MAC Studio Fix puder – nove nijanse

by Monday, November 12, 2018

Studio Fix Fluid puder je kultni MAC-ov proizvod. Između ostalog, članak o ovom puderu (OVDE) je već godinama jedan od najčitanijih na blogu što mi govori da konstantno postoji interesovanje za njega.

Već bogata kolekcija nijansi proširena je na 64, odnosno, dodato je ukupno 18 novih u svim sferama podtonova. Pre nekih mesec i po dana, bila sam da pronađem svoju idealnu nijansu. Da, NC15 je za mene do pojave proširenja asortimana bila odgovarajuća boja, ali ova mogućnost da se baš nađem na istoj frekvenciji sa proizvodom koji jako volim, prilično je bila osvežavajuća vest.

Uradila sam swatch za svih 18 nijansi koje su soritrane prema podtonovima.

Nijansa koja se ispostavila da je moja idealna, nije puno odmakla od već postojeće. U pitanju je NC13.

MAC make up artist Jana Vujanić ponovo me je šminkala koristeći novu nijansu koju smo zajedno odabrale, kao i proizvode iz nove linije – concealer i paletu za kontur. Pošto o puderu već sve znamo napamet, osvrnula bih se malo na concealer. Dolazi u 33 nijanse i u sebi ima 7 mililitara. Srednje je gustine i može da se nanosi četkicama različite gustine i strukture, kao i beauty blenderom. Osim dobre moći raspoređivanja i neostavljanja neprirodnog i slojevitog izgleda, srednje je, ali nadogradive pokrivne moći. Ostavlja prirodnu mat završnicu i ne predstavlja opterećenje na koži. U zavisnosti od trenutnog stanja kože, potrebna mu je adekvatna priprema, ali to nije nešto što mogu komentarisati napamet, već baš u skladu sa onim što u datom trenutku vidim ispred sebe. Može se, pored osnovne namene koristiti i kao podloga, odnosno prajmer za senku – meni tako veoma prija. Ima standardni aplikator i pakovan je u usku bočicu.

Jana me je šminkala tako da istakne oči, blago uradi konture lica (svetlijom paletom) kao i da ostavi neutralne usne. Prema dogovoru, nije me vukla van zone komfora, već se potrudila i posvetila kao i svaki put kad god radimo zajedno, a krajni efekat je bio da se osetim predivno, lepo i u tonovima koje volim. Teddy olovka, Upward Lash maskara, Honey Love ruž za usne.

Jano, hvala <3.

 

 

Foto: Jovana Džopalić, Di

Do narednog naslova,

Di

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *