Neutral Love

by Monday, December 10, 2018

Uživam u zemljanim tonovima i mogu da izvedem mnogo varijacija na temu. Istina, te razlike će pored mene uočiti samo oni koji finese gledaju, u suprotnom delovaće „sve isto“. Pored spiska proizvoda, opisaću vam ukratko kako i za koju priliku vidim ovakvu šminku, a vi u komentarima podelite vaše iskustvo i preporuke.

Ovako bih se našminkala za neku svečaniju prigodu – venčanje, večeru ili događaj koji iziskuje dve reči: trajnost i eleganciju. Pored tena koji ima jaču moć prekrivanja, tu je svakako i puder za setovanje koji volim da nanosim u razumnim količinama kako ne bih izgledala kao torta. Sve što dolazi posle, nadogradnja je koju zamišljam da se prožima kao suptilan blend koji na licu ne deluje kao napolitanka ili čokoladna bananica, dok se na očima i talas tamnog gubi u daljini.  Ključ je – nadogradnja. Malo po malo, dok ne osetite da je dovoljno. Lično imam “tu sreću” da se bojim da preteram pa možda nekada delujem i nedovršeno, ali, to mogu da popravim dodatnim minimalnim nanošenjem proizvoda.

Za usne volim da odaberem olovku koja u startu ima moć dugotrajnosti. Ako olovka nije adekvatna, postoji mogućost da će karmin koji ste odabrali da se razsliva ni najobičniji sok ne oprašta. 

Ono što posebno volim kod ovog make up-a je definicija vodene linije (waterline-a). Ne volim tamnu u okviru oka, a opet mu pruža dubinu. Zato sam na spoljašnjem uglu definisala tamnijom olovkom, a onda, elegantno nastavila uz bež. Belo ne koristim, jer mi na meni, ne deluje nimalo prirodno.

Proizvodi koje sam koristila: 

Prajmer: La Mer krema za lice

MAC Studio Fix Fluid u nijansi NC13, više o novim MAC nijansama pročitajte OVDE 

MAC Pro Conceal & correct palette, verzija Light

MAKE UP FOR EVER – Microfinish Powder

Urban Decay eyeshadow – Diamond Dog

Loreal Gel Intenza Eyeliner

MAC Lingering

MAC Upward Lash

Sephora Easy Smokey (za polovinu waterline-a) u nijansi 02 Smoldering Brown

Sephora Kohl Eye pencil – Infinite beige (za drugu polovinu waterline-a)

Dior Backstage Contour palette – 001 Universal

MAC Warm Soul

Urban Decay Glide-on Lip Pencil – Nakend

MAC Call me heat + Patisserie

Ardell individualne trepavice, combo pack

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *