24. Dodir Pariza u Beogradu

by Tuesday, September 30, 2014
Bliži nam se još jedan međunarodni sajam i kongres kozmetike, nege kose, estetike i zdravlja. Biće održan 11. i 12. oktobra u  hali 2, Beogradskog sajma.ŠTA IMA NA SAJMU?

– 190 izlagača, na 3000 kvadratnih metara i ove godine pobrinuće se da zadovolji potrebe potrošača koji kupuju za sopstvene potrebe, ali i za profesionalce iz ove lepe oblasti.

– profesionalna kozmetika, kozmetika za negu kose, gelovi, akrili za negu noktiju i nail art, uz to i ukrase. Takođe, solarijume i aparate najnovije generacije.

– kompanije organizuju promocije novih artikala, daju popuste, demonstriraju metode rada. Nešto više o cenama, mojim utiscima sa prethodnog 23. sajma, mogli ste da pročitate (ako niste evo prilike)  OVDE.

Za ljubitelje šminke i posebnog vida umetnosti, tu je:

 

Za prolećni sajam, zahvaljujući njihovom timu, delila sam ulaznice. To će biti i ovoga puta organizovano na mojoj FB strani (5×2 karte). Kako bi sve bilo transparetno prvih pet osoba koje budu u datom trenutku tu i ostave komentar, dobiće karte. Pratite dešavanja tamo, ta objava će uskoro :).

Ne zaboravite: 

 

Da li ste spremili listu želja ? 

 

 

 

/U saradnji sa Sajmom kozmetike./
/Sve fotografije preuzete su sa oficijelne FB stranice Sajma kozmetike, kao i njihovog sajta./

4 Responses
 • Milica
  September 30, 2014

  Hvala na ovako detaljnim informacijama na jednom mestu 🙂 Ja sam skoro gledala ali nije bilo programa, bilo je samo obavestenje i datum kada ce se sajam odrzati 🙂 Prosle godine sam ga preletela, ali ove cu sigurno provesti "malo" vise vremena u razgledanju, informinasnju i sopingu 🙂

  • admin
   September 30, 2014

   🙂 Drago mi je da ti je bilo korisno.
   Ima vremena, lepo da se obiđe sve.

 • Aleksandra
  September 30, 2014

  Ja ću ove godine propustiti Sajam knjiga, a o ovom da i ne govorim. Ipak, radujem se izveštavanjima vas beauty blogerki.

 • Jas S
  October 7, 2014

  Da 🙂 zasada znam da cu obnoviti kolekciju Zoya lakica,a mozda neki OPI 🙂

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *