Lierac radni doručak

by Monday, March 28, 2016

Prolećni ponedeljak, radni doručak, voće, sokovi i dobro društvo na okupu. Na putu do restorana Kalemegdanska terasa, poput štrebera čitala sam sveže pristiglo saopštenje. Hrana za dušu, ali i #hranazakožu, detoks, minerali i vitamini. Jedna reč, mnoštvo benefita – LIERAC.

1a Lierac radni dorucak Di Golubovic mart 2016

Pre tačno dve nedelje, počela sam da koristim njihov BODY-SLIM (videli ste ga OVDE), a danas smo se “pozdravili” pogledom, dok sam za stolom pored isprobavanja prolećnih predloga, uz blago kajanje “grickala” kroasane, palačinke i još neke zanimljivosti. Tako je moralo biti.

9a Lierac radni dorucak Di Golubovic mart 2016

16a Lierac radni dorucak Di Golubovic mart 2016

Elem, LIERAC tim predstavio nam je (narandžastu) Mesolift liniju. Za umornu i sivu, kožu bez preterane želje za životom, možda začinjenu hormonskim disbalansom ili neizostavnim stresom. Idem i štikliram sopstveno pronalaženje, a usput iz logičnog naziva i priče zaključujem da su bočice pravi mali (dobro i luksuzni) čuvari vitamina i minerala. Linija kao kozmetički pandan mezoterapiji, sa ciljem da kožu oslobodi posledica koju su na nju ostavile svakodnevne brige, nezdrava ishrana i gore pobrojano već.

Miris i svežina seruma su me osvojili istog trena, a vrlo lagana i vodenkastija formulacija pokazali su se kao vrlo ugodni pri prvom susretu. Krema je nešto gušća, malo intenzivnija i možda  nekima napornija po pitanju mirisa, ali prilično bogata i interesantna. Tonik nisam isprobala, ali sam iz priče i čitanja recenzija shvatila da se radi o vrlo povoljnom proizvodu (za to kakav je luksuz ovaj brend) koji instant osvežava i razbuđuje kožu, a koji je, ako govorimo o sastavu, oslobođen tako globalno omraženog alkohola. Dodat je na to buy listu, jer one wish nemaju previše smisla, sve je to meni potrebno odmah.

Takođe, bilo je tu i nekoliko proizvoda namenjenih čišćenju lica. Još uvek nisam ušla u temeljniju priču kada je u pitanju sam brend, ali na prvi pogled i susret sa artiklima, dopalo mi se što ne postoji neko opterećenje i težina u kontaktu sa samim uljima, kremama, serumima. Serum iz Mesolift linije je moj novi drugar, pa ću vam već blagovremeno i reći nešto više o njemu.

13AA Lierac radni dorucak Di Golubovic mart 2016

3a Lierac radni dorucak Di Golubovic mart 2016

Ono što je bio moj ubedljivi favorit jeste ulje za čišćenje lica i regije oko očiju. Takmičarska brzina trošenja svega što ima veze sa uklanjanjem šminke, odvukla me je boci blage žute boje. “Ecoskin kompleks čini kombinacija botaničkog “meda” i probiotika za detoksikaciju, ulja makadamije i jojobe” – šta dodati. Mnogo mi se dopalo kako je lagano i prijatno na koži. Još uvek ne znam kako će se pokazati na delu, ali već večeras je vatreno krštenje. Očekujem mnogo.

7a Lierac radni dorucak Di Golubovic mart 2016

8a Lierac radni dorucak Di Golubovic mart 2016

Naravno, nezaobilazno crveno Magnifisence čudo od linije, bilo je prisutno i danas. Kako je moja mama vlasnica kreme, o tome ću podrobnije nekom narednom prilikom. Istovremena anti-age i korektivna nega, neki novi horizonti.

6a Lierac radni dorucak Di Golubovic mart 2016

5a Lierac radni dorucak Di Golubovic mart 2016

4 a Lierac radni dorucak Di Golubovic mart 2016

Delić atmosfere je pred vama. Ovaj radni doručak, uz mnoštvo detalja, lepe priče, dobrog društva i fenomenalne organizacije ulepšao je i obeležio početak nedelje. Iskrena pohvala za tim, koji se trudi da sve uvek bude na svom mestu i na vrhunskom nivou. To nije novost, neprikosnoveni su za te stvari, ali lepo je to nekada i javno reći.

Do narednog naslova, Di

No tags 1 Comment 0
1 Response
  • Fifty And Polished
    March 29, 2016

    Zanima me kakvo ce biti tvoje iskustvo sa Mesolift serumom (i meni je potreban neki dobarr vitaminski serum) i sa uljem za ciscenje, ali me jos vise zanima iskustvo tvoje mame sa Magnificence proizvodima (jer bi trebalo da sam negde tih godina), pa cu sacekati recenzije

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *