NUXE micelarna voda

by Monday, December 21, 2015

Nuxe, ili bilo koju drugu micelarnu, trošim kao da sam na takmičenju. Red je da o njima češće pišem, pa tako počinjem od NUXE koju sam nedavno potrošila.

Simpatična, neprovidna bočica sa 200 ml proizvoda i uz vezani poklopac. Piše da su u sastav (koji kažu da je 97% prirodni) uključene latice ruže i da je mogu koristiti svi tipovi kože, kao i oni sa veoma osetljivom.

NUXE micelarna voda cena recenzija Di Golubovic blog 3

Sam proizvod definitivno ima miris ruže i ovo je prva micelarna kod koje je to izraženije nego kod ostalih gde je to skoro neosetno. Prijatno je, nije napadno, ali je prisutno.  Koristila sam je najviše za uklanjanje šminke, ali i kao jedan od koraka prilikom čišćenja lica. Što se prvog tiče, ten zaista u jednom potezu “briše”, dovoljna je jedna vatica. Senke sa očiju takođe, gel za obrve uz par poteza, a maskare koje nisu jače, dobrog pigmenta i (ne)vodootporne, zahtevaju malo više rada.  Sa vodootpornim to ide nešto teže, ali sam želela da probam. Ako koristite takve maskare, onda vam savetujem da imate dvofazni skidač, to se svakako sporo troši.

Kao jedan od koraka prilikom nege i čišćenja, pokazala se dosta dobro. Nije iritirala,  niti ostavljala tanak film. Dosta prijatna i prilično osvežavajuća, nije pravila nikakve probleme mojoj koži.

Rok trajanja joj je šest meseci po otvaranju. Potrošila sam je za 20 dana, svakodnevnog korišćenja. Cena je oko 1500 dinara i možete je nabaviti u Lilly drogerijama i bolje snabdevenim apotekama.

Često imaju akcije na kojima možete ostvariti dobar popust. Mogu da kažem da su i devojke koje rade promocije, a sretala sam i razgovarala sa više njih, prilično dobro edukovane i znaju šta prodaju, tako da nemojte oklevati da tražite pomoć.

Preporuke za NUXE od mene, idu posebno na račun:

 • balzama za usne, o kojem je bilo reči u OVOM postu
 • suvom ulju, koje sam pominjala u OVOM tekstu
 • a takođe i za meni veoma, veoma dragu i kvalitetnu kremu za ruke, za koju utiske između ostalog možete videti OVDE

NUXE micelarna voda cena recenzija Di Golubovic blog 2

Počinjem i sa “ocenama” proizvoda, na kraju svakog članka. Ne od 1-5, već opisno. Verujem da će vam biti jasno da artikli koji to zasluže, imaju neku od poslednje dve ocene, a oni koji nisu u “samom vrhu”, dobijaće argumente zbog čega su na toj poziciji.

OCENA NUXE micelarne vode: nije ispunila očekivanja / može da prođe / korektna / VEOMA DOBRA / odlična

Da li i vi koristite ovakve proizvode za uklanjanje šminke, ili mleka/nešto drugo? Šta mislite o ocenjivanju proizvoda?

Do narednog naslova, Di

 

7 Responses
 • Jovana D.
  December 21, 2015

  Koristim ih od nedavno kao jedan od koraka za uklanjanje šminke (ranije roze Garnier, sad Niveu), a pored njih, tu su i mleko za skidanje šminke i mleko za umivanje. Nekad se i pored svega toga desi da za potpuno uklanjanje treba da oko očiju umasiram i kokosovo ulje. Micelarnom čistim kožu i kad nemam šminku, najčešće su prvi, a nekad i jedini korak (kada sam preumorna za nešto detaljnije).

  • digolubović
   December 21, 2015

   Što se mene tiče, Garnier su mogli i bolje da urade, a Nivea mi se dopada.
   Mleka isto i ja volim, a ranije sam samo njih i praktikovala. Kad god mi neko to pomene, setim se tinejdžerskih dana :).
   Volim što vodiš računa <3.

   • Jovana D.
    December 21, 2015

    Garnier sam dobila na poklon i bila mi je ok, a Nivea mi baš prija, ali za sledeću kupovinu već razmišljam koju ću drugu da kupim, jer želim još neke da isprobam (npr. Mixa, Byphasse). Reče mi promoterka da Nivea ne skida vodootpornu, što ne znam jer koristim običnu, ali osetih da malo pecka kad je baš natopljena blaznica, to treba imati u vidu. Da, vodim računa mnogo više nego ranije, što baš prija :).

 • Milena
  December 21, 2015

  I ja koristim Nivea micelarnu vodu, ali mislim da nije dovoljna da skine sminku oko ociju, pa koristim i ono dvofazno Niveino sredstvo za skidanje sminke oko ociju. Znači, ipak misliš da Garnier micelarna nije tako dobra kao Niveina? 🙂
  p.s. Volim da čitam tvoj blog, puno korisnih i realnih saveta, hvala ti 🙂

  • digolubović
   December 21, 2015

   Meni može Nivea i za oči, ne pravi nikakav problem. Pokušaj da vaticu natopiš malko više i držiš oko pola minuta i onda povuci :).
   Da, mislim da je Nivea bolja.
   Iako, priznajem da sam bila dosta skeptična kada se pojavila na tržištu jer nisam najveći fan tog brenda za negu lica. Razlog više onda što su napravili odličnu micelarnu vodu.
   Hvala ti puno <3.

 • My beauty notebook
  December 21, 2015

  Dopada mi se ocenjivanje proizvoda.
  Kada su predstavljene micelarne vode nisam bila zainteresovana, drzala sam se maramica-dvofaznog skidaca-gela rutine za skidanje sminke, ali sam promenila misljenje kad sam ih probala. Koristim ih i za skidanje sminke, pa pred spavanje temeljno ciscenje i kao deo rutine za ciscenje. Samo sto se obavezno nakon micelarne umijem, iz nekog razloga ne volim da mi stoji na licu. Sem Bioderme, njom sam potpuno odusevljena. 🙂 Nuxe micelarna bas lepo zvuci.

 • Nikolina recommends
  December 22, 2015

  Meni su micelarne najdraže za skidanje šminke, za sad mi je La Roche Posay najbolja. 🙂
  Odlična ideja ovo sa ocenjivanjem proizvoda, lep zaključak za kraj. 🙂

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *