Inglot gel eyeliner

by Wednesday, September 18, 2019

Winged Eyeliner – večna zvezda programa i u očima mnogih žena često omiljena stavka u šminkanju. Poput visokih potpetica, svaki put primetim kako oči drugačije sijaju i držanje postaje sigurnije kada na scenu stupi momenat njegove aplikacije 🙂 .

Danas vam pišem o Inglotovom gel ajlajneru koji je jedna od nekoliko opcija u mom priboru.

Ovaj eyeliner je skoro pa sve što želim i očekujem od takve vrste proizvoda:

  • ima kvalitetnu, pravu, jaku i bogatu crnu boju/pigment. Ovo naglašavam jer u moru gel eyelinera često nedostaje ta snaga i elegancija koju crna boja nosi te su mnogi ovakvi proizvodi “skoro pa stvarno crni” ili kako bismo u žargonu komentarisali “muljavi”. Ovde ništa nije skoro, već je crno 1/1.
  • postojan je, ne preslikava se i otporan je na vodu, što su stavke koje su mi takođe veoma važne
  • iako je vodootporan, ne pravi probleme prilikom uklanjanja micelarnom vodom, uljem za uklanjanje šminke. Mlekom nisam pokušavala pa ne bih da nagađam.
  • prilikom aplikacije nešto brže se suši nego drugi eyelineri koje koristim te kada se za njega odlučim to znači: “povuci crtu i budi brza i precizna.” Ovo je jedino što može da bude nekada nezgodno, prosto nekada radite brže, nekada sporije. Neki oblik oka zahteva više pažnje, neki ipak ne. Svakako treba imati na umu da su brzina i preciznost na ceni, što je spram efekta koji finalno dobijete sasvim u redu. Ako eyeliner koristite samo za sebe, vrlo brzo ćete ući u štos šta je to optimalno za vas i kojim tempom treba da ga aplicirate.
  • Ipak, Inglot eyelineri su nešto brže od ostalih skloniji sušenju (imam ih više i u nekoliko boja), ali i za to postoji rešenje. Njihov magični Duraline koji u svega par kapi osveži situaciju i onda možete nastaviti sa korišćenjem.

Za mene je ovo jedan vredan i pouzdan proizvod kako za ličnu tako i za profesionalnu upotrebu i iskreno uživam u punoći i kvalitetu efekta koji pruža. Takođe, jedna od važnih stavki, odlično se fotografiše, što vam prikazujem i na fotografijama. Tu je važnost onoga sa početka, a to je “true black”. Nema ništa ružnije nego kada se potrudite oko šminke i važno vam je (koja god da je prigoda) da ona (u ovom slučaju liner) izgleda dobro jednako uživo i na fotografijama a ono zbog nedostatka pigmenta može da izgleda kao neka greška. Sa ovim, greške nema.

Cena ovog eyelinera oko 2100 dinara (može da se desi koji dinar više, to je okvir), njegov zvanični naziv je Inglot AMC Eyeliner Gel 77 i možete ga kupiti u Inglot radnji u ulici Kralja Petra u Beogradu.

Model: Žaklina

Šminka & fotografija: #digolubovicbeauty

Kosa: Gordana Vujčić

Do narednog naslova,

Di

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *