Mauve elegancija – Zoya Madeline

by Monday, July 20, 2015

Članci u kojima opisujem lakove, primećujete, sve više liče jedni na druge. To je zbog toga što se uglavnom trudim da kupujem formule i nijanse za koje gotovo sigurno znam da će odgovarati, u svakom pogledu. Tako ni ova mauve Zoya nije izuzetak. Pune kreme su uvek bile moj (siguran) izbor, pa ni ovoga puta nisam od toga odstupila.
Jedan optimalan sloj, ili dva veoma tanka i potpuna pokrivenost je tu. Brzina sušenja zadovoljavajuća, a završnica je visokog sjaja, ali bez obzira, nanosim nadlak.
Mislim da je nijansa prikladna kako za svetliji, tako i za tamniji ten – mama i ja smo nosile i obema dobro stoji. Posebno bih istakla da je dobar izbor za posao, odnosno mislim da je jedna od “office friendly” nijansi. Veoma mi se dopadaju nijanse koje naizgled deluju “obično”, ali po nanošenju vidite, da daju ruci dodatak otmenosti. To volim.

 

Ovi lakovi, ponoviću, mogu se pohvaliti dobrim sastavom i odsustvom: formalina, toluena, dibutil ftalata, kamfora formalinskog rezina, ne testiraju se na životinjama i ne sadrže sastojke tog porekla.
Koštaju 853 dinara i možete ih nabaviti u Ultra Sun prodavnici, a postoji i online poručivanje.

 

Foto: Di Golubović

 

Da li vam se dopada Madeline?
2 Responses
  • Vedrana Brankovic
    July 21, 2015

    Odličan izbor za tebe.

  • Dragana Jankovic
    July 21, 2015

    Predivna boja ,mada mislim da sam nasla jeftiniju a nista manje kvalitetnu zamenu za tu nijansu kome je skupo da daje 700 din za lak, a to je Avon nailwear pro lak za nokte u nijansi Naked truth.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *