Iskustvo sa Vichy Normaderm linijom

by Saturday, November 23, 2013
Nakon mesec i nekoliko dana aktivnog korišćenja (isključivo) Vichy proizvoda za negu lica (Normaderm linija), prenosim vam svoje utiske.
Moram da priznam da do sada nikada nisam koristila proizvode za negu lica isključivo jedne kompanije, pa mi je osim zadovoljstva u ovoj priči, bilo malo i nezgodno da se naviknem na to da ne mešam brendove već da se fokusiram na jedan.Dakle, dobila sam osam proizvoda, a priču sam najavila u postu Vichy Normaderm.

+ 2 proizvoda, koja su već bila u okviru postavke, a pošto su od iste firme ostavila sam ih. U pitanju su termalna voda i serum o kojem ste mogli da čitate u ovom postu.
Zbog svih onih koji čitaju ili ne čitaju deo Kontakt + (gde piše moj tip kože tela, lica, kose) ili me od skoro prate, objasniću stanje svoje kože da imate predstavu i bližu sliku kako stoje stvari.
Moja koža bila je definisana kao normalna do pre nekoliko meseci. U tinejdžerskom periodu nisam imala nikakvih problema sa bilo kakvom vrstom bubuljica, eventualno jednom u 2-3 meseca pojavi se nešto baš baš sitno, što bude sanirano u roku od 2 dana. Što se tiče T zone, u principu nije sklona prosijavanju, međutim kada je napolju 40 stepeni, ili u prostoriji previše zagušljivo, naravno da je taj “sjaj” prisutan nakon nekoliko sati, što je sasvim normalno.
Usled veoma dinamičnog načina života, konstantno ne baš zdravog načina ishrane i pod velikim uticajem stresa, moje lice počelo je da reaguje u veoma karakterističnoj regiji – brada. Bukne, pa se smiri, usput ja to malo i podstaknem tako što pipam, pokušavam da iscedim nemoguće i tako. Pomenula sam u postu najave, da nemam policistične jajnike i da to nije uzrok, tako da uzimajte sve faktore u obzir.
Nakon svih ovih promena, kožu svog lica definišem kao normalnu ka mešovitoj (zbog pomenutih promena), što mi je potvrdio test koji sam radila na zvaničnom Vichy sajtu.
Ovu priču zamislila sam kao kombinaciju fotografija proizvoda i njihovih kraćih recenzija , fotografija karakterističnih delova moga lica i naravno ličnim utiscima i svemu onome što smatram da treba da prenesem kao informaciju koja može biti od pomoći nekome od vas.
Za sva dodatna pitanja, stojim vam na raspolaganju.
Polazimo od proizvoda sa kojima počinjem (ili sam počinjala) svaki dan.
Prvi proizvod koji koristim u jutarnjoj rutini je gel za čišćenje. Kolaži i tekst u njima je ono iza čega stoji kompanija, a moj utisak i iskustvo ispod slike.
Proizvod dolazi u elegantnoj i jednostavnoj providnoj ambalaži i sadrži 200 ml veoma prijatne zelenkaste formule čiji miris definišem kao laguna, što mi se jako dopada. Poklopac je rotirajući, dakle praktično. Što se tiče količine, nije potrebna čak ni cela jedna pumpica, zato što količina zrna graška prilično temeljno i lepo očisti lice.
Ovaj gel, odlično čisti i osvežava moje lice, ne isušuje ga, tekstura na licu je veoma prijatna dok ga koristim i imam utisak kao da izvlači sve nečistoće koje se mogu u datom momentu naći i otkloniti sa kože lica. Takođe, veoma je ekonomičan, što je takođe veliki plus.
Zaključak: Proizvod mi odgovara u potpunosti i koristim ga i nastaviću aktivno.
Naredni proizvod je losion za čišćenje.
Proizvod dolazi u sličnoj ambalaži kao prethodni (ima vezan poklopac), sadrži 200ml i ima malo oštriji miris, ali i dalje podseća na onaj laguna, kako sam ga definisala. Koristila sam ga uglavnom nakon što sam se umivala gelom. Nakon nekoliko dana primetila sam da mi ne prija. U kom smislu? Nije mi naškodio niti izazivao nikakve neželjene reakcije, ali mi subjektivno nije prijao. Stekla sam utisak da je za moje lice agresivniji, što sam negde pretpostavila da će biti s obzirom da ono celo nije u nepravilnostima, ali sam želela da probam. Na bradi kao problematičnoj regiji je u početku bio ok, međutim, kasnije sam ustanovila da mi nije to to, te sam prestala da ga koristim i prosledila ga prijateljici koja ima više problematično lice pa ćemo videti kao će se njoj na duže staze pokazati.
Zaključak: Proizvod mi nije naškodio, ali smatram da je za moj tip kože, ili čak za ciljano nanošenje ipak malo agresivniji, odnosno da moja koža ne traži takav tip formule, te sam prestala sa korišćenjem.
Pripremanje lica za šminkanje, gde priskače TOTAL MAT.
Sadrži 30 ml, predivno miriše (dakle konstatno govorim o istom mirisu), veoma lako se nanosi i raspoređuje po licu, mada ga  najčećšće nanosim na T zonu. S obzirom na to da da sam veoma često u zatvorenom i zagušljivom prostoru, ovaj proizvod mi je savršeno došao kao nešto što će uspešno redukovati neželjeni sjaj koji se usled te vrućine i vlažnosti vazduha pojavljuje. Recimo da sam sigurna 6-7h od momenta stavljanja, što je meni i više nego dovoljno.
Zaključak: Odgovara mi i vrši svoju funkciju, ekonomičan je i sa uživanjem ga koristim kada god želim da imam mat finiš. Dešava se naravno i da želim dewy look, pa mi onda nije potreban, ali kada ga koristim, pošteno obavi posao.
Skidanje šminke micelarnom 3 u 1.
Preskočiću priču oko ambalaže i mililitraže. Ovim proizvodom skidam šminku svakodnevno, već sam pri kraju i kupiću novu. Ne znam kako mi uspeva da tako brzo trošim sve micelarne vode pa i ovu (znači mesec i malo više), očigledno ne štedim, a i po nekoliko puta čistim lice i vrat. Sasvim korektno i brzo uklanja puder, korektor i sve što je oko očiju. Što se tiče senki i maskare, njih takođe, ali naravno uz malo više proizvoda na vatici, što je i razumljivo, ipak na očima skoro uvek imam vodootpornu maskaru i neke baš pigmentovane senke, ali utisak je pozitivan.
Zaključak: Proizvod odgovara i radi svoj posao, skoro je potrošen i kupujem novi.
Noćna nega
Noćna krema
Ova krema posebno mi je zanimljiva. Nanosila sam je na celo lice, a onda sam ipak odlučila da je mažem samo na problematičnu regiju, dok ostatak ostavljam serumu. S obzirom na to koliko je lagana, pomislila sam da nije dnevna krema u pitanju i na trenutak se zbunila. Međutim, ne moraju svi “noćni preparati” nužno biti i teški. Veoma mi prija ta lagana tekstura, recimo da na svakih 5 dana vidim kako je koža tu za određen procenat čistija i to me raduje.
Zaključak: Proizvodom sam zadovoljna, laganom teksturom takođe..
Proizvodi koji se koriste par puta na nedeljnom nivou
 
*Oba sadrže 125ml i kao što vidite, oblepljeni su, te ste sigurni da ih niko pre vas nije otvarao niti bilo šta slično tome.
 
Gel exfoliant desincrustant
 
 Gel, namenjen je otčepljavanu pora. Proizvod kao takav, meni nije neophodan, ali sam ga upotrebila nekoliko puta. Dobar je, prija na licu, ali jednostavno ne može da “zasija” što bi se reklo. Verujem da bi nekome ko ima potrebe za ovim proizvodom on i pomogao, pa ako takvog ima na teritoriji Srbije, neka se javi u komentaru, rado ću proslediti proizvod.
Zaključak: Proizvod mi nije neophodan, te sam ga samo testirala nekoliko puta.
 
3u1
 
Jedini proizvod iz Normaderm linije koji sam koristila i ranije. Mišljenje je ostalo isto. Formulacija  koja izvlači nečistoće, vrši funkciju pilinga, maske i ostavlja kožu potpuno mekom i glatkom na dodir. Nije neophodno puno proizvoda i to je sjajno zato što će dugo trajati. Koristim ga 2 puta nedeljno i to mi je sasvim dovoljno.
Zaključak: Proizvod je odličan i nabaviću ga sigurno i treći put.
Ciljano rešavanje  – Hyaluspot
Drugi proizvod koji sam svega koristila 2 dana i za sada stoji u pripravnosti, nikada se ne zna u kakvom će lice biti stanju pod uticajem raznih faktora u budućnosti. Naime, na čelu mi se pojavila pre nekih mesec dana bubuljica koja je bila praktično upaljena, a koju sam ja jedva izdržavala da ne diram. Baš tih dana dobih proizvode i reših da probam Hyaluspot. Nanela sam veoma malu količinu. Tekstura je providna i fino je prionula na kožu i usput ostavila tanak film. Bilo je veče, a ja sam mislila da mi na tih par milimetara nešto gori i krčka se, ali mi ništa nije smetalo, to je subjektivni osećaj bio. Legla sam i izdržala da čačkam lice, a ujutru je bubuljica bila blago rečeno spržena. Taj dan nisam izlazila iz kuće pa sam još jednom stavila proizvod na isto mesto. Bez preterivanja ikakvog, drugi dan sam sam samo prilikom umivanja odstranila ono što je ostalo od proizvoda  i naredna 3 dana ostao je samo mali trag da je tu nešto bilo, a kasnije se i to povuklo. Što se mene tiče, za taj jedan slučaj odradio je posao. Volela bih da mi više ne treba, ali i ako bude potrebe i problema, želim da ih reši kao i ovaj.
Zaključak: U datom momentu, proizvod je ispunio očekivanja. Međutim, nakon tog iskustva više (srećom) nije bilo potrebe da ga kortistim.
 
Za kraj, slike mog lica 1. ; 15. i 30. dana. Nisam najsrećnija ovim segmentom, ali treba da bude tu.
Ono što je važno napomenuti jeste činjenica da ja oko nosa imam dosta sitnih ožiljaka, dakle nisu “krateri” od čačkanja po bubuljicama već posledica jedne nesreće od pre mnogo godina. Takođe, one najsitnije bubuljićice se ne vide, ali su postojale, blic ih je jednostavno ignorisao.
 
Dan 1.
 
Dan 15. – ovde počinje da se primećuje kako mi se ten konačno vraća u normalu. Usput, PMS period, pa je zato ova “velika” tu.
 
Dan 30. – vidno čistije lice, još uvek ne savršeno, ali znatno bolje :)!
 
 
Rezime: Od osam proizvoda o kojima je bilo reči danas, 5 mi odgovaraju u potpunosti, 2 ne mogu da “zasijaju”  zato što moje potrebe nisu takve da su ovi proizvodi neophodni, a svega 1 mi zaista ne prija i bila sam slobodna da ga prosledim. Termalna voda i serum su proizvodi koji su članovi stalne postavke, te će to će i ostati. Ako me pitate koji su favoriti iz Normaderm linije, teško je reći, zato što proizvodi vrše različite funkcije, ali ako bih morala baš da izdvojim onda bi to bili 3 u 1 i total mat, za koje verujem da bi većini odgovarali.
 
Zaključak je da mi je nakon mesec i malo više dana korišćenja, koža u vidno boljem stanju, čistija je i ten deluje dosta ujednačenije, a iznad svega ja se bolje osećam i zadovoljna sam. Koliko se to na slikama primećuje ne znam, ali ne možte očekivati revoluciju kada moje lice nije problematično kao mnogim devojkama koje imaju zaista jako velike probleme, ali opet – meni jeste.Takođe, ja ovde ne govorim o magiji, već o proizvodima kojima treba vreme da mojoj koži pomognu.
Šta vi kažete :)?
Proizvodi predstavljeni u ovom postu, dobijeni su od PR-a kompanije Vichy, što nije uticalo na moje mišljenje prilikom pisanja recenzije. Više informacija u delu Kontakt +.
 
Do narednog naslova 🙂

 

54 Responses
  • Aleksandra Nikolic
    November 23, 2013

    Bas lepo poboljsanje, verujem da ce biti jos bolje 🙂 Iskreno, nisam verovala u moc ovih ''komercijalnijih'' proizvoda ali ovo je sasvim dobar rezultat.
    Ja sam koristila gel za umivanje, stvarno lepo ocisti lice i diiivno mirise. Koristila sam i hidratantnu kremicu koja je dobra, ali moje lice je previse isuseno agresivnim preparatima protiv bubuljica pa nije bila dovoljno hidrantna. Takodje, kremica za ciljano ukljanjanje je dobra, ali se mogu naci i mnogo jeftinije zamene 🙂

    • admin
      November 23, 2013

      Kao što sam i navela, nisam nikada koristila proizvode jedne linije duži vremenski period, ali mislim da je evidentno da napredak postoji :).
      Što se tiče ove za ciljano, mogu samo na osnovu tog jednog kraćeg iskustva da kažem nekoliko reči.

  • Vedrana Brankovic
    November 23, 2013

    Meni taman sada treba neko novo sredstvo za čišćenje i piling pa ću baš probati ovaj 3 u 1. Zvuči mi dobro.
    Tebi se poboljšanje na slikama baš vidi, što je dobro.

    • admin
      November 23, 2013

      Stvarno verujem da će ti se dopasti.
      E drago mi je da primećuješ. 🙂

  • Sara Nyx
    November 23, 2013

    Di, odlična recenzija, svaka čast 😀
    Znaš u kakvom mi je stanju lice, počela sam koristiti Normaderm liniju: točnije, imam micelarnu, gel za umivanje i piling + anti-age kremu. Prezadovoljna sam njima. Od iduće plaće za koji dan obavezno kupujem i Hyaluspot 🙂

    • admin
      November 23, 2013

      Saro, hvala ti puno, ti i još neki ljudi kada date pohvalu, težina je posebna.

      Žao mi je što ti je lice sada malo u haosu, ali mi je baš baš drago da ti pomažu proizvodi. Eto ja anti age nisam dobila pošto mi ne treba. :)))
      E baš vidi Hyaluspot :))!

  • Nancy_
    November 23, 2013

    Nisam probala ni jedan od ovih proizvoda, ali su me zainteresovali total mat i 3 u 1. Odličan, temeljan i slikovit prikaz, bravo Di, svaki put me oduševiš! <3

    • admin
      November 23, 2013

      Možda je malo bezveze što sam upravo te proizvode favorizovala, ail su mi se jako dopali i nekako mislim da su "univerzalno dopadljivi i primenljivi", ako me razumeš :).
      Nancy, puno puno hvala <3.

  • Jelena
    November 23, 2013

    Vidno poboljsanje. Odlicno si uradila post. Sad 29.11. u Srbotrade apoteci ima snizenje Vichy preparative, pa sam se nameracila na Hyaluspot, bas zbog onih bubuljica "putnika namernika" da mogu da ih saniram kad me iznenade. I naravno piling po treci put vec. Odlican je!

    • admin
      November 23, 2013

      Jeco, hvala ti na pohvali :)!

  • Mell
    November 23, 2013

    Prvo, svaka čast na iskrenosti! 😉 Drugo, lice ti se zbilja pročistilo i drago mi je da ti je ova postava preparative pomogla, a to je najbitnije, jer se učinak vidi! :))
    Od svega ovdje sam imala Hyaluspot i nisam baš oduševljena,imamo težak i nedefiniran odnos nas dvoje 😀 . Zainteresirala si me za ovaj 3 u1 i mislim da ću ga kupiti, ako nešto drugo ne uleti. 😀
    I za kraj, pohvale za cijeli post – sadržajno, a opet ne predugo, o svemu si napisala najbitnije i sve potkrijepila fotografijama kako bi vidjeli rezultate. Sjedni, 5+ 😉

    • admin
      November 23, 2013

      Mell, veliko HVALA, evo sela sam :D!
      Jeste, pomoglo mi je zaista :)).

  • Nina
    November 23, 2013

    Lepo od tebe sto si objavila ove slike, nemoj pogresno da me shvatis ali bas sam se iznenadila kad sam ih videla jer na osnovu tvojih slika mislila sam da si jedna od onih srecnica(ako jos ima takvith) sto nemaju nikakvih problema sa licem. Veoma lepo napisano i predstavljeno.:)

    • admin
      November 23, 2013

      Ja nikada ne dramim bez razloga, pa tako ni za lice poslednjih meseci.
      Slike od letos su mnogo bolje, zato što je i lice bilo čistije.
      Ne shvatam pogrešno, to su jednostavno činjenice :). Ali, šminka čini čuda (Pan Stick i ostala ekipa korektora i pudera) pa zato nisi imala takav utisak :))
      Drago mi je što ti se dopalo :).

  • Mona Moon
    November 23, 2013

    Svaka čast na recenziji i što si nam sve proizvode redom opisala i prezentirala, Nisam koristila ništa iz Normaderm linije, ali si me zaintrigirala za total mat 🙂

  • HeadInTheClouds
    November 23, 2013

    Sve sam videla uzivo 😉 Lice ti zaista izgleda mnogo cistije i znas da mi je jako drago da su ti ovi proizvodi pomogli <3 :*

    • admin
      November 23, 2013

      Znam Makii <3.
      Hvalaa <3

  • Deni
    November 23, 2013

    I ja sam u tvom uzrastu imala isti problem. Pored svega što si navela, meni je i Božen rukavica za skidanje šminke dodatno napravila problem.
    Tada sam se dvoumila između Sebamed Clear face linije i ove Normaderm, a kako sam želela sve proizvode od istog proizvođača, odlučila sam se za celu Sebamed kolekciju. Cena je ipak bila presudna tada. Slikala sam sve isto kao i ti 🙂 rezultati su stigli i nakon što mi se lice u potpunosti sredilo, više nikada nisam imala problem, što želim i tebi.
    Sada koristim Vichy Aqualia liniju i odlična je. "Iznenađenja" saniram Sebamed gelom koji je koncenrovan kao i ovaj Vichy za ciljano nanošenje. Takav proizvod treba uvek imati, jer je spas.
    Odlična recenzija i od mene ocena 5+ 🙂

    • admin
      November 23, 2013

      Deni, puno puno hvala na izdvojenom vremenu da ostaviš komentar.
      Iskreno se nadam da će se lice vratiti na ono kako je bilo pre, zato što je zaistas bilo praktično za poželeti. Ali razumem i stres i uticaj raznih faktora, ali opet…
      Jako mi je drago da ti se dopala recenzija(e).

  • Malo Prase
    November 23, 2013

    Baš lepo što si dokumentovala, stvarno se vidi razlika i kako pozitivno deluje i prija tvojoj koži. Ovo nije linija za moj tip ali Vichy obožavam i jako mi prija sve ono što koristim u skaldu sa potrebama moje kože.

    • admin
      November 23, 2013

      Hvala Ivana mnogo <3.

  • Tijana J. Dominguez
    November 23, 2013

    Kao u nekoj "pre i posle" reklami s tim što je ovo istinit slučaj 😀 😉 Drago mi je da ti je pomoglo i kao i uvek sjajno napisano i objašnjeno <3

    • admin
      November 23, 2013

      Da, čak sam pomislila da napiišem pre i posle, ali šta bih sa ovim u sredini :))).
      Hvala ti Tićo <3!!!

  • cateyemakeup
    November 23, 2013

    Hvala ti puno na iskrenosti, vjeruj mi da si pomogla i meni, a i drugim čitateljicama time. Svakako ću isprobati neke od proizvoda spomenute ovdje i nadam se da će i kod mene razlika biti tako velika. 🙂

    • admin
      November 23, 2013

      Puno mi znači ako ti je tekst makar u nekom momentu pomogao u bilo čemu.
      Nadam se da će ti pomoći :)!

  • Make me up
    November 23, 2013

    Vrlo korisna recenzija. Ranije uopšte nisam obraćala pažnju na ovu liniju, a sad sam se zaintersovala za total mat i 3u1. 🙂

    • admin
      November 23, 2013

      Zahvaljujem :)!
      Ta dva su prilično onako karakteristična i ja kažem univerzalno dopadljiva.

  • Sanjin ŠminkeRaj
    November 23, 2013

    E vidiš uradih i ja taj test i ista mi je dijagnoza. Što se tiče Vichy proizvoda, nemam pretjeranog iskustva, jer sam uglavnom koristila Eucerin i Avene. I po svemu sudeći i moji favoriti bi bili 3u1 i mat. što se tiče fotki, dopada mi se što si odlučila da prikažeš kako ti lice izgleda. Jer to pomaže onima koji imaju sličan problem, da mogu imati jasan uvid u djelovanje preparata.

    • admin
      November 24, 2013

      I ja sam koristila Eucerin, zapravo imam i dalje puno proizvoda.
      Rekla bih da su to favoriti vecine.
      Da, pa to se mora pokazati, u suprotnom mi recenzija kao takva znaci, ali ne toliko bez fotografija.

  • Lenka
    November 23, 2013

    Meni se prije par dana doslovno pojavio kaos na licu i sjetila se da imam Normaderm testere. Krema mi je bila odlična, gel za umivanje također. Inače koristim Hyaluspot, pokazao mi se odličnim i sad sam pri kraju s njim.
    Odlično si napisala ovaj post! 😉

    • admin
      November 24, 2013

      E sjajno sto je i tebi gel odlican, kao i Hyaluspot.
      🙂 Hvala Lenkice <3!

  • Coka Radojičić
    November 24, 2013

    Sve si super objasnila,svaka cast,volim da citam ovakve postove, i ja imam problem sa bubuljicama,ali samo u tom delu lica,i isto kao i ti nemam policisticne jajnike,ali mi ova kolekcija nije pomogla,jednostavno nije prijala mojoj kozi. Srecom nasla sam nesto prirodno a jeftinije. 🙂

    • admin
      November 24, 2013

      Hvala Coko, drago mi je da ti se dopada.
      Dobro, iskustva su individualna prilicno, tako da je to skroz u redu.
      Drago mi je da si na kraju iipak nasla nacin da pomognes sebi.

  • Petite Chérie
    November 24, 2013

    Odlično si odradila ovaj zadatak i dala nam detaljnu recenziju, nisam drugo niti očekivala od tebe 🙂 E sa, pročitala sam sve iako nemam potrebe za ovakvom vrstom njege zbog moje jako suhe kože, no mislim da bi mi od svega mogla odgovarati micelarna, eventualno i onaj gel za čišćenje. No, vjerujem da ću ih preskočiti, imam već na umu neke druge proizvode u tu svrhu 🙂 Sve u svemu, vidi se da je tebi odgovaralo i lice stvarno izgleda bolje!

    • admin
      November 24, 2013

      Hvala ti puno sto si procitala i sto ti se dopada nacin na koji je odradjeno.
      Dobro, uvek se izvuce zakljucak da li bi prijalo nesto ili ne.
      Jeste, vidi se napredak pa mi je to bitno jako <3.

  • ruzrouge
    November 24, 2013

    Sjajno si uradila tekst, vrlo detaljno. Razlika se i te kako vidi, i verujem da ce ti za nekih mesec dana koza biti savrsena. Najvise volim da kortim jednu liniju prozvoda, uvek sam tako dobijala najbolje rezultate.

    • admin
      November 24, 2013

      Hvala ti puno.
      Licno recimo nisam nikada koristila samo jednu liniju, ali evo fino se pokazalo. 🙂

  • Zdrava Kosa
    November 24, 2013

    Ja imam policistične jajnike (+ još par zdravstvenih problema koji su povezani) i imam sličnu situaciju kao i ti (na izgled mislim). I to od skoro. Nikada mi predeo oko brade nije pravio toliko problema, ali zato sada ludim. Nije strašno, to me teši, ali jako se plašim da se ne pogorša, jer kao što rekoh, verovatno je hormonski. I nervira me to što su bubuljice bolne i potkožne, što me tera da ih čačkam. Na sreću, naučila sam šta i kako smem da cedim, pa je to jedna dobra stvar. Volela bih da probam nekoliko proizvoda iz ove linije. Najviše me interesuje Hyaluspot i već sam je bacila na WL. Ako znaš cenu, napiši mi ili mi pošalji na fb-u, jer sam u potrazi za nekom kremicom za ciljano nanošenje, a ova mi, po tvom opisu deluje fantastično za moj problem, sa povremenim napadima 🙂

    Odlična recenzija. Obožavam kada je tekst pregledan i detaljan!

    • admin
      November 24, 2013

      Puno ti hvala na komentaru i jako mi je drago da ti se dopada kao sam uradila pricu, pisala sam ti u inbox cenu i neke jos stvari :)).

  • Šminka je ljubav
    November 25, 2013

    Zaista odličan post, retko studiozan i informativan, bravo!

  • Anonymous
    November 25, 2013

    Sve je super ali nije ti trebalo da doradis trecu fotografiju a lepo se vidi da jesi, a toliko se kunes u realan prikaz.

    • admin
      November 27, 2013

      Anonimusi uvek znaju najbolje :D.

      Ukoliko te baš interesuje, fotografija je slikana iz daleka i urađen je crop, a onda deluje mutnije. Uostalom, meni je lice u sjajnom stanju, a da li će neko to nazvati "kuneš se u realan prikaz" ili nešto drugo, a pritom je anoniman, stvarno me više ne zanima.
      Važno da je recenzija osam proizvoda prošlo nezapaženo. 😀

  • The beauty department
    November 27, 2013

    Ja sam ovo nekad vidjela tamo na stranici i nisam otvorila :/ sad sam morala da idem da trazim jer mi treba piling pa da vidim jesi li i o njemu pisala. Znam da ga je i Sara nyx hvalila pa evo vidim da se i tebi svidja. Moglo bi se trositi para uskoro kako vidim 😀
    Od svega imam samo gel za ciscenje i skroz je solidan, a imala sam i normaderm kremu. Sad sam se skoro skroz prebacila na LRP ali vichy ima posebno mjesto u mom srcu heheh

    • admin
      November 27, 2013

      Ma dobro, promakne to :).
      Mislim da ce ti odgovarati, probaj :D.
      Imam i ja od LRP isto dosta, Duo sam dosta koristila :)).

    • The beauty department
      November 27, 2013

      Ne bi ti nista bilo da si mi rekla: Steeeedi, Melisa, ne treeeeba ti 😀 Pih…valja… :*

    • admin
      November 27, 2013

      Zasto mi to nije sinulo kao ideja :D. Hihihihi 😀

  • Anibani
    November 27, 2013

    razlika izmedju prve i poslednje slike je zaista i vise nego ocigledna! lice ti je savrseno i drago mi je da se sredilo od ove linije. ja sam koristila jedino gel za umivanje dok mi je koza bila masna, ali posto sam sad daleko od masne koze ja cu ovu liniju zaobici 🙂
    i da, svaka cast kako si uspela da koristis sve proizvode iz samo jedne linije. meni bi to bio veliki izazov 🙂

    • admin
      March 31, 2014

      Ok, ja tek sad vidim ovaj komentar :D.

  • Anonymous
    March 30, 2014

    Zdravo draga,moje lice je kao na tvojoj drugoj fotografiji.Da li moram sve te projizvode da imam ili je dovoljno nekoliko? Sta bi ti izdvojila kao must have? ne mogu visee da izdrzim i podnesem svoje lice 🙁

    • admin
      March 31, 2014

      Ne moras naravno, ja sam koristila celu liniju, posto je ovo bio projekat. Recimo da bi bilo dobro gel za umivanje, 3 u 1 i nocnu kremu, to je onako najuzi izbor :).
      Verujem, znam kako je…

  • Dina Boskovic
    July 1, 2014

    Zanima me koliko ti je novca bilo potrebno za sve ovo ?

    • admin
      July 1, 2014

      U tekstu lepo piše da su proizvodi poslati od strane PR-a.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *