Beauty chat room: Wannabe Magazine

by Tuesday, August 12, 2014


Protekle nedelje, Wannabe tim me je ugostio povodom ankete vezane za negu/čišćenje lica. Garnier je bio brend koji je fokus, a šta sam ukratko imala da kažem na tu temu (a i draga Zlatana koja je imala drugačiju ulogu) možete pogledati OVDE.



Sitnice koje sam usput zabeležila.

Sada bih dodala koju reč više o tome koje sam sve njihove proizvode do sada koristila, šta o njima mislim, trenutno imam. U toku meseca očekujte detaljniju priču (nevezano za ovaj post i iskustvo) o tome kako sam negovala lice proteklih kvazi letnjih meseci.
Navika poslednje dve godine je da micelarnom vodom uklanjam šminku. Pre mesec dana, osetila sam zasićenje, poslednje koje sam testirala (Mixa, Ziaja) mi nisu odgovarale, pružale su pomalo neugodan osećaj i nedovoljno dobro su odrađivale svoj posao (pisala sam na FB strani).
Vratila sam se mleku, toniku, maramicama (različitih brendova), a za regiju oka nastavljam sa dvofaznim sredstvima. Kao što rekoh, tema Garnier, pa da se na tome ovoga puta zadržim.
Recenzija micelarne vode bila je u OVOM postu.

 

Probala sam i “zelenu” i “roze” liniju, kako više volim da ih zovem.


zelena – namenjena normalnoj, ka kombinovanoj koži
roze – namenjena suvoj i osetljivoj koži
Uvek sam za to da pri kupovini biram proizvode namenjene svom tipu i potrebama kože, ali ima i izuzetnih situacija kada to ne činim, ukoliko procenim da i nešto drugo može dobro da me služi.
U tu priču, uklapa zelena linija koju sam pre nekoliko godina prvi put nabavila.
Sa ekstraktom grožđa i vitaminom E, prijatnog, osvežavajućeg i blagog mirisa.
Mleko u kombinaciji sa tonikom, dobra je kombinacija za sve one koji žele nežno, bez peckanja i neprijatnog osećaja da uklone šminku. Što se tiče šminke na očima, vodootporne maskare, lepo radi i taj deo posla, samo je potrebno malo više strpljenja  i vremena. Zbog dobre gramaže, količine potrebne po nanošenju, mleko dosta dugo može trajati. Tonik već, zavisi, koliko puta koristite tokom dana, u svakom slučaju dosta brže od mleka.
PR foto
Roze liniju, probala sam iz radoznalosti. Dopalo mi se kako nežno i nenapadno miriše na ružu čiji  ekstrakt je sastavni deo te linije, pomislila sam da mi može odgovarati i bila sam u pravu. Divan efekat hlađenja koji pruža prilikom svakog korišćenja, sredstvo je maksimalno blago, nežno, prija i dobro hidrira. Maskara, senke, eyeliner – ista priča kao sa prethodnom linijom. Dakle, malo više je potrebno da biste uklonili sve što ste naneli, ali svakako temeljno čisti.  Iz ove linije, probala sam, a i trenutno imam kremu za lice i veoma sam zadovoljna. Koristi je i moja mama. Koža je lepo prihvata, upija, a pogodna je i kao podloga za dnevni makeup.
Dvofazno sredstvo, do sada mi se pokazalo jako dobro od svakog brenda, pa ni Garnier u ovom slučaju nije bio izuzetak. U pitanju su nijanse, ali verovatno ću raditi uporedne recenzije pa ćete videti.
Maramice su nešto što trenutno takođe koristim, imam zelene Garnier, kao i Balea plave.
Takođe, sa ekstraktom i vitaminom, prilično su nežne, lepo i u svega nekoliko poteza otklanjaju sve.  Uopšte nema potrebe trljati, pritiskati i slično. Ne ostavljaju lepljiv, ili mastan trag, ali se svakako posle njih umivam. Ima ih 25 u pakovanju, vrlo su povoljne i dobre. Iz familije maramica, kao najbolje, pokazale su se Nivea, Balea.
Drago mi je da sam učestovala u ovoj priči, iskustvo je bilo interesantno, korisno i stvarno su se potrudili da me lepo ugoste i zbog toga sam svakako zahvalna i zadovoljna.
 
Da li ste koristili nešto od prizvoda iz njihovog asortimana i kakva su vaša iskustva?
 

 

16 Responses
  • Mušema ema
    August 12, 2014

    Lep post , ja sam garnier ranije koristila i onda sam se u jednom trenutku zasotila o htela da malo promenim, ali je kvalitetna kozmetika i povoljna.

    • admin
      August 13, 2014

      Hvala ti :).
      Prirodno je zasititi se. Ja koristim neko vreme, pa promenim, ali se već ne znam koji put vratim na njih, prijaju mi.

  • Marry J
    August 12, 2014

    Odlican je interviju. Nadam se da su zene koje su ucestvolale na snimanju slusale sta je Zlatana pricala jer koliko vidim bas i ne znaju kako i cime se pravilno cisti lice. 😉
    Ja obozavam to zeleno sredstvo sa grozdjem za skidanje vodootporne sminke okoloocne regije. Fenomenalno je za moje oseljive oci i svima ga rado preporucujem.

    • admin
      August 13, 2014

      Hvala Marry :). Takođe voliim to zeleno sredstvo 🙂

  • Pixie (Pixie's Beauty Lab)
    August 13, 2014

    Lep video, kako je čudno kada čitaš nekoga i onda mu čuješ glas 😀

    • admin
      August 13, 2014

      Hvala Pixie :* :).
      Da, neobično je i meni da vidim sebe na ovaj način, navikla sam na pisano izražavanje, a mogu misliti nekome ko me nije upoznao :).

  • Ana
    August 13, 2014

    Bas si damica,i video je bas zanimljiv i profi.

    • admin
      August 13, 2014

      Ana, hvala ti puno :).
      Da, lepa je montaža i dečko koji radi taj segment je veoma opušten, prijatan i profesionalan. 🙂

  • Anonymous
    August 13, 2014

    Lep je video a i ti si vrlo lepa:) Od spomenutog sam koristila sve sem malog zelenog losiona za skidanje ocnog makeupa,Garnier micelarnom nisam bila zadovoljna jer mi je bas lose skidala sminku,ali su zato mleko i tonik bili divni. Kristina

    • admin
      August 14, 2014

      Kristina, hvala ti punu na komentaru :).
      Micelarnu su mogli bolje da odrade, definitivno, a mleko i tonik su stvarno baš fini i volim da ih koristim.

  • Diplomata
    August 14, 2014

    Jako si mi lepa :).

    • admin
      August 14, 2014

      Hvala mnogo 🙂 :*!

  • Make Up Obsessed
    August 15, 2014

    volim Garnier proizvode za čišćenje, zelenu liniju nešto više, jedino ovaj novi dvofazni nisam probala, morat ću i njega 🙂
    I čekam post o njezi lica 🙂

    • admin
      August 17, 2014

      Probaj, nećeš se pokajati :).
      Biće, biće 🙂

  • Malegria
    August 16, 2014

    Двапут сам купила њихове шампоне и разочарала се никад горе. Од тад избегавам било шта њихово.

    • admin
      August 17, 2014

      Šamponi se ni meni ne dopadaju, štaviše, imam utisak da mi zamaste kosu. Ne znam šta je tebi sporno. Inače, mirisi mi se dopadaju, bar te koje sam probala.
      Ne znam da li si Ultra Doux sa avokadom balzam probala, on je odličan.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *