MULTIACTIV – Ultra Regenerativni Serum

by Wednesday, December 11, 2013
O danu potpuno drugačije nege, čitali ste pre nešto više od mesec dana, kada sam bila na prezentaciji dva nova proizvoda, bazirana na visokoj koncentraciji filtrata puževe sluzi i kada sam dobila serum na testiranje.

Odlučila sam da serum koristim za negu vrata, kome inače posvećujem pažnje jednako kao i licu, rukama, na kojima se uglavnom promene vide prvo u zrelijim godinama.

Dakle, da ne bude zabune, proizvođač kaže da se proizvod koristi za ciljana područja – oko usana, vrata, čela, bora smejalica. Takođe, ono iza čega stoje jesu u nastavku pobrojane činjenice:
– proizvod lagane teksture
– prodire u najdublje slojeve kože, pružajući joj čvrstinu i elastičnost
– intenzivno hidrira i sprečava umoran i beživotan izgled

Kao i svakom, pa i ovom proizvodu, možete naći namenu koja odgovara vama i ne morate se striktno pridržavati onoga što je zvanično preporučeno, ali je lepo pročitati.
Lično bore nemam ni u kom obliku, tako da bi bilo veoma neozbiljno sa moje strane da se bavim pričom koja se odnosi na nešto do čega još uvek nisam stigla.

Proizvod svakodnevno nanosim na vrat, potrebna mi je svega jedna pumpica. Tekstura je srednje gusta, gelasta a opet lagana i neverovatno prijatnog i osvežavajućeg mirisa. Ne znam zašto, ali me čak u nekom od momenata podseća na Armani code, neka nota. U svakom slučaju, miriše jako lepo.

Sa lakoćom se raspoređuje, koža upija jako brzo, a ostavlja, ne film, ali kao neki vid zaštite, što ne predstavlja nikakav teret ili težinu, već samo imam utisak da ostavlja neki svež finiš – lični doživljaj naravno.

Ono što mogu da kažem jeste da mi veoma prija, da održava kožu vrata elastičnom, pruža joj potrebnu hidrataciju, negu i da ni u jednom trenutku nisam osetila nikakvu iritaciju od strane ovog proizvoda.
***Imam 22 godine, normalan tip kože –što je u startu neka vrsta sreće, tako da molim vas uzimajte te činjenice u obzir.

Inače, poslednja 2 meseca spavam jako malo i život mi je prilično dinamičan, tako da veoma često izgledam umorno. Pošto sam primetila da mi proizvod jako prija, počela sam povremeno da ga nanosim i na podočnjake što se ispostavilo kao veoma dobro. Naime, pre nanošenja šminke, stavim veoma malu količinu, manje od zrna graška za obe strane i imam utisak kao da mi podigne i osveži tu regiju. Dodatak priči je što se puder, pa potom i korektor veoma lepo stapaju kasnije i predeo oko očiju izgleda sveže i lepo.

Ovaj proizvod, nema ograničenje u vidu tipa kože za koju je namenjen, kao ni tačno određenje vezano za starosnu grupu. Ukoliko uzmem u obzir teksturu, namenu i efekat na koži, skromno pretpostavljam da bi većni odgovarao, bez obzira na godine, ali u zavisnosti od potreba.

Na kraju, par reči o amblaži. Jednostavna, lepog oblika, neutralna. Pumpica praktična, ima i poklopac, pa je pratkično ako putujete. Bočica sadrži 50ml proizvoda i upakovana je u kutiju na kojoj se nalaze sve relevantne informacije.

Cena: oko 2800 dinara
Informacije o prodajnim mestimaovde

Sutra Multiactiv ima jedno lepo iznenađenje za vas, detalji će biti na blogu pa svratite da vidite o čemu je reč.

Kako vam se čini serum?  Kojim proizvodima vi negujete vrat?

Do narednog naslova 🙂

12 Responses
 • Anica MakeUp
  December 11, 2013

  Cini mi se kao zanimljiv proizvod! 🙂

  • admin
   December 11, 2013

   Jeste :), sama ideja oko sastava je interesantna :).

 • Nataša Kostić
  December 11, 2013

  Jako zanimljiv proizvod, višenamenski, naročito za mene pošto sam 40+

  • admin
   December 11, 2013

   Upravo sam ga doživela višenamenski, a kao prednost dala što nema starosnog ograničenja. Mislim da bi prijao zrelijoj koži i pretpostavljam da bi pružio hidrataciju :).

 • Misha
  December 11, 2013

  Dopada mi se.
  Recenzija je svedena, konkretna. Good job! 🙂
  Čitala sam i kod Jelene o ovom serumu i mislim da ga kupujem čim pređem granicu 🙂

  • admin
   December 11, 2013

   Misha, hvala ti puno.
   Da, sad sam videla da je i ona pisala :). Ako uzmes nadam se da cemo citati utiske, ili makar razmeniti putem poruke :))!

  • Misha
   December 12, 2013

   Deal! 🙂

 • SuperNova
  December 11, 2013

  S obzirom na cenu mnogih seruma slicnih namena ovaj i nije toliko skup. Iako je neocekivana cena u odnosu na ostatak njihovih proizvoda. Bas mi se svidja kako izgleda pakovanje a i tekstura kak oje svi opisujete. Veruje mda ce ovo biti proizvod koji cu probati kad budem malo vise krenula da se okrecem anti age proizvodima. Bas mi je delovao zanimljivo i kada su ga najvljivali jos.

  • admin
   December 11, 2013

   Slažem se za cenu, jeste generalno viša nego ostatak njihovog asortimana, ali ovo je serum i plus ima veliku koncentraciju (zapravo mislim najviše što može, 80%), tako da mi je skroz korektno spram mililitraže.
   Jeste zanimljiva cela priča oko puževe sluzi i novog trenda :), čitala sam mesecima ranije po stranim sajtovima i gledala priloge :).

 • Šminka je ljubav
  December 12, 2013

  Otvorila si sezonu recenzija ovog seruma 🙂 Da znaš da ima nešto u mirisu od Armanijevog Code-a!

  • admin
   December 12, 2013

   :)).
   Eto nisam jedina pomislila :D.

 • Lena Novitz
  December 12, 2013

  realno, cena jeste i više nego prihvatljiva za tu mililitražu.
  serume uglavnom pakuju u znatno manjoj ambalaži a
  prodaju po većim cenama od ove, i kada se poredi sa tom
  činjenicom, ovaj serum jeste pogodak jer je krajnje pristupačan.
  Koristim ga za kožu vrata i dekoltea, i prija mi.
  Nismo mi sad nešto matore pa da očekujemo
  neki čudesan lifting efekat, ali da prija ovako i nema negativnih reakcija,
  to stoji 🙂

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *