Japanski uvijač za trepavice

by Sunday, April 5, 2020

Bez maskare mogu, bez uvijača ne. To je živa istina u mom slučaju. Uvijanje trepavica daje prirodno otvoreniji pogled, samo oko i njegov oblik više i lepše dolaze do izražaja i zato smatram da je uvijač jedna od top pet, ako ne i top tri stvari koje je dobro imati u neseseru.

Ovaj japanski uvijač kupila sam kako bih bila u mogućnosti da doslovno svakome uvijem trepavice ne razmišljajući da li će tradicionalni uvijač u narodu poznat kao “sprava za mučenje” biti dovoljno dobra da priđe baš svakom obliku oka 🙂 – jer jednostavno on to ne može.

Ovaj uvijač izgledom više podseća na neku pincetu nego na ono što mu je namena. Sačinjen je od nerđajućeg čelika i ovog ružičastog uloška koji je mekan da prihvati delikatne trepavice, ali i dalje dovoljno čvrst da nemate utisak da negde nešto tone ili se razvlači.

Kako se koristi?

Jednostavno, samo prislonite upravo ovako kako je prikazan na donjoj fotografiji – da roze sunđerčić tako ćemo ga nazvati bude ono na šta će vaše trepavice leći. Potom, samo blago pritisnete i možete pomeriti uvijač ka sredini oka.

Za koga je ovaj uvijač posebno dobar i ima li smisla za privatnu upotrebu?

Ako:

  • se plašite standardnog uvijača i ne znate kako biste sa njim a da se ne uštinete, pokušajte sa ovim
  • imate ravne i trepavice koje se teže uvijaju i ne možete da im priđete
  • su vam kapci spušteni i možda imate malo viška kože i strah vas je da se ne povredite većim ovalnim uvijačima

Za profesionalnu upotrebu itekako ima smisla, a za privatnu takođe. Sa ovim uvijačem možete vrlo lako da naučite koji je dovoljan pritisak koji će dati uvijenost koju želite. Nemojte se plašiti prinesete ovaj proizvod oku, ivice su zaobljene, a dizajn je ergonomski te vrlo prijatan i praktičan za korišćenje. Jedan od retkih proizvoda na koji nemam baš nikakvu zamerku.

Na porudžbinu uvijača, njegovih refila i trakica za lift, čekala sam sve skupa oko 35 dana od čega je za pet dana paket stigao na našu carinu, ali je tu i ostao narednih mesec dana. Porez koji sam platila je 2200 dinara.

Ovde vam je DIREKTAN LINK ako vas zanima da poručite uvijač. Ima ga i na drugim platformama, ali meni je Alcone pouzdan i odgovara mi pa vam zato preporučujem.

Za kraj, ako ste neko ko se nužno ne šminka često, ali biste želeli da imate svež i otvoreniji pogled,samo uvijte trepavice i stavite u unutrašnji ugao oka minimalno senke u šampanjac nijansi kako biste u roku od minut sebe malo osvežili :).

Do narednog naslova

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *