MULTIACTIV vam poklanja (završeno)

by Wednesday, December 11, 2013
Kompanija MULTIACTIV u saradnji sa mnom, pred praznike  želi da obraduje tri čitateljke paketićima :). U pitanju su set torbice Natual i Shimering, čiji sastav čine sledeći proizvodi:
– svetlucavi losion za telo sa šljokicama, 200ml
– gel za tuširanje Natural, 250ml
– lufa

Nagradna igra počinje danas, 12. decembra i trajaće nedelju dana, dakle do 19. u ponoć, nakon čega ću putem Random.org -a  izabrati tri dobitnika. Uslovi za učešće:

1. U komentaru ostavite ime i prezime, e-mail adresu
2. Like-ujte stranicu Multiactiv kozmetika
*Nagradna igra ograničena je na teritoriju Srbije.


Ukoliko želite
(nije obavezno i ne utiče na ishod), ovaj post možete podeliti sa prijateljima, kako bi što više ljudi saznalo i uključilo se u priču. Molim vas da budete korektni i da pojedinačan učesnik ne konkuriše sa više naloga. U komentarima ovog posta neću učestvovati, već ću ih samo objavljivati.

Srećno 🙂!

*update 20.12.2013.
– ukupno 76 prijava, 3 dobitnice

🙂
Slađana, Jelena, Mirjana, čestitam vam :). Molim vas da mi na mail digolubovic@gmail.com u roku od 48h pošaljete podatke.

*Ukoliko se ne javite u predviđenom roku, izvlačim nove dobitnice
Zahvaljujem se na učešću svima, a evo i nove nagradne igre ukoliko ste raspoloženi – kliknite ovde 🙂

**Update 22.12.2013.
S obzirom na to da se u predviđenom roku od 48h koji sam dala da se izvučene devojke jave (a ostavila sam i malo duže) dobitnica broj 1 (Slađana) nije javila, izabrala sam novu. Pakete vam ne šaljem ja, već Multiactiv tim, tako da postoji dogovoreni rok kada treba da javim sa vašim podacima i sa te strane red je da to ispoštujem. -Ukoliko se prijavljujete za igru, onda pratite rok kada joj je kraj, pošto ste možda baš vi dobitnik.
Dakle,
Isidora, najlepše ću te zamoliti da mi do kraja dana proslediš svoje podatke na mail kako bih mogla da sastavim mail i pošaljem Multiactiv timu. 🙂

**Update 23.12.2013.
Situacija je postala smešna, pa kako se ni druga devojka nije javila, izvukla sam treću kojoj će, nadam se nagrada otići pošto mi ona bude ostavila svoje podatke. Ukoliko se to ne desi, 2 paketića će biti poslata, pošto prosto ne bih da jurim bilo koga da mu nešto poklonim.
Drugi put zabeležite kada se igra neka završava da ispratite priču do kraja, šta drugo da kažem. 🙂 Nevena, treća sreća, pošalji mi podatke :).
No tags 79 Comments 0
79 Responses

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *