China Glaze: Seas The Day

by Tuesday, April 14, 2015

Trenutno raspoloženje i raspolaganje slobodnim vremenom je takvo da skoro svakoga dana mažem novi lak i mogu vam reći – uživam u tome. Probala sam i kupila dosta bočica ovog brenda do sada, sigurno >50.  Paradoksalno, ali istinito je da je ova boja, koja nema “nude tetovažu na čelu” a samim tim i nije meni među omiljenim bojama na svetu, najkvalitetniji China Glaze lak koji sam probala. Bez obzira na to što sam u 99% slučajeva zadovoljna kvalitetom/izgledom/postojanošću (a onima koji se teže mažu opraštam pošto mogu da  nalakiram bilo kakvu formulu), ovaj se ipak izdvojio. Zaista je poseban.

Preferiram čiste bojepune kreme sa bržim sušenjem i bogate završnice koje izgledaju kao da na noktima “imate, ali nemate” gel. Upravo je takav. Ono što me kod njega oduševljava je što iako prilično podseća na povrće čiji nisam fan, izgleda tako skupokvalitetno i jednostavno bolje od drugih lakova koje imam. Formula u jednom (srednjem) sloju daje potpunu pokrivenost i objektivno nemate potrebe za drugim, ali bez obzira, uvek nanosim još jedan tanji, zato što se opuštam u tom procesu. Takođe, imam nadlak i bazu, koju uvek preporučujem da nanosite, a posebno kada su ovakvi pigmenti u pitanju. Lak je dostupan u Alexandar Cosmetics-u i košta 500 dinara.

 

Trenutno sam u fazi pojačane nege zanoktica i ruku generalno pošto su mi ruke dosta suve i “piju” svaki proizvod, zbog čega ćete primetiti više “sjaja” oko samih noktiju, no verujem da to ne kvari utisak (i da nećete zameriti) i lepotu ovog fantastičnog Seas The Day primerka.

 

 

Da li vam se dopada? Imate li preporuku za neki CG lak?

Do narednog naslova,
Di

14 Responses
 • Anonymous
  April 14, 2015

  Lak je predivan, ali mislim da nije toliko ni do njega, koliko do tvojih noktiju. Divim im se, jako su negovani, vidi se da baš vodiš računa. 🙂 Ja sam uvek u nekoj žurbi, ili sam ipak samo previše lenja da bih počela da se spremam na vreme, pa se zato uvek umažem. 😀 Ili pak ne mogu da sačekam da se lak osuši, pa ga redovno negde zakačim, da bih ga na kraju skinula. 😀
  Nemam neko iskustvo sa China Glaze lakovima, imam samo jedan, i preporučujem ga svima koji vole vrišteće, fluorescentne boje. Radi se o nijansi Flip Flop Fantasy, dugo sam želela da ga imam, i nisam se pokajala što sam ga kupila. Idealan je za leto, pogotovo je dobar uz preplanuli ten – čak i sija pod UV svetlima. 😀 Jedina mana mu je, po meni, što se vrlo lako može ogrebati, oguliti – ne znam kako tačno da objasnim, nekako je krt na noktima, nije svilenkast. Nadam se da ću uskoro isprobati još neku nijansu. 🙂

  • admin
   April 14, 2015

   Puno ti hvala na lepom komentaru <3.
   Neonci su ivek takvi što se tiče krzanja, ništa novo.
   Baci pogled kod mene, recenzirala sam neke (rubrika Nokti).Nadam se da ćeš probati neki, imaju lepoh baš.

 • Teodora Mladenovic
  April 15, 2015

  Meni je ova nijansa sjajna, odlicno ti stoji. 🙂

  • admin
   April 16, 2015

   Drago mi je da ti se dopada :).

 • Katarina Komazec
  April 15, 2015

  Predivna je nijansa. 🙂

 • LilJeJa
  April 15, 2015

  Odlicno ti stoji ovakva nijansa! Mozda do sad meni i najlepsa na tvojim noktima

  • admin
   April 16, 2015

   Jejo, hvala ti :)! Najiskrenije, što je duže gledam, mogu ti reći da mislimo isto. Potpuno nekako drugačije se osećam kada pogledam nokte.

 • Sara Bogojevic
  April 15, 2015

  Nijansa je zaista divna 🙂
  Takodje volim lakove koji ostavljaju utisak kao da gel imam 🙂

  • admin
   April 16, 2015

   Da, takođe to preferiram.
   To nekada zna da bude lepo, a nekada da ode u drugu krajnost što mislim da se ovde nije dogodilo :).

 • Anonymous
  April 16, 2015

  Jaooo kako lepa boja a nokti čista desetka!Divno!*

 • Lil'Mee
  April 16, 2015

  Divni su ti nokti, Di! I nijansa mi je odlična, ali tvoji nokti ukradu svaki noktopost! 🙂

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *