

 • Vesna Matic
  April 12, 2015

  Zamolila bih te da nam otkriješ u čemu je tajna savršeno nalakiranih noktiju bez vidljivih poteza četkicom :)?U količini laka nanetog na četkicu?U gustini laka?U samoj četkici?Ili samo u umeću lakiranja?Ako je tako,ja sam beznadežan slučaj koji nikada neće naučiti da lakira nokte :)?Do sada sam naletela na 4-5 lakova koji su se prosto sami "nivelisali" a sa svim ostalim sam imala problem sa "štraftama".Doduše,koristim uglavnom "low cost" lakove tipa Essence,GR i Flormar,mada smatram da su to prilično kvalitetni lakovi za svoju cenu.Hvala na odgovoru!

 • Jelena
  April 12, 2015

  Lepe lale, mada sam ja više gerber, jorgovan ili zumbul osoba. Nijansa Zoye nije za mene. Kako me nasmejalo ovo pitanje "Imate li nešto iz Zoya asortimana?" – Pa da krenemo redom… 😀

  • admin
   April 12, 2015

   Svaki od tih je lep, apsolutno, ali lale uvek najkraće traju i imam utisak da ih jedva "ulovim" pa ih zato sada forsiram :).
   Pretpostavila sam da ćeš to reći, ali zato je na pomen Payton-a, meni uvek tvoje lice u glavi.
   Da, mislim da u svakom skoro new-in postu imaš bar, ali bar neku O:).

 • Vedrana Brankovic
  April 12, 2015

  Lale su prelepe. Ja volim one "plamene" žuto-crvene, ali i ove lilave su krasne. S obzirom na to da su meni Zoya lakovi među omiljenima, a njihova četkica mi je bez razmišljanja najbolja, veoma mi je drago da si i ti zadovoljna njima.

  • admin
   April 12, 2015

   Jesu. Baš kad sam išla "u posetu Bajloniju", bile su upravo te, međutim, ove su mi bile interesantne, pa sam htela da uzmem njih ovaj put.
   Četkica je zaista odlična, a zadovoljna sam još od Godive, jako. Pastelna postavka (plus plavac) i onaj tamniji zagasiti Mauve su mi stvarno svi upali odlični, ne mogu da kažem, za svaku pohvalu. 🙂

 • Beauty chat room by Marijana
  April 12, 2015

  Ja isto obožavam tulipane! Nisam nikada koristila Zoya lak za nokte (geliram nikte), ali tebi ova nijansa odlično stoji <3

  • admin
   April 12, 2015

   Lale ukrale show :).
   Hvala ti puno, ljubim te ! :*

 • Јована Д.
  April 12, 2015

  Лале су дивота, лак није моја нијанса, али ми уз тебе баш лепо иде :).
  Веома ме радује што си нагласила да лакови нису тестирани на животињама.

  • admin
   April 13, 2015

   Prelepe su.
   Što se tiče lakova, mogu se pohvaliti stvarno dobrim sastavom i činjenicom za životinje. 🙂

 • Marry J
  April 13, 2015

  Ja sam definitivno fan Zoya lakova. Obozavam njihovu cetkicu a dizajn bocice je cisto savrsenstvo. 🙂
  Lepo ti stoji ova nijansa.

  • admin
   April 13, 2015

   Vedrana, Jeca i ti baš :).
   Lično imam 15-ak primeraka i imam lepa iskustva.
   Hvala tii :).

 • Teodora Mladenovic
  April 15, 2015

  Odlicna nijansa, bas u susret prolecu. 😀

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *