CHANEL Secret #625

by Friday, October 3, 2014

U okviru jesenje kolekcije Etats Poetiques, pojavio se Secret. Neutralni lak čiste, pune boje,  kremaste završnice, ekstremno zahvalne formule za rad i solidne brzine sušenja.

Puderasta nijansa, kroz koju se prožimaju i lepo balansirani breskvasti tonovi. Kao neko ko je probao mnogo lakova ove i njoj sličnih boja, mogu reći da je ovo jedan od retkih primeraka koji će pristajati većini.
Gledano po tenu, bilo da ste ekstremno svetli, ili pak još uvek imate preplanulu kožu kao posledicu onoga što su prethodnih meseci zvali “leto”. Mislim da je ovo nijansa koja svakako “ne umrtvi” izgled kože na rukama, niti se stapa ili izgleda dosadno. Naprotiv, u svojoj jednostavnosti, odiše ženstvenošću, elegancijom, osvežava i skreće pažnju.

 

 

 

Kada je reč o četkici, ona je optimalne veličine ( nije preširoka, pregusta, niti opozit) i potpuno regularno i lepo raspoređuje lak po nokatnoj ploči. Već prvi sloj (standardan srednji ) prekriva bez “praznina” ceo nokat. Tada boja nije u 100% punom sjaju ali, ako želite french manikir, samo dodajte kreč na ivice, nadlak i imate jednu lepu i jednostavnu priču.
Dakle, dva sloja srednje debljine (možete i tri tanka ako se bojite da ćete preterati), sasvim su dovoljna da boja bude puna i bogata, a lepota laka na najvišem nivou. Ko voli više da lakira, može, ali nije neophodno.

 

*Manja napomena ide na brzinu sušenja. Nakon što nanesete bazu, potom prvi sloj, malo duže (oko 3-4minuta) sačekajte da se to dobro osuši i onda nastavite. Nije to sporo, dobro je, ali imam i lakove koji se brže suše.
Na kraju: Nemam šta da kažem u svoju odbranu, kao ljubitelju neutralnih tonova, njemu je mesto kod mene, veoma je voljen i baš sam srećna što je jedne subote dospeo u moje ruke.
Verujem da je zainteresovao i neku od vas. Da li ste ga možda probale (ili je u planu)?

 

6 Responses
  • Mell's corner
    October 3, 2014

    Kao da je Chanel kreirao nijansu za našu Di! 😀 Krasno izgleda na tvojim noktima 😉
    Manikura kao i uvijek – besprijekorna.

    • admin
      October 3, 2014

      Hvala Mell <3. Znam da ti nisi od ovih nijansi, ali to ovaj mi dođe kao tebi "the" Dior :).

  • Jelena
    October 4, 2014

    Tvoj. Od neutralnih nijansi moj je ipak Lili 🙂 Kad sam ja poklekla i uzela nude lak… Eh, gde ide ovaj svet 😀

  • Beauty chat room by Marijana
    October 4, 2014

    Predivna nijansa! Sličnu boju gela trenutno imam na noktima

  • Ivana THECASUALPRINCESS
    October 5, 2014

    Tvoji nokti me neprestano oduševljavaju, svaka čast na nezi 🙂

  • Lilith Collette
    October 5, 2014

    Jako lijepa nijasnsa! Baš je ženstvena i glamurozna u svojoj jednostavnosti. 🙂

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *