MAC HEIRLOOM MIX

by Saturday, January 3, 2015

Ovogodišnje javljanje počinjem uz MAC.

Prošlog vikenda, imali su jedan ne tipičan, veoma lep event.
HEIRLOM MIX praznična kolekcija kao zvezda, već izvesno vreme dostupna (što verujem da znate), ovoga puta uz pojačanje u vidu scenografije i prelepog modela  Isidore Joković.

 

Što se tiče same kolekcije, osim što pakovanja odišu prefinjenošću, odličnim balansom nečeg aristokratskog i modernog, izbor boja i kombinacija proizvoda zaista je lep i raznovrsan, te u ovakvoj ponudi ima za svakoga nešto, izvesno. U nastavku imate i par ličnih favorita/predloga.
Elem, na poziv moje drage Jelene sa bloga RUŽ, dobila sam svoj termin za šminkanje, upoznavanje sa kolekcijom, a i bila je lepa prilika da saznam nešto novo i to sada delim sa vama.
U planu je uvođenje, odnosno aktivacija uslužnog šminkanja po određenim cenama. Još uvek nisu poznati detalji kada će to početi (kroz nekoliko meseci verovatno), kao ni koje su cene, ali je lepo znati da će postojati takva mogućnost i kod nas. Kada saznam iz prve ruke preciznije informacije, rado ću vas obavestiti.

 

 

Kada je reč o šminkanju, mogla sam da izaberem šta želim, a Jelena je bila raspoložena da to sprovede u delo. Da ne bih standardno bila u: “Šminka bez šminke” stilu, mislila sam da je interesantno izaći iz komforne zone i rekreirati nešto slično zvaničnom Face Chart-u, odnosno poput toga kako je bila našminkana Isidora.
Ujednačen ten sa malo ružičastog rumenila (Sweet Sentiment), blaga sjajna definicija kapka, na donjoj liniji tamnija braonkasta nota uz Gold šljokice, Prunella olovku i kombinovana dva presovana pigmenta iz kolekcije, dok su usne veoma istaknute uz olovku Vino i popularni Rebel. Korišćene su i četkice iz setova koje ste mogli da vidite na slici ispod u krupnom planu. Veoma su mekane, prijatne, a ne bih zaobišla i kompliment na njihov izgled.
Drugačije, zanimljivo, intenzivno. Uz zanemarivanje moje (neverovatne) nefotogeničnosti datog dana, evo jedne spontane, gde se nažalost ne vidi dovoljno dobro sve kao što je to bio slučaj uživo. *Manja korekcija fotografije zbog svetla i prikaza je bila neophodna.
Ipak, blistavost i verniji prikaz je na Isidori, gde više do izražaja dolazi rumenilo, kao i fantastična kombinacija proizvoda kojom je ovaj izgled kreiran.

 

 

 

Ne postoji taj swatch/prikaz senki (posebno ljubičaste kombinacije), pigmenata, do toga da lično odete, pogledate i oduševite se. Ništa ne košta, a daje pravu sliku proizvoda. Izdvojila bih nekoliko favorita, a ostalo prepuštam vama. Sam doživljaj obilaska, isprobavanja na licu mesta je meni uvek interesantan.
Setovi četkica
 
Četiri ili pet, u nešto manjem formatu, uz neseser. Kao što vidite, tri verzije u opticaju, uz pripadajući neseser. Toliko jednostavno, a ponovo glamurozno i najvažnije funkcionalno. Cena iznosi 9.800- dinara, što se isplati, ako uzmete u obzir pojedinačnu redovnu cenu njihovog alata za šminkanje. Imaju ih dovoljno na stanju, pitala sam :).
Pigmenti
 
Ovde takođe ima varijacija na temu, blago rečeno staje dah. Pet bočica (koje će trajati čitavu večnost), uz kutiju. Za ljubitelje pigmenata, ovo je prava poslastica. Njihova cena iznosi 6.400- dinara.

 

 

Konačno, osim toga što je od prošlog aprila ovaj brend dostupan i kod nas, drago mi je što imamo divan tim mladih ljudi, koji je uvek srdačan, spreman da pomogne i posavetuje prilikom izbora. Takođe, volim što postoje tematski dani i što se evidentno trude da to isprate i tu atmosferu koju smo do sada mogli da gledamo samo na internetu “negde tamo”, zaista možemo i kod nas da osetimo i vidimo. Za najiskreniju pohvalu.

Osim nekoliko mojih, za fotografije je dominantno zaslužna  Jelena, autorka bloga Jelena`s Wonderful Colors 

Obrada: N. Đaković

Da li ste već videli kolekciju? Šta mislite o novoj usluzi kod nas :)?

Do narednog naslova,
Di

12 Responses
 • Milica
  January 3, 2015

  Drago mi je što te vidim i u ovakvom izdanju, prelepo izgledaš, oduševila sam se još pre nekoliko dana kada sam videla fotografiju. Mnogo mi se sviđa nijansa karmina 🙂

  • admin
   January 3, 2015

   Hvala ti puno <3.
   Ideja je i bila da ne bude baš očekivano od mene.
   Jeste, odličan je i prilično popularan. 🙂

 • Makeup by Ilona
  January 3, 2015

  Jako ti lepo stoje ove boje na usnama 🙂

  • admin
   January 3, 2015

   Ilona, hvala ti :), mogla bih malo češće da ih praktikujem. :*

 • Jelena
  January 3, 2015

  Bilo nam je bas divno. Mogli bi da ponovimo 😀 Odlicno je sve.

  • admin
   January 3, 2015

   Mhm, mhm 🙂 :)!
   ps. Bez tople čokolade sa šlagom, čuj mene bez šlaga.

 • Ajna Zukić
  January 3, 2015

  Ovo mi se čini baš zanimljivo i svaka čast organizatorima 🙂 Baš se vidi da je bila ugodna atmosfera, a što se tilče te ''ponude'' takva je uvijek potrebna, pogotovo onima koji nisu baš spretni sa šminkom 🙂

  • admin
   January 3, 2015

   Vrlo lepo su to napravili :), stvarno.
   Da, biće to dobra priča :).

 • Ana, The Glam Monster
  January 5, 2015

  Opet da ponovim, ko ti je rekao da nisi fotogenicna i da ti ne stoje ovakve boje, bas si vamp!

  • admin
   January 5, 2015

   Taj dan nije bio baš za slikanje :). <3 Hvala ti lepotanko.

 • Monna Monna
  January 5, 2015

  Divno, divno!!!

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *