Modni detalj i C-thru osveženje

by Wednesday, November 2, 2016

U prethodnom članku  uvela sam vas ukratko u svoju filozofiju oblačenja. Jednostavno je, klasično i istini za volju, ne uključuje naročito boje :). Upravo zbog toga, više je nego poželjno uključivati interesantne detalje koji će se na diskretan način istaći stav, senzualnost ali i koji će kompletirati vašu pojavu u estetskom smislu. Predlog broj jedan: čarape “začinjene” detaljima. Noge izgledaju vizuelno zategnutije, oblikovanije, a sama kombinacija ima ton damskog u sebi . Opet, govorim o modelima koji su dosta diskretni kada je reč o motivima koji se na njima nalaze, jer kao i u svemu, preterivanje može preneti drugačiju poruku. Tufnice, suptilne linije ili pažljivo biran rad koji ne skreće naročito pažnju, mislim da su odličan dodatak bilo da se odlučite za suknju/haljinu, ali i pantalone.

di-golubovic-cthru-3

Predlog broj dva: Nakit po meri. Imam dva rešenja. Jedan su “midi rings” koje ako me pratite  primetićete da retko skidam. Ponovo tanko, simpatično, a kod mene tako podrazumevano i lepo. Odavno ne eksperimentišem krupnim ogrlicama, narukvicama, već imam svoju postavku finih detalja koji su uklopivi uz sve. Na taj način, ne mislim puno, a uvek imam regulisano pitanje “šta staviti”i najvažnije, prezadovoljna sam. Takođe, još jedan klasičan i uklopiv predlog su minđuše, u ovom modnom slučaju u formi bisera. Prigodno za posao, izlazak ili nešto treće. Dovoljno elegantno i uklopivo, a nije napadno i komplikovano za nošenje. Sve su to male stvari o kojima kada naviknete da vodite računa, ne dovodite u pitanje da li vam trebaju, već se podrazumevaju i čak predstavljaju znak prepoznavanja, makar je tako kod mene.

di-golubovic-cthru-4

di-golubovic-cthru-5

Stižemo i do brenda koji je organizovao ovu priču i podstakao desetine devojaka da na svojim sajtovima i blogovima govore o svom stilu i stavu na temu mode. C -Thru.

Korakom u prošlost, sećam se zainteresovanosti za razigrane bočice “sa bobicama” koje lepo mirišu. Da, tako sam zvala #cthru svojevremeno. Poklon setovi za rođendane, ponosno slaganje nove kozmetike na police i uživanje u novitetima. Ceo život ista priča i onda se razvije blog. Nedavno su lansirali Lime magic kolekciju čiji su članovi gel za tuširanje, deo sprej, toaletna voda i dezodorans u spreju, a tu je i par redova i utisaka o proizvodima.

Kompletna linija, kao što rekoh iznad, ispirisana je citrusom, a ova osvežavajuća nota ima manje ili više izražen intenzitet zavisno od proizvoda, odnosno njegove konzistencije. Pravac je jedan, a balans voćkastog sa začinom kiselkastog daje razbuđujuć rezultat. Počevši od gela za tuširanje, reč je o izraženo gustoj teksturi koja može komotno u manjoj količini da se koristi prilikom tuširanja. Direktno na kožu ili na lufu, fino se raspoređuje praveći kasnije oblačak pene, čisteći kožu i ostavljajući je osveženom. Miris je još neko vreme nakon napuštanja kupatila prisutan na koži, a onda lagano bledi. Ako niste ljubitelji mleka za telo, prijaće vam ovaj fin “trag”.

Proizvod koji sam najviše koristila potom jeste i toaletna voda, koju sam u nekoliko navrata i nosila u torbi. Ovde već primećujem naravno intenzivniji miris zbog forme, te u startu savetujem da je jedan pritisak na pumpicu, eventualno dva sasvim dovoljan. Kod citrusa koji su već dovoljno snažni sami po sebi nije (makar meni) neophodno prekomernim nanošenjem preterivati jer je očigledno i sa velike razdaljine da mirišete pojačano. Direktno i minimalno na pulsne tačke, sasvim dovoljno a efektno :).

di-golubovic-cthru

Za kraj, ali ne i manje važno tu su i Deo spray i   Parfum Deodorant Natural Spray. Priča je istovetna, samo je regija drugačija. Ponovo, savetujem pametno doziranje svakog proizvoda, za šta je naravno prethodno neophodno da probate i nađete meru koja vama odgovara. Moj stav je da za sprej ponovo mogu dve pumpice, dok sa dezodoransom kratak pritisak “na taster” rešava posao.  Veoma je individualno, ali deviza “manje je više” meni prolazi.

di-golubovic-cthru-1a

Da li ste koristili C-Thru? Možda baš Lime Magic kolekciju? Imate li šta da dodate na modni segment članka?

Do narednog naslova,

Di

/Foto: Di Golubović, Jovana Dž./

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *