GlamBox #mart2016

by Saturday, March 26, 2016

Martovska GlamBox kutija stigla je juče, a već danas vam predstavljam njen sadržaj i prve impresije.

Dakle, u paketiću sa sa jarko roze mašnom, našli su se:

 • Bioten Skin Moisture – Double Action Eye Make-up Remover
 • Biobody Hydro Care – hidratantna krema za normalnu i kombinovanu kožu
 • Melem – prirodna zaštitna krema za osetljivu kožu
 • D&G  – Dolce Rosa Excelsa
 • Deborah Dermolab – dnevna krema
 • Max Factor – Miracle Touch
 • Marrakesh Oil Hair Styling Elixir
 • Vaučer u vrednosti od 500 dinara za kupovinu Marrakesh proizvoda

Tri proizvoda u originalnoj veličini, nekoliko testera i vaučer. Počnimo.

2 glambox Srbija glam box cena digolubovic blog

Bioten Skin Moisture Double Action Eye Make-up Remover

Dvofazni skidač šminke upakovan u prozirnu  bočicu sa 125 ml sadržaja. Po oznaci bih rekla da je u pitanju noviji proizvod u ponudi Bioten kozmetike, koju priznajem, ne poznajem baš najbolje. Probala sam skidač kako bih stekla neke prve utiske. Za sada mogu reći da nije agresivan kao neki drugi proizvodi za uklanjanje, lepo skida  “običnu” i vodootpornu maskaru, a sa njom i sve ostale artikle korišćene za dramatičniji izgled očiju.  Prijatnog i krajnje blagog mirisa, a na deklaraciji piše da se u sastavu nalazi i ulje badema. Za razliku od nekih njihovih proizvoda koje sam ranije probala, ovaj mi se dosta dopao i nije iritirao kožu. Cena  iznosi 250 dinara i mislim da je to sasvim u redu za brend koji je dostupan kako u drogerijama tako i u marketima.

3 glambox Srbija glam box cena digolubovic blog

 Biobody Hydro Care

Tu je još jedan full size prozivod, a u pitanju je hidratantna krema za normalnu i kombinovanu kožu. Piše da je namenjena intenzivnoj hidrataciji, da radi na smanjenju nadutosti, otklanjanju tamnih kolutova i da štiti kožu od slobodnih radikala. Sadrži 30 ml. Pošto već imam formiranu rutinu nege, ovaj prozvod neću isprobati, ali sam svakako uzela malo da vidim kakva je formula i kakav je miris. Dosta podseća mirisom na one nežne, prijatne, kreme za bebe, samo manje intenzivno od toga. Dakle prilično nežno i diskretno. Krema je srednje gustine i lako razmaziva, deluje lepo.  U pitanju je domaći proizvođač,  Primax. Cena proizvoda je 1020 dinara.

4 glambox Srbija glam box cena digolubovic blog

Melem – prirodna zaštitna krema za osetljivu kožu

Melem nam dolazi iz drage susedne Hrvatske. Za ovaj proizvod sam čula putem Facebook-a i imao je dosta pozitivnih komentara. Jedan od onih koji nose etiketu multifunkcionalnih i koji su uvek tu u neseseru, torbi. Za zanoktice, laktove, suve pečate,…za prvu pomoć. Ne previše mastan, diskrentnog mirisa, a  prijatan i lako razmaziv.  Ovome sam se najviše obradovala u kutiji i slobodno mogu reći da mi je favorit. Ovakve stvarčice baš volim i trošim prilično.

5 glambox Srbija glam box cena digolubovic blog

Tu je i nekoliko testera.

Max Factor Miracle Match puder, kremaste je i nešto ređe konzistencije. Jedan od veoma zahvalnih za blendanje – za koji god alat da se odlučite, prirodne je  i sveže završnice. Nijansa koju sam dobila je uglavnom ljudima koji nisu beli papir kao ja ok, ali meni je tamna. Pošto nekoliko mojih drugarica koristi, znam da je prilično postojan i da se posle okvirno četiri sata koža malo prosija (iskustvo devojaka koje imaju kombinovanu kožu), ali blot papirićima i manjom popravkom je to rešeno. D&G  – Dolce Rosa Excelsa je jedan fin (cvetni) prolećni miris.  Za one koji vole da analiziraju, preporučujem Fragrantica sajt, pa da sami procenite da li vam se kompozicija dopada i koliko. Meni po pravilu većna stvari koje imaju bar malo ruže prijaju, a ovde je to slučaj. Dermolab dnevna krema, SPF10 – masnija, intenzivnijeg mirisa.

6 glambox Srbija glam box cena digolubovic blog

Kao što sam na početku pomenula, tu je Marrakesh Argan ulje za kosu, takođe tester, kao i vaučer. Mislim da je lepa prilika za nekoga ko želi u kupovinu, da sebi umanji cenu na ovaj način.

7 glambox Srbija glam box cena digolubovic blog

Ova kutija sadrži dominantno proizvode za negu, što podržavam. Favorit mi je ovoga puta Melem, a kako mi se činila prošla kutija, ako ste propustili, pogledajte OVDE.

Do narednog naslova, Di

/Foto: Di Golubović/

No tags 0 Comments 0

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *