Tandem snova na usnama

by Tuesday, December 11, 2018

Dobro došli u još jedan “ovo nije isti karmin kao u prethodnom članku” post. Ali stvarno nije. Ne znam kakvim se poslom bavite i da li vam dnevna rutina dozvoljava da se poigravate tonovima ili ste u office friendly zoni, ali meni, iako niko ne pravi problem i da se pojavim jedrih crvenih usana ipak u 99% slučajeva biram nude. Kako sam samo inovativna. Danas predstavljam samo jednu od mnoštva kombinacija olovke i karmina koji su mi prijatni, udobni, nosivi i koji mi ne ispiraju lice i ne čine ga, pa reći ćemo, manje živim i osveženim. 

Imena od poverenja: Make Up For Ever & MAC

Brendovi kojima verujem, redovno kupujem, samo neke od nijansi koje volim.

Make Up For Ever u jednom momentu lansirao je kolekciju olovaka koje su multifunkcionalne. Možete da ih koristite za usne, oči, iscrtavanje pegica ili drugih po želji efekata. Ono što mi se dopada jeste što su precizne, umereno mekane, prilikom nanošenja ne ostavljaju neugodan osećaj kao da na primer crtate kredom po usnama (pošto ih za usne najviše koristim). Takođe, ne morate nakon tri poteza odmah da ih zarezujete, što je opet bonus. Dugotrajnost i pouzdanost su na snazi te su zaista kvalitetan i isplativ izbor ako ne jurite za kvantitetom već biste radije odvojili za jednu ali vrednu olovku. Cena ima je nešto više od 2000 dinara i možete ih nabaviti u Sephora parfimerijama.

Nakon što usne oivičim olovkom i blago neprecizno popunim i preko površine, tapkajućim potezima nanosim karmin. Blankety, kao kombinacija bežkaste, minimalno ružičaste i umerene svetlucavosti koju ima kao završnicu, može biti a i ne mora dobar izbor za vas. Kao i sa drugim tonovima, ovaj karmin može učiniti da izgledate umornije ili vas jednostavno ubledeti, dok naravno, može vam i pristajati baš onako kako očekujete od nekog nude karmina. Bez obzira na njegovu formulu koja se može nadograđivati i pakovati do besvesti, ima bogat i lep pigment sa kojim je zahvalno raditi.  U kombinaciji sa ovom olovkom, na mojim usnama koje nisu naročito pigmentovane, nijansa izgleda ovako kao što vidite na fotografijama i to bi bilo nešto što se meni dopada. MAC karmini koštaju 2800 dinara i dostupni su u MAC radnjama i Anabella parfimeriji.

Predložite mi vašu omiljenu #lipcombo?

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *