Fokus je na očima: Sephora Brow Set

by Sunday, February 28, 2016

“Ram lica”; “Sestre, ne bliznakinje” … Saveti, želje i čestitke su mi poznati, ali one su kod mene bile od veličine igle, do krem bananice. Trenutno plivam na sredini, a danas govorim o setu namenjenom korigovanju obrva koji možete kupiti u Sephori.

Više je načina da doterate u red obrve, a ja biram kombinaciju seckanja i pincete. Nemam problema sa bržim rastom zbog toga, sve je isto kao i ranije. Važno je znati šta želite kao finalni rezultat i koji je to alat koji vam u tome najbolje pomaže. Providna ambalaža, češljić sa poklopcem, makaze i uputstvo.  Estetski ugao po volji, a OVDE na Instagramu imate i prikaz ambalaže.

Da li nedostaje pinceta? Meni ne, a objasniću posle i zašto.

O proizvodima

Prvo što sam uzela je četkica. Naizgled gruba, u praksi odlična. Ima kruću formu, ali je vrlo fleksibilna i blaga koliko to treba da bude kada češljate obrve.  Ne grebe kožu, već samo vrši svoju funkciju. Veličina “radnog dela” je nešto više od dva centimetra, tako da lepo može da se prilagodi veličini i obliku različitih obrva, što je važno. Pošto ima poklopac, obično ga stavim na samu dršku da dobijem na dužini i to je onda to. Može lepo da se spakuje (za poneti) i izgleda kao tanji metak. Kvaliteno je urađena i to vredi pohvaliti, jer često ova (naizgled nebitna) stavka bude feler u mnogim setovima. Makaze su male, precizne i oštre. Ovde jedino treba malo (više) obratiti pažnju na same poteze rukom – da dobro usmerite, brzo secnete i ne mašete previše oko očiju. To se vežba i nije teško.

 

2a Digolubovicblog set za obrve korigovanje obrva

 

Prikazala sam u foto formi “2 u 1” kako izgleda deo obrve koji je začešljan, kao i deo koji je skraćen. Vidite, razlika nije velika, ali je primetna. To je ideja kojom se vodim. Ostaviti im prirodan oblik, ali ih minimalno srediti i da to ne bude očigledno – kao recimo crtanje lenjirom ili uglomerom.

1 2Digolubovicblog set za obrve korigovanje obrva

Setom sam zadovoljna i preporučujem ga. Ovakve stvari se ne kupuju svakoga dana, već su stalni članovi nesesera i ovi su stvarno dobri. Pinceta mi ne nedostaje, iz prostog razloga što je umetnost pronaći onu koja valja, a to najčešće bude u indididualnoj varijanti, a ne setu.

Cena: 1910 dinara

Gde može da se kupi: Sephora (TC Ušće), Sephora Novi Sad (TC Bazaar)

Da li su i vaše obrve prošle razne faze, ili ste disciplinovane? Šta mislite o setu?

 

Do narednog naslova, Di

 

 

5 Responses
 • Јована Д.
  February 28, 2016

  Моје обрве су најбоље од када идем на корекције. Иначе су пролазиле стадијуме величина од игле до локомотиве, а облик није био ни принети оном кад неко ко зна знање то лепо уреди.

  • digolubović
   February 28, 2016

   Dakle ti si se prepustila rukama profesionalaca.
   Dobro, sve je bolje od toga da ti sama nešto ne… razumeš 🙂

   • Јована Д.
    February 29, 2016

    Разумем 🙂 Наравно, одржавам их и сама пинцетом, али не могу леп облик да одржавам вечно. Све је боље него непоправљив хаос.

 • Olivera Babić
  February 29, 2016

  Kad pogledam sliku iz osmog osnovne dođe mi da se samoubijem! Devojčicama do 18te treba zabraniti pincetu! I makaze… I olovku… Sada se kunem u Depend farbe i uz sitne korekcije pincetom, mogu se pohvaliti da imam dobitnu kombinaciju.

  • digolubović
   March 5, 2016

   Ne bih kome tarisala sebe u tom periodu 🙂

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *