Novi #Glambox i pokloni za vas

by Saturday, February 27, 2016

Nova ružičasta kutija je tu, a ja vam danas predstavljam njen sadržaj i poklanjam dve. Ovo izdanje ( pogledajte sve proizvode za tekući mesec OVDE) obeležavaju razni proizvodi za kosu i lice, a ima i malo šminke. Kombinovano, za svakoga nešto. Pokazujem vam miks koji je dospeo do mene.

Batiste Dry Shampoo

Suvi šamponi su u mom slučaju obavezni. Ponekad, budu ona “sreća u nesreći” moje ne baš najblistavije kose i rešenje koje radi u roku od par minuta. Kada je reč o porodici Batiste proizvoda, definitivno je cvetni (roze) moj omiljeni. Često kažem da je za plavu kosu idealan. On pokupi svu masnoću i pruži dodatan volumen. Da, ostavlja malko beličastog traga, što opet kažem, plavokosama (koje imaju mali izrastak) ne smeta uglavnom. Drugi šampon je vrlo sličan ovom prethodnom – postoji razlika u mirisu, uz to da nema taj trag koji nekome može smetati. Batiste obožavam, uvek preporučujem, makar u ovako putnom pakovanju da se nađe pri ruci kad zagusti.

glambox februar di golubovic 2

 

Orofluido Hair Spray

Ostajem na temi kose, ali prelazim na lak. Dragocenost broj dva.  U pitanju je orijentalni miris koji je dosta blaži nego što je to slučaj sa maskom i uljem i to mi odgovara. Često nosim kosu sa razdeljkom sa strane (naročito vezanu) i fiksator mi je neophodan. Dovoljno je prsnuti vrlo malo proizvoda. Dobro učvrsti, da sjaj, ali ne lepi. Naravno, nemojte baš da približite na dva centimetra i nećete imati neuredan i ružno zalizan izgled.

 

glambox februar di golubovic 3

 

Golden Rose Paris Compact Powder

Prelazim na dekorativni segment, puder. Iznenađenje od Golden Rose brenda. Jednostavan dizajn ambalaže (uvek navijam za crnu), kao svima nama dobro poznata, a sada utisnuta, asocijacija na Pariz. Iskreno, nisam imala očekivanja od proizvoda, da ne kažem da sam ga potcenila, a onda me je razoružao. Prvo, nijansa je dobra za mene, kojoj je Sneško Belić drugo ime. Drugo, tekstura mu je baršunasta, pokrivna moć veoma slaba, ali dovoljno jaka da omogući lepu mat završnicu nakog mog “bojenja”. Možete ga nanositi uz sunđerčić za šminku, ili četku od prirodne dlake koja nije gusto nabijena već ima srednju gustinu. Postojan i vrlo prijatan na licu. Za 333 dinara, stvarno odličan.

 

glambox februar di golubovic 2wa

Ela balzam – kakao buter

Produkt domaćeg proizvođača namenjen usnama i telu. Do sada nisam probala ništa njihovo – a ni čula za brend, pretpostavljam da su novi (ili sam samo neobaveštena). Sve u svemu, dovoljno i ne previše masna tekstura odlična za suve usne i zanoktice. Čim sam ugledala i prvi put probala proizvod, odmah sam procenila u koje svrhe će biti dobar. Usne ne čini previše sjajnim, a pruža im vrlo finu ishranu i zaštitu, a pojedinim karminima može biti dobra podloga. Zavisi kakve formule koristite. Cena je 150 dinara i mnogo mi se dopao.

glambox februar di golubovic 8

Gerovital

Susret sa Gerovitalovim proizvodima sam imala, ali u domenu kose. Bila sam zadovoljna. Sada, ovo su dva proizvoda za negu lica. Prvo je regenerativna maska  iz kolekcije H3. Takođe, iz iste kolekcije, tu je i hidratantna krema.

Multiactiv

Još jedan dašak domaćih proizvođača. U tester teglici dobila sam regenerativni serum koji sam probala i intenzivno koristila baš kada se pojavio na tržištu. Lagana gelasta konzistencija koja se fino raspoređuje i upija. Ostao mi je u lepom sećanju baš. Druga dva testera upakovana u kesicu su BB krema čija je nijansa “light to medium”.

Victoria Beauty

Tu je i hidratantna krema za dan. U pitanju je brend Victoria Beauty za koji prvi put čujem, tako da ću podrobnije istražiti i javiti šta sam saznala o njima.

glambox februar di golubovic 6

Najslađe za kraj

U bukvalnom smislu te reči. BB kolačići uz slogan: “Dušom mešano, srcem pečeno.”  Divan detalj pored kozmetike, a i ukusan.

glambox februar di golubovic 7a

Moj utisak za je izuzetno pozitivan. U pretplatničkim kutijama radije želim da vidim nešto praktično, za poneti, potrebno, nešto za šta inače ne bih dala novac u originalnoj veličini. Tu posebno mislim na proizvode za kosu. Koliko god da su mi potrebni, uvek nekako za to žalim novac i sve ću “evo baš sutra” kupiti. Kada već isprobam i dopadne mi se, to onda učinim, kao sa OVIM što sam baš posle GlamBox-a uzela. Naravno, džepni pomoćnici poput ovog balzama, uvek su rado viđeni gosti kod mene. Druge stvari su bonus i lepo je da su tu. Pogodili su mi frekvenciju ovoga puta.

Pokloni za vas 🙂

Ostavite mi komentar ispod teksta uz vaše ime i prezime (mail imam pri registraciji), lajkujte GlamBox Srbija OVDE i kažite mi da li ste probali neki od proizvoda iz ove kutije ili neke prethodne :)? Dve kutije su tu za vas i biće poslate dobitnicama u sledeći ponedeljak, a igramo se do nedelje.

Srećno !

Jelena i Milica imaju mail-ove :*.

132 Responses
  • Jovana Spasic
    February 27, 2016

    Napravili su odlican miks 😊 Sampon za suvo pranje je odlican i neizostavan proizvod u mojoj kozmetici, s obzirom da nemam vremena za svakodnevno pranje kose zbog posla.
    Kao i uvek, sve pohvale za Golden rose, sminka je odlicna, ruzevi su im vrlo postojani 😊

  • milica stankovic
    February 27, 2016

    Probala sam sampon za suvo pranje.. Lep miris i dobra stvar kada nisam u mogucnosti da operem kosu 😊

  • Jelena Drobnjakovic
    February 27, 2016

    Probala sam Batiste šampone i obožavam ih.Sada sam uzela onaj za plavu kosu da isprobam,a ranije sam koristila Original zelenkasti.

  • Djudja Ilic
    February 27, 2016

    Stalno isprobavam i eksperimentisem sa novim proizvodima,takva mi je vrsta posla i mogu zaista da pohvalim sadašnji kvalitet golden rose sminke.. Mnogo toga koristim kao na primer alajner olovke ruzeve kao i ovaj kameni puder koji je odličan za usne 🙂 😉

  • Bojana Petkovic
    February 27, 2016

    Bojana Petkovic
    Nisam probala ni jedan od tih proizvoda a rado bih probala sve! 🙂

  • Anđelka Tomović
    February 27, 2016

    Golden Rose kozmetiku od skoro koristim, takodje sam ih potcenjivala – nazalost, ali eto greska je ispravljena. U Batiste se svi kunu, a ja i dalje nikako da ga probam! Koliko sutra trcim po jedan! 😂

    • Kristina Kondic
      February 28, 2016

      Iskreno, nisam probala nista od ovoga, ali bih htela da probam zbog mnogobrojnih pozitivnih recenzija. 🙂

  • Sonja
    February 27, 2016

    Velickovic Sonja
    Probala batiste sprej,mozda malo skuplji u odnosu na balein,na primer,koji takodje odradi ok posao…Prirodna kozmetika je danas jako zastupljena medju mnogo proizvodĵaca,da ne znam za koju bih se odlucila,najradije,pa obavezno trazim testere,ukoliko mogu da ih dobijem…

  • Ivana Franciskovic
    February 27, 2016

    Multiactiv proizvode sam koristila duze vremena i odgovaraju mi 😊
    Posto imam problem sa masnijom kosom, a nemam uvek prilike da operem kosu, zbog hladnijeg vremena, volela bih da ga isprobam 🙂
    Neki koje sam ranije probala mi nisu odgovarali, sto zbog prejakog mirisa, sto zbog iritacije koze glave, ali bih probala ovaj citajuci preporuke.
    I pohvale Glambox Srbija na odabiru za mix 😉

  • Ivana V.
    February 27, 2016

    Takodje se ubrajam u plavise kojima je Batiste najbolji saveznik, posebno kada treniram a ne stignem svaki dan bas da imam idealnu i sjajno cistu kosu kao sa reklame. ☺

  • Masa
    February 27, 2016

    Brend GR se rapidno popravlja, sve pohvale i za prosirenje asortimana. Batiste je definitivni broj 1 kad su suvi samponi u pitanju, i meni je Blush omiljeni 🙂 Multiactiv i Gerovital su standardno dobri, dok su mi VB i Ela jos uvek nepoznati.

  • Ivana Milić
    February 27, 2016

    Ivana Milić

    Nisam nista probala, ali bih bas volela :D😘

  • Jelena
    February 27, 2016

    Koristila sam batiste suvi sampon. Svidjaju mi se. Kao instant resenje su super, s obzirom na to da imam bas duguuuu kosu i nekad je nemoguce oprati je i osusiti za manje od sat vremena, a moram da izadjem. 😉 ostale stvari iz boxa nisam probala.
    Veliki pozdrav 😉
    Jelena Maksimović 😉 😉

  • Jovana Travar
    February 27, 2016

    Samponi za suvo pranje kose sam probala,i bas sam zadovoljna! 🙂 A druge proizvode nisam imala prilike da probam.

  • Minja Žilić
    February 27, 2016

    Probala sam Batiste original sampon za suvo pranje, i moram reci da sam prilicno zadovoljna. Neophodan mi je u situacijama kada nemam vremena da perem kosu, ili kada mora, na brzinu da izletim iz kuce. Odlicna stvarcica! Inace, sad kada vidim sta je sve u februarskom glamboxu, zao mi je sto ga nisam porucila. Bas bih volela da probam Orofluido Hair Spray, a i bas mi treba sad tako nesto.

    Minja Žilić

  • Andja
    February 27, 2016

    Nazalost ne, ali sampone za suvo pranje i balzam mi deluju najzanimljivije!
    Pozdrav 😘

  • Aleksandra
    February 27, 2016

    Koristila sam sampon za suvo pranje i obozavam njegov miris! Jako lepe proizvode su pripremili ovog meseca 🙂 svaka cast glam box timu.

  • Jovana Janjić
    February 27, 2016

    Batiste floral je must have proizvod, obožavam ga, mnogo mi pomogne u kritičnim situacijama kad ne stignem da operem kosu. 🙂
    Golden rose kozmetika je isto super za smešne pare 🙂

  • Jasmina N.
    February 27, 2016

    Nazalost nisam koristila nijedan od ovih proizvoda, ali bih volela da probam sampon za suvo pranje kose. Deluje primamljivo. 🙂

  • Mirjana
    February 27, 2016

    Probala sam suve sampone i odlični su, ostale proizvode nisam.

  • Milica
    February 27, 2016

    Milica Milošević-Meseldžija
    Kada sam pre godinu dana u novogodišnjem Glam Box-u dobila REVLON Uniq One tretman za kosu, od tada je on moj verni saveznik i moja topla preporuka svima 🙂

  • Milena
    February 27, 2016

    Milena Aleksić
    Koristim Batiste suvi šampon. 🙂

  • Јована Д.
    February 27, 2016

    Е, па ово је баш фин садржај, опет сам позитивно изненађена :). Нисам сигурна колико исплаћује кутију, а камоли за вишеструку вредност, али ако се искључи тај сегмент, баш су уболи производе којима би стварно већина жена могла да се обрадује, што је најважније.

  • Milena
    February 27, 2016

    Sampon za suvo pranje redovno koristim, i bez njega ne umem. 🙂 probala sam i puder od golden rose ali nisam nesto zadovoljna pa sam ga prosledila sestri koja je prezadovoljna, tako da sve je stvar ukusa. 🙂

  • Suncica
    February 27, 2016

    Suncica Filipovic

    Nazalost nisam nista probala.

  • Desanka Savic
    February 27, 2016

    Probala sam Batiste šampon za suvo pranje kose i GR puder. Odlični proizvodi!
    Desanka Savic

  • Jasmina S
    February 27, 2016

    Koristila sam sampon za suvo pranje,super je.
    Ostalo iz boxa nisam imala prilike da probam.

  • Sanja
    February 27, 2016

    Caos. Nisam probala ni jedan proizvod iz kutije, ali rado bih isprobala sve ukoliko sam ja ta srecna dobitnica nagradne igre 🙂 Srecno svim devojkama 🙂

  • Žužana Buranj
    February 27, 2016

    Žuzana Buranj nisam probala još ni jedan proizvod iz ove kutije,ali jako bih volela da isprobam.Pre godinu dana sam kupila sebi Glambox.

  • rada
    February 27, 2016

    Multiaktiv proizvodi su godinama nezamenljivi deo moje preparative:-)

  • Katarina
    February 27, 2016

    Najpre moram da pohvalim tvoje fotografije koje su odlicne, kao i uvek.
    Od proizvoda koji su se nasli u ovom Glam Boxu probala sam jedino Batiste suvi sampon. Dopada mi se Golden Rose puder zbog utisnutog Ajfelovog tornja jer obozavam Pariz. 🙂
    Katarina Pavlovic

  • Milica Obradović
    February 27, 2016

    Batiste Dry Shampoo,probala ,fenomenalna stvar.
    Obradović Milica

  • Natasa Glisic
    February 27, 2016

    Super je kutija! Sad se kajem sto je nisam naručila 😞

  • Tatjana Leporis
    February 27, 2016

    Nisam probala nista iz ovog Glamboxa, zanimljiv mi je sampon za suvo pranje kose… 🙂

  • Olivera Babić
    February 27, 2016

    Sve više verujem GR kozmetici, jer sam imala prilike da probam njihove olovke , lakove i ruževe, ne sumnjam da je i ovaj puder pun pogodak. Olivera Babić

  • JelenaB.
    February 27, 2016

    Predivna kombinacija u svakom glambox-u! Nisam probala kozmetiku iz ove kutije ali bih rado probala batiste sampon i naravno volim sve vrste balzama tako da bih i ovaj volela da probam! Svaka cast Glambox-u😄😄😄

  • Sanja Rajic
    February 27, 2016

    Nisam probala proizvode…vidim po komentarima da su odlicni i volela bih da ih i ja isprobam ♥

  • Jovana Veljkov
    February 27, 2016

    Volim GlamBox, koncept je super. Posebno mi se dopada faktor iznenadjenja, jer nema najave proizvoda koji ce se naci u kutiji. Batiste mi je neizostavan u dnevnoj rutini, a GR kozmetiku generalno koristim i jako sam zadovoljna. Kolacic je krasio i novogodisnju kutiju, klinci su bili odusevljeni sneskom 🙂 Lep detalj za kraj!

  • Ana Kondic
    February 27, 2016

    Koristim Gerovital kozmetiku.Zanimljivi prizvodi su u kutiji.
    Ana Kondic

  • Ivana Šumanac
    February 27, 2016

    Nisam probala nista,sem par proizvoda iz Golden Rose kozmetike. Jako me je zainteresovao ovaj sampon za suvo pranje kose i verujem da cu ga u buducnosti isprobati.

  • Gorica Popovic
    February 27, 2016

    Ima zanimljivih stvarvica u ovom Glam Boxu.Probala sam sampon za suvo pranje kojim sam odusevljena,mada bi volela sve ovo da isprobam :-).

  • Silvija
    February 27, 2016

    Super paketic 😉 nisam nista probala od ovih proizvoda..jedino sto sam probala od brenda je gr i to velvet mat karmin u nijansi 03 i obozavam ga 🙂 zelela sam da probam i njihove pan stikove ali nemam srece da naletim na njih 🙁

  • Mira Antovic
    February 27, 2016

    Batiste je uvek pogodak,a ova mala pakovanja su bas prakticna.Orofluido lak je odlican i prelepo mirise.
    Mira Antovic

  • Tijana sjz
    February 27, 2016

    Probala sam šampon za suvo pranje, odličan mi je, inače glam box sam jednom naručila i nisu me potrefili izborom tada ali to je bio početak, vidim da su sve bolji volela bih jednu sada da otpakujem 🙂

  • Tijana
    February 27, 2016

    Probala sam roze Batoste sampon i zadovoljna sam.
    Sto se tice GR dobijam dosta preporuka za razlicite proizvode. Prvi na spisku mi je bas jedan kameni, silky touch.
    Tijana Gazdic

  • Milica Zlatić
    February 27, 2016

    Nisam probala proizvode. Izgledaju lepo i prate ih super komentari zbog kojih sam poželela da probam. 🙂

  • Jelena Kovačević
    February 27, 2016

    Probala sam Batiste Dry Shampoo i zadovoljna sam rezultatima. Budući da mi se kosa brzo masti, uvek mi je pri ruci da popravi stanje i izgled kose ali i moje samopouzdanje!

  • Dragna Boskovic Simic
    February 27, 2016

    Probala sam multiactiv bb kremu i mogu vam reci da mi se jako dopala, obzirom da sam sada zbog bebe cesce kod kuce i ne koristim tako cesto kao dok sam radila, sminku i tecne pudere, tako da mi je ova krema super za svakodnevnu upotrebu! 😉 Ove sampone za suvo pranje nisam probala ali imam jaku zelju jer sam procitala puno pozitivnih komentara o njima..

  • Anita Stošić
    February 27, 2016

    Od ovih proizvoda baš ništa nisam probala, znam da su ovi šampioni za suvo pranje kose jako dobri i želim ih duže vreme ali nikako da ih uzmem, takođe imam problem sa neobuzdanim dlačicama na razdeljku i tu ne pomaže gel a lak mi obično ulepi kosu i ne volim kad je tako, zbog toga bi se jako obradovala ovom poklonu

  • Jasna
    February 27, 2016

    Ovaj glambox mi je bas super, a narocito zbog batiste suvih sampona, koje bas nameravam da probam zbog tog ekstra volumena koji daje. Inace sve tako slatko izgleda, kao i uvek.
    Jasna Miljački

  • Tatjana
    February 27, 2016

    GR koristim vec dugo, a od Multiactiva obozavam njihove maske za lice. Vec neko vreme hocu da kupim Batiste dry shampoo, ali ga nekako uvek zaobidjem ne znam zasto. Moracu ga isprobati.:)

  • Jovana Dobrijević
    February 27, 2016

    Već dugo koristim Golden Rose puder i odlican mi je samo sto se slova sa ambalaze brzo izgrebu i nestanu, ali sam proizvod je super! U Novom Sadu je jos povoljniji po lokalnim parfimerinama je oko 250 din 🙂

  • Danijela
    February 27, 2016

    Nisam imala prilikukoristiti ni jedan od proizvoda! Rado bih probala i zato drzim fige jako 🙂
    Danijela Bekčić

  • Mirjana Kostic
    February 27, 2016

    Nisam nista probala, ali bih bas volela! Veliki pozdrav!

  • magdalena
    February 27, 2016

    Super proizvodi! 🙂
    Iz ove kutije nisam nista probala, ali iz proslih jesam. 🙂

    Pozdrav

  • Jelena Davidovic
    February 27, 2016

    Nisam jos uvek probala ali bih volela

  • Dragana Kovacevic
    February 27, 2016

    Probala sam Batiste sampon i zadovoljna sam, Orfolio ulje je pravi rajski dar, verujem i da je sprej fenomenalan.

  • Tanja
    February 27, 2016

    Nisam probala proizvode iz ove kutije,a sam koncept GlamBox-a je odlican. Dopada mi se taj faktor iznenadjenja,i kutije su lepe, mozemo da iskoristimo za neke sitnice. Trenutno ne mogu da ih narucujem,ali se nadam da hocu,i da cu uzivati u njihovom sadrzaju.

    • Tanja
      February 27, 2016

      Dopuna posta,dodajem svoje ime i prezime
      Tanja Petrovic

  • Bojana Gazdic
    February 27, 2016

    U nekoliko navrata sam porucivala glambox i veoma mi se dopada zamisao i sam koncept 🙂 Omiljeni pokloni od njih bili su mi collistar uzorak pilinga za telo i uzorak revlon unique one sprej za kosu. Odlicni su.

  • Bojana
    February 27, 2016

    Sve izgleda predivno! Nisam nista od navedenih proizvoda probala do sada. Veliki pozdrav.

  • Danijela Vojnovic
    February 27, 2016

    Iz proslog Glamboxa sam odusevljena sa Eucerin micelarnom, a ovaj mesec nisam narucila kutiju i sada mi je zao…. Batiste sampon koristim, odlican je za odlaganje pranja kose za jedan dan, a puno pakovanje je preslatko i prakticno

  • milicaS
    February 27, 2016

    Nisam probala nista od ovoga i zato biih volela da dobijem pokloncic, a GlamBox kutija bi mi dobro dosla kao kutijica za nakit 🙂
    Milica Stanimirovic

  • Aleksandra
    February 27, 2016

    Nisam probala nijedan od ovih proizvoda ali bih volela jer su jako zanimljivi. 🙂

  • Marija
    February 27, 2016

    Nisam nista probala iz ove kutije, a ni iz predhodnih tako da bas bih volela da probam 🙂

  • Dejana
    February 27, 2016

    Moj komentar ce biti negativan u odnosu na predhodne, probala sam Batiste sampon za suvo pranje i uopste nisam zadovoljna, ocekivala sam mnogo vise, posto ga svi hvale, a ustvari sam se razocarala, mozda je problem sa mojom kosom, ne znam, ali meni ne odgovara. Ostale proizvode nisam probala

  • Ivana
    February 27, 2016

    Nisam probala nista,tako da bi bas volela.. <3 darivanje je predivno 🙂
    na fb: ivanica iva milojevic
    e-mail: ivana.milojevic71@gmail.com

  • Marija Stojisavljevic
    February 27, 2016

    Marija Stojisavljevic!

    Ove mini verzije Batiste sampona postale su obavezne u svakoj mojoj torbi po jedan! 🙂
    Odlican je za ‘hitne slucajeve’ i ‘ brzinsko spremanje’ !
    Obozavam!

  • lena
    February 27, 2016

    Samo suve šampone i poprilično su se odomaćili na mojoj kozmetičkoj polici

  • jelena n
    February 27, 2016

    Da probala sam serum od puzeve sluzi, Multiactiv i njihovu BB kremu
    Super proizvodi

  • Dragana Gajic
    February 27, 2016

    Nisam koristila nista od navedenog, ali da mogu bio bi to Batiste. Taj proizvod svakome treba.

  • mama Kata
    February 27, 2016

    Probala sam Batiste šampon za suvo pranje kose…i priznajem – ODUŠEVIO me je! 🙂
    Ja ga zovem ZVONKO SPASIĆ! 🙂 Jer je ponekad spas u zadnji čas…kada se nema vremena za pranje kose, a treba da se izađe na večeru ili u grad. 🙂
    Golden Rose puder me je oduševio zbog utisnutog Ajfgelovog tornja…jer još uvek…sanjam taj magični…predivni Pariz. 🙂 Volela bih da ga probam!

  • Jelena Rosic
    February 28, 2016

    Jelena Rosic

    nisam jos uvek probala nista iz paketica, ali uvek sam raspolozena za novitete 🙂

    srecno svim ucesnicama 🙂

  • bojana
    February 28, 2016

    bojana mudresa
    nisam nista od proizvoda probala,al bih bas volela.

  • Jasmina Kovarbašić
    February 28, 2016

    Probala sam Batiste šampon za suvo pranje i oduševljena sam 🙂

  • Stevanović Slobodanka
    February 28, 2016

    Nisam imala priliku da probam ništa od navedenih proizvoda a volela bih naravno.

  • Ana Milosavljević
    February 28, 2016

    Nisam probala nista, tako da bi bas volela <3

  • Nevena Grbovic
    February 28, 2016

    Odlican izbor proizvoda, definitivno nesto sto je svima neophodno. Jedino sto sam probala od njih jesu Batiste samponi za suvo pranje kose i prezadovoljna sam istim.

  • Nevena Ninkovic
    February 28, 2016

    Sadrzaj Boxa je odlicno odabran :). Probala sam samo Batiste suvi sampon, a privlaci me Orofluido lak.

  • Milena
    February 28, 2016

    Milena Vucic
    Mima Ning fb 😉
    probala sampone za suvo pranje kose i koristim ih spasili su me jer imam izuzetno tanku kosu koja se brzo masti 😉

  • Daliborka
    February 28, 2016

    Divan post nisam narucivala glam box ali mi se svidjaju proizvode koje pakuju. Od golden rose i multiaktiv kozmetike sam koristila proizvode i mogu da ih pohvalim. Ovaj puder mi deluje zanimljivo. Treba ga probati. Kao i ostale proizvode iz glam boxa pa kasnije utvrditi sta odgovara a sta ne. Poz

  • Fifty And Polished
    February 28, 2016

    GR je i moje otkrice godine, i isto kao i ti i ja ga nisam smatrala necim sto bih koristila. Razuverile su me koleginice , pa sam resila da mu dam sansu,. Ima nekoliko zaista pristojnih proizvoda kojima se najvise raduje moj novcanik, koji je sistematski iscrpljivan dugi niz godina 😉

  • Smiljana S
    February 28, 2016

    Nisam probala nista iz ove kutije, a paznju su mi privukli suvi samponi. Odavno imam nameru da kupim neki, ali to nekako uvek zaboravim.
    Ranije sam porucivala GlamBox, ovu kutiju sam preskocila, i bas mi je zao.

  • Slavica
    February 28, 2016

    Slavica Milovanovic ..Nisam imala prilike da probam nijedan proizvod…a volela bih naravno

  • Kristina Zivanovic
    February 28, 2016

    Kristina Živanović

    Probala šampon za suvo pranje, a jako me mami ovaj kolačić i ela balzam 🙂

  • ivana
    February 28, 2016

    Ivana Milojkovic
    Probala Batiste u bolnici posle operacije posto nije bilo izvodljivo da operem kosu, dala mi je neka devojka i odusevila sam se. Svi drugi samponi za suvo pranje nisu nikakvi u poredjenju sa njim. Golden rose sam svasta nesto probala i jako sam zadovoljna. Svidja mi se sto prate trendove. Koristila sam i Multiaktiv ali ranije kremu i mleko za skidanje sminke.

  • Anđela Todorović
    February 28, 2016

    Golden rose fenomenalan a pristupacan kao i obicno 🙂
    A slazem se da je Batiste savrsen za nas blonde 😉

  • Aleksandra Stojšić
    February 28, 2016

    Nisam do sada probala ove preparate, ali bih iskreno volela:-)

  • Jelena Ilic
    February 28, 2016

    Sampon za suvo pranje kose, Batiste, koristim i vrlo sam zadovoljna, iako sam u pocetku bila vrlo skepticna. Golden Rose je kozmetika kojom se definitivno iznova i iznova odusevljavam. Odlican miks proizvoda.
    Jelena Ilic

  • Milena Petrovic
    February 29, 2016

    Probala sam Batiste šampon, a ono što mi je privuklo pažnju je Multiactiv regenerativni serum. Od kako se pojavio, sve sam nesto na sredini. Prava prilika za probu i konačno formiranje mišljenja.
    Kolačić je baš lep detaljčić.
    Milena Petrovic

  • Jasmina Makuljević
    February 29, 2016

    Nisam probala ništa što je u ovoj kutiji, nisam do sada,
    a da ću probati Batiste šampon u meni je nada 🙂
    Srećno i uzdravlje da pojedete prekrasni kolačić 🙂

  • Milica Vlaškovic
    February 29, 2016

    Probala sam suvi šampon i zaista je najbolji od svih u drogerijama. Najviše od proizvoda iz ovomesečne kutije me je zaintrigirao novi GR kameni puder i baš bih volela da ga probam 🙂 :*
    Milica Vlašković

  • Sonja Mamić
    February 29, 2016

    Lep sadržaj GlamBox-a. Od ovih proizvoda imala sam priliku da probam samo Multiactiv BB kremu, a rado bih probala i ostale proizvode.
    Sonja Mamić

  • Marija Ilic
    February 29, 2016

    Probala sam multiactib BB kremu i jako sam zadovoljna

    Marija Ilic

  • Snežana R.
    February 29, 2016

    Nisam probala skoro nista sem spreja – sampona Batista, koji me je odusevio…jer pored dvoje dece i nedostatka finansija a i vremena …nemam bas puno mogucnosti da priustim sebi ovako lepe sitnice.

    Valjda ce biti prilike…kad nam povecaju plate. 😉 Kako obecavaju… 🙂 🙂

    Snezana Rančić

  • Mira Milosevic
    February 29, 2016

    Super proizvodi 🙂
    Nazalost nisam nista probala ali jaaako bih volela sve da isprobam, posebno balzam i puder 🙂

  • Mirjana
    February 29, 2016

    Mirjana Strahinjic
    Golden rose fenomenalan a pristupacan, obozavam njihove mat karmine..

  • Venn
    February 29, 2016

    Ja bih probala Batiste Dry Shampoo. Bas me zanima kako deli….

    Vena Nedeljkovic

  • milica
    February 29, 2016

    Imala sam priku da probam sprej za suvo pranje kose. Sadrzaj glambox-ova su Vam iz meseca u mesec sve bolji i bolji i mnogo bih bila srecna da. osvojim jedaan 🙂 Milica Maksimovic

  • Andrijana Milošević
    February 29, 2016

    Sadržaj kutije je baš dobar!
    Nisam probala ništa od ovoga ☺ Batiste šampon se odavno nalazi na mom spisku stvari koje želim da kupim, ali nikako da dođe na red 😀 Golden Rose ima odlične proizvode, tako da mislim i da je ovaj kameni puder super.. A što se tiče ove hidrantne kreme, to uvek dobro dođe! 😊

    Srećno svima 💄❤❤

  • Lidija Pesic
    February 29, 2016

    Probala sam sampon za suvo pranje i odlican je, ostalo nisam imala priliku da probam. 🙂
    Lidija Pesic

  • Dragana Vulcevic
    February 29, 2016

    Cao 😀 iz ove kutije nisam imala priliku nista da probam,nazalost.Golden rose obozavam ,prvi put cujem za ovaj puder i bas bih volela da ga isprobam.Batist sam uvek odlagala,misleci da mi nije potreban,ali mislim da je svakom potreban , jer je retkost da kosa bude perfektno cista dva dana nakon pranja, a batist umnogome popravi situaciju sudeci po recima blogerki.Bilo bi mi drago ,ako bi neki od ovih provizvoda bio novo otkrice ,koje cu svakodnevno da koristim.Podrav 🙂 🙂 🙂

  • Kosovka
    February 29, 2016

    Probala sam vecinu proizvoda, ali sampon za suvo pranje mi je favorit. Svakog meseca se razmisljam da porucim kutiju i nikako da to stvarno uradim. Kosovka Arsic

  • Sonja Jankovic
    February 29, 2016

    Narucila sam decembarsku kutiju i jos uvek trosim vecinu proizvoda iz nje. Eucerin micelarni fluid je neprevazidjen a interesantan mi je i parfemcic Love Urlic de Varens a nije los ni Herbateria buter(koristim ga kao balzam za usne a balzama nikad dosta 🙂 ).Ova kutija mi deluje zanimljivo zbog Gr pudera i Multiactiv bb testera koje bih volela da isprobam. 🙂

  • Milica Videkanic
    February 29, 2016

    Probala sam razne suve sampone i ni jedan ne deluje,interesuje me kako radi batiste sampon 🙂

  • Jelena
    February 29, 2016

    Za Batiste suvi sampon samo reci hvale! Odusevljenje ovim proizvodom!
    Jelena Miladinovic

  • Zeljka Vesic
    February 29, 2016

    Nemam puno poverenja u Glam Box jer sam se opekala sa prvih nekoliko kutija..ali vidim da je ova kutija skroz ok, dopada mi je Golden Rose puder i volela bih da probam ovaj balzam za usne i lak za kosu..ostalo sam manje vise probala, Batiste mi je nezaobilazan proizvod, uglavnom koristim zeleni klasicni..a najvise bih ovo volela zbog jos jedne divne kutije za odlaganje raznih stvarcica 😀

  • Milica Donevski
    March 1, 2016

    Ruzicasta kutija je preslatka ! Koristila sam Multiaktiv BB kremu koja ipak ne moze da nadmasi omiljenu Bioten CC cream a Golden Rose proizvodi su sve kvalitetniji… 🙂

  • milica
    March 1, 2016

    Nisam imala proliku da probam ove proizvode. radujem se poklonu 🙂
    milica maksimovic

  • Maja Đurić
    March 1, 2016

    Sve pohvale brendu Golden Rose…Pristupačne cene, a iznenađujući kvalitet.
    Batiste suvi šamponi su neprevaziđeni…spas u zadnji čas. 🙂

  • Verica Veličković
    March 1, 2016

    Verica Veličković
    dovoljno..proizvodi su sjajni i sve pohvale

  • Verica Veličković
    March 1, 2016

    Verica Veličković
    Nažalost,nisam probala ni jedan proizvod..
    I ovaj drugi komentar pišem,pošto sam zaboravila da odgovorim na pitanje 🙁

  • Aleksandra Mileusnic
    March 1, 2016

    Super su proizvodi. Koristila sam Batiste i odlicni su mi.
    Aleksandra Mileusnic

  • Biljana Perisic
    March 1, 2016

    `Savrsena kutija, mislim da odavno bolju nisu uradili, batiste samponi su odlicni, zaista sam odusevljena februarskim izdanjem..

  • Sanja Tomašević
    March 1, 2016

    Nisam ništa probala od ovih, ali jesam GR mat karmine, ajlajner, maskaru. I od multiactiv kremu za lice 🙂

  • Vida Ceganjac
    March 2, 2016

    Zao mi je sto sam zakasnila da porucim februarski glambox, jer su ovaj put imali sjajne proizvode u kutiji. Batiste samponi koji su nenadmasni kada je suvo pranje kose u pitanju, prirodni balzam za usne, i razni testeri ucinili su ovu kutiju vrednu paznje.. Odavno nisu imali lepsi sadrzaj kutije, i bilo bi lepo da ovako nastave, a ja se nadam da cu ipaak nekako doci do moje februarske kutijice koju nisam stigla da porucim 🙁

  • Tamara Sibić
    March 2, 2016

    Nažalost nisam probala ni jedan proizvod, ali bih volela. Super je sve spakovano 🙂
    Sibić Tamara.

  • Aleksandra Uzelac
    March 2, 2016

    Nisam još kupila ni jedan njihov boks, merkam ih već duže od godinu dana i moram reći da je ovaj ubedljivo najbolji 🙂 Nekako me uvek bio strah da naručim kutiju kad ne znam šta ću dobiti, pogotovo jer imam osetljivu kožu lica… Jedino sa Batiste imam iskustva i to samo pozitivna! Odličan proizvod.

  • Ana
    March 2, 2016

    Potrosila vec pola balzama, sto za usne, zanoktice a malo i za laktove…
    Divan je

  • Nevena Savic
    March 2, 2016

    Probala sam Batiste i zadovoljna sam ucinkom.
    Golden Rose bas lepo napreduje, volim dosta njihovih proizvoda, a ovaj puder zanimljivo zvuci 🙂

  • Vale Kala
    March 3, 2016

    nisam probala nista od ovoga,ali sve sto je novo volim da eksperimentisem 🙂

  • Andrea
    March 3, 2016

    Batiste su jedini šamponi za suvo pranje koje sam probala i ne planiram da ih menjam. Orofluido masku i ulje mnogo volim, lak bih baš volela da probam. A od Victoria kozmetike sam probala kremu na bazi puževe sluzi, odlična je za mešovitu i osetljivu kožu.

    Ovo je jedan od boljih Glam box-ova. 🙂

  • Jelena
    March 4, 2016

    Jelena Mićunović
    Batiste suvi šampon mi se jako dopada, dok ostale proizvode još uvek nisam imala priliku da isprobam! 🙂

  • Z0ka
    March 4, 2016

    Nisam nista probala od ovih proizvoda, ali zaista primamljivo izgledaju 🙂

    • Z0ka
      March 4, 2016

      Naravno zaboravih ime i prezime 😀
      Zorana Jondzic

  • Milena
    March 5, 2016

    Probala sam Batiste sampone za suvo pranje kose, odlicni su, kao i Golden Rose sjaj za usne. Volela bih da probam ovaj balzam, deluje mi bas primamljivo. 😉

    Milena Kostadinović

  • Sladjana Popovic
    March 5, 2016

    Kupujem Glam box ali ovog meseca nisam,jer nisam imala doboljno novca bas za sve 🙂
    Popovic
    Sladjana

  • Dejana Ničić
    March 5, 2016

    Nažalost nisam ništa probala, ali mi se jako dopada Golden Rose Compact puder.

  • Nada Kosta
    March 5, 2016

    Nazalost nisam imala priliku da probam nista od proizvoda,ali bih volela.

  • Jelena Mirkovic
    March 5, 2016

    Probala sam samo Batiste sampon za suvo pranje kose i veoma sam
    zadovoljna njime. Pozdrav :*

  • Jelena Petronijevic
    March 5, 2016

    Batiste je revolucija bukvalno 🙂 Golden Rose lakovi za nokte su meni odlicni, obzirom da sam manijak sto se mackanja tice. Pozdrav

  • Milica
    March 6, 2016

    OD Multiaktiva sam probala par stvari,I uglavnom bila zadovoljan njima. Šampone za suvo pranje, barem ove nisam još uvek probala, mada ih već dugo merkam.

    Milica Rajčević

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *