AKvabent kiseonik na poklon

by Wednesday, September 2, 2015

Prvi septembarski članak, zapravo je mali poklon od mene.

Proteklih mesec dana, od prvog, pa do poslednjeg, imala sam samo jednu želju – da prestane da me boli glava. Ta želja ne jenjava ni sada, u septembru. Operisala sam dva umnjaka. U prvoj intervenciji sam prošla solidno, dok u ovoj drugoj baš i ne. Situacija je komplikovana, ali o tome ću vam pričati kada se oporavim i sumiram utiske. Ima korisnih saveta za sve one koji odlažu hiruško vađenje, iz straha ili drugih razloga.
Jedan od proizvoda koji koristim, a koji pomaže da modrica koja se prostire od lica, pa preko kompletnog vrata, brže nestaje je i AKvabent kiseonik. Njegova primena je široka, a o tome sam govorila OVDE.
Za učešće u nagradnoj igri:
U komentaru ostavite svoje ime i prezime, kao i vaš, recimo omiljeni citat, ili naziv knjige. Ideja nije samo puko ostavljanje komentara, već možda i neka preporuka sa vaše strane. Ovoga puta ne bih tražila mail, već nakon izvlačenja uz Random, zamolila osobu da mi se javi na digolubovic@gmail.com.
Nepotpune prijave neću uzimati u obzir.
Poklanjanje traje do 6.9.2015. a sutradan obaveštenje uz sliku komentara osobe koja je osvojila.Katarina, molim te javi mi se na mail 🙂

 

Budite mi dobro.
Srećno 🙂
Di
44 Responses
  • YellenaBM
    September 2, 2015

    Omiljena knjiga: Stepski vuk (H. Hesse)
    Jelena Kovačević

  • Katarina Pavlovic
    September 2, 2015

    Ima mnogo knjiga koje jako volim ali ako moram da se opredelim za jednu to bi bila Ana Karenjina. To je bila prva "ozbiljnija" knjiga koju sam procitala i mozda je to jedan od razloga što zauzima mesto omiljene. Mislim da bi svaka zena trebalo da je procita.
    Katarina Pavlović

  • Tatjana Petrovic
    September 2, 2015

    Imam puno omiljenih knjiga,ali omiljeni citat mi je onaj od Marka Tvena''Oprastanje je miris koji je ljubicica ispustila na cipelu koja ju je zgazila''ili onaj Normana Kazensa''Tragedija zivota nije smrt,vec ono sto je u nama umrlo dok smo ziveli''.

  • Jelena Milosavljevic
    September 2, 2015

    Jooj…. Samo što više ledenih obloga… :/

  • Dea
    September 2, 2015

    Laguna je izdala ovu predivnu bojanku za odrasle, http://www.laguna.rs/n2830_knjiga_bojenjem_protiv_nesanice_laguna.html
    Mislim da bi ti se svidjela, puna je sovica, cvijetnih motiva, a ima i maca 🙂 Ima još jedna verzija, ali ova po meni ima mnogo ljepše slike.
    Aktivni kiseonik vec imam, pa ako me slučajno odabere random.org , molim te da biraš opet.
    Još jedna preporuka, ali zdravstvena, probaj rastvor pantenola, ubrzaće regeneraciju sluzokože u ustima, a ima i mali milion primjena u kozmetici.
    Nadam se da ćeš se brzo oporaviti, baš mi nedostaju tvoji divni tekstovi!

    • admin
      September 2, 2015

      Zaista se loše osećam. Imam spremno tekstove, ali nije stvar u tome, moram biti prisutna kad objavim i još tu neke stvarčice. Nadam se da će veoma brzo biti bolje. Hvala ti puno.

      Za pantenol znam, nego mi je više muka od čajeva i lekova, pa mi samo još nešto nedostaje da uvrstim.
      Pogldaću ovo obavezno, mnogo ti hvala <3

  • Zorana Jondžić
    September 2, 2015

    Trenutno sam navucena na romane Dejana Stojiljkovica, svaki od njih ima istorijsku notu, citaju se u jednom dahu. Konstantinovo raskrsce neka bude moja preporuka 🙂

  • Danijela Bekčić
    September 2, 2015

    Knjiga koju trenutno citam je "Prirucnik za ratnika svetlosti"! Knjigu sam davno dobila ali nikako da je procitam 🙂 Imam gotoveo sve knjige Paula Koelja i ni jedna me do sada nije razocarala! Veliki pozdrav i sto brze ozdravljenje ti zelim :* <3
    Danijela Bekčić

  • Emina Lekpek
    September 2, 2015

    Moja omiljena knjiga trenutno je "Tvrđava" od Meše Selimovića:)

  • jeka_vg
    September 2, 2015

    Samo napred. Prošle godine i ja sam operisala jedan, sva sreća sve je u najbolje redu prošlo, ali odugovlačim za ostale.

    I sama koristim ak.kiseonik i prezadovoljna. Lice i koža leđa nikad lepše i zdravije nije izgledala. pre neki dan kupljeno novo pakovanje.

    Ne želim da učestvujem, ali zato dajem preporuku. Paulo Koelja – Preljuba. Poučna knjiga i malo drugačiji Koeljo, što mi se jako svidelo.

    Citat: " Najveći je problem u tome što ljudi sve ovo povezuju sa ljubavlju prema bogu. Ali, kako se pokazuje ljubav prema bogu? Preko ljubavi prema čoveku.

    Kako bismo pronašli nebeski mir, moramo pronaći ljubav na zemlji. Bez nje, ništa ne vredimo. "

  • Jelena Lazić
    September 2, 2015

    " She turned her cant's into cans and her dreams into plans" 😊
    Jelena Lazić

  • Miljana Miletic
    September 2, 2015

    Dva citata, meni omiljena: ''Happiness can be found, even in the darkest of times, if one only remembers t turn on the light.'' ''It does not do to dwell on dreams and forget to live.'' Mislim da ne treba da kažem odakle su. 🙂 A kada je samo čitanje u pitanju, preporučujem jednu knjigu koju sam davno čitala, a urezalami se u pamćenje. Zove se ''Ptica u kavezu'' (Linnet Bird u originalu). Takođe, preporučujem knjigu Gospodar igre (Sidni Šeldon). Mijana Miletić

  • Djurdja Cvjetkovic
    September 2, 2015

    Toplo preporučujem Murakamijeve knjige…. na granici jave i sna…. a nedavno završih po drugi put Mostovi okruga Medison (poslednja strana natopljena suzama!)…. 🙂
    Pozdrav,
    Đurđa Cvjetković

  • Anonymous
    September 2, 2015

    Hajde da preporucim jednu od novije izdatih, "Francuska svita" Irine Nemirovske… roman je napisan za vreme II Sv. rata, otkriven pre koju deceniju, ali procitajte ga, da ne otkrivam…

    Zelim brz oporavak!

    Jelena Vasic

  • Teodora Mladenovic
    September 2, 2015

    Mali Princ je po meni fantasticna knjiga, iako za mnoge knjiga za decu i bezvredna, ostro se protivim takvim komentarima, jer vecina i ne razume knjigu na pravi nacin. Omiljeni citat iz iste: "Covek samo srcem dobro vidi. Sustina se ocima ne da sagledati"
    Naravno ima jos mnogo poucnih i prelepih delova, ja recimo obozavam deo sa drugim ruzama kada im govori kako su iste kao i njegova ruza, a oper tako razlicite jer one nemaju nikoga da ih pripitomi.

    Ime: Teodora Mladenovic

  • Marina Cvetkovic
    September 2, 2015

    Devojka s pomorandzama – Justejn Gorder. Ni manje strana, ni vise emocija. Mozda ce malo "udaviti" citaoca, ali, kada se dodje do kraja knjige, neminovno je ponovno citanje. Druga strana ljubavi – Sali Boman, teska, a u isto vreme prozeta mnostvom razarajucih emocija. Jelena (I+II) – Mile Kordic, vracam joj se uvek sa razmakom od par godina jer je to knjiga koju treba sagledati iz nekoliko starosnih perspektiva. Nemoguce mi je da se odlucim samo za jednu, "povredila" bih druge dve 🙂 Ne izdvajam citate jer imam rokovnik sa mnostvom istih pa ne znam odakle bih pocela. Brz oporavak! Marina Cvetković

  • Taca
    September 2, 2015

    Preporucujem knjigu "Avanture nevaljale devojcice" Mario Vargas Ljosa

    Tamara Djordjevic

  • Milena Petrovic
    September 2, 2015

    Knjiga koja se cita bez daha, knjiga kojoj se opet vracam ovog leta – "Hiljadu cudesnih sunaca" , Haled Hoseini.
    Milena Petrovic

  • Visnja Vukosavljevic
    September 3, 2015

    Visnja Vukosavljevic, knjiga – Lovac na zmajeve – Haled Hoseini.

  • Anonymous
    September 3, 2015

    Preporučujem knjigu "Ime ruže" Umberto Eko
    Obradović Milica

  • Mila
    September 3, 2015

    Milana Rapić.Definitivno Blago cara Radovana.U ljubavi se oseća više nego što treba,pati više nego što misli,sanja više nego što se živi,i kaže i ono u šta ni sami ne verujemo. Jovan Dučić.

  • Anonymous
    September 3, 2015

    ''Sto godina samoće'' – G.G.Marques
    Rajka Kovačević

  • Anonymous
    September 3, 2015

    Gordana Mladenović
    "Stvarnost je stvarnija ako joj dodaš nestvarnog" Miroslav Antić – Besmrtna pesma
    I malo nestvarnog, maštovitog i humorističkog u omiljenoj knjizi Terija Pračeta "Veštice na putu", kniga koju treba pročitati. 🙂

  • Milica
    September 3, 2015

    Dan nakon što sam pročitala tvoj tekst o Akvabentu sam otišla do apoteke i kupila ga. Nisam se nijednom pokajala kada sam kupila nešto na tvoju preporuku, pa sam ovom prilikom htela da javim da je odlican i da mi baš odgovara. S obzirom da već imam jednu bočicu ne želim da učestvujem, ali preporučujem knjigu Paula Koelja "Rukopis otkriven u Akri". Takođe "Uspeh što da ne" je odlična knjiga, mnogo mi se svidela. Želim ti brz oporavak :).

    • admin
      September 3, 2015

      Mico,mnogo ti hvala <3 na lepim rečima, ali i podršci.

    • Sandra Lovic
      September 4, 2015

      Bolje provesti jedan dan zivota na nogama nego 100 godina zivota na kolenima.

      A inace preporucujem knjigu " Alhemicar " Paula Koelja .Prelepa filozofska bajka,meni se jako dopala,procitala sam je tri puta
      Sandra Lović

  • Minja Zilic
    September 3, 2015

    Minja Žilić

    Jedan od mojih omiljenih citata iz jedne od mojih omiljenih knjiga, Tako je govorio Zaratustra:

    "Sada tek kročiš svojim putem veličine! Vrh i ambis – sad su jedno i isto! Ti kročiš svojim putem veličine: sad je postalo poslednjim utočištem tvojim ono što je dosad bila najveća opasnost tvoja! Ti kročiš svojim putem veličine: sada treba da ti najviše hrabrosti uliva to što iza tebe nema više puta! Ti kročiš svojim putem veličine: njime se niko neće šunjati za tobom!"

    Friedrich Nietzsche

    Ovo je jedna od knjiga koju sam čitala pre vise godina ali kojoj se uvek rado vracam, jedna od onih knjiga koju svaki put kada procitate donosi isto ushicenje i inspiraciju. Preporucujem je svima onima koji su otvorenog uma, koji traze sebe i koji ne zele da se stapaju u masi konvencionalnih, komformistickih razmisljanja. Istinski jedno dubokoumno remek delo!

  • Anonymous
    September 3, 2015

    ''Republika ljubavi'' Kerol Silds
    Daliborka Zivkovic
    Sto brzi oporavak ti zelim!

  • Nevena Grbovic
    September 3, 2015

    Upravo ovaj citat mi stoji na radnom stolu i kad god mi je tesko procitam isti! Iako je moja omiljena knjiga "Tvrdjava", koju toplo preporucujem, citat je iz knjige "Dervis i smrt".
    "Sve je moguće, sve je na dohvat ruke, samo se čovjek ne smije predati. Teško je dok se ne odlučiš, tada sve prepreke izgledaju neprelazne, sve teškoće nesavladive. Ali kad se otkineš od sebe neodlučnog, kad pobijediš svoju malodušnost, otvore se pred tobom neslućeni putevi, i svet više nije skučen ni pun prijetnji." Meša Selimović

  • Nina Zivkovic
    September 3, 2015

    Preporucujem knjigu "Nina od Arabije" Marine Bulatovic Barny!
    Knijga je jako slikovita i pitko napisana, sa divnim prelazima proslosti i sadasnjosti da bih je svima preporucila! Ja sam se prepoznala u dosta segmenata, a ujedno i slatko nasmejala.
    Nina Zivkovic

  • Nutella989
    September 3, 2015

    Omiljeni citat- ja ti mogu otvoriti vrata ali ti sam moras proci kroz njih.Knjiga za preporuku "Ja sam Malala" – Malala Jusafzai

    Ana Trpcevski

  • Jana Milutinovic
    September 3, 2015

    Odusevljena sam uslovima ucestvovanja 😀 Sto godina nisam cula da je neko trazio da mu se preporuci neka dobra knjiga! Ovaj put preporucujem Tvrdjavu Mese Selimovica. 🙂 Pozdrav
    Jana Milutinovic

    • admin
      September 3, 2015

      Baš mi je dragooo :)!
      Svi na neki način da se inspirišemo.

  • Anonymous
    September 3, 2015

    “Da bi neko bio nezamenljiv, uvek mora da bude drugaciji.” Coco Chanel :))

    Nikolina Marinkovic

  • Olivera Babić
    September 3, 2015

    Možda nije omiljena knjiga ili autor, ali citat koji se najčešće potvrdi u stvarnom životu je "Za jedan časka radosti. iljadu dana žalosti!" Ženski rodoslov, Ljiljana Habjanović-Đurović.
    Olivera Babić

  • Makeup by Ilona
    September 3, 2015

    "Perfection is achieved, not when there is nothing more to add, but when there is nothing left to take away."
    —Antoine de Saint-Exupéry

    Ne učestvujem u igri ali bih htela da preporučim par knjiga iako ne znam šta tačno voliš, ove smatram kvalitetnim štivom: "Zašto se niste ubili" Viktor Frankl & " Notes from Underground" Dostoyevsky. Toga sam se skoro podsetila pa eto. Ukoliko voliš laganije štivo Džon Grin je super "limunadica" (kako ja zovem te knjige). 😀

    • admin
      September 3, 2015

      Toliko mi je drago što si ušla makar da preporučiš :)!
      Limunade i najprodavanije autore iskreno izbegavam, nemam ništa protiv, ali pošto mogu da biram, onda nešto upak što ima težinu. Citat je… sjajan.

  • Anonymous
    September 3, 2015

    1.besprekorno koristite svoju rec
    2. nista nemojte shvatati licno
    3. nemojte stvarati pretpostavke
    4.uvek ucinite sve sto ,ozete
    Don M Ruis

  • Nevena Jovanovic
    September 4, 2015

    Zao mi je sto si imala komplikacije prilikom operacije, ja sam ih sva sreca zaobisla. Ali moja drugarica i ne bas, jer krvarenje nije moglo da joj se zaustavi bar sat vremena. Citata je bezbroj a moja omiljena knjiga jos odavno je Ako docekam sutra Sindi Seldon 😀

  • lepamara
    September 4, 2015

    Za mene je ovog leta najveće otkriće Gijom Muso. Preporučujem knjige "Ako sutra ne postoji" i "Central park". Želim ti brz oporavak.

  • Ksenija A.
    September 5, 2015

    Braća Karamazovi 🙂

  • Sparkly Blonde
    September 5, 2015

    Senka vetra – Karlos Ruis Safon mnogo mi se svideo nacin pisanja i svima je preporucujem

    Nevena Jovanovic

  • Anonymous
    September 5, 2015

    Želim ti da što brže ozdraviš! Knjige obožavam da čitam, ali eto kad bih izabrala jednu to bi bila 'Pre nego što umrem' od Dzeni Daunam, knjiga je jako tužna ali u sebi nosi mnoštvo poruka.
    Milana Srbinovski

  • surrender
    September 6, 2015

    Jasmina Makuljević
    "Kada nešto jako želiš, čitava Vaseljena se zaveri da to i ostvariš" Paulo Koeljo, Alhemičar
    Misao koja me vodi u životu i motiviše svakoga dana.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *