Vamp

by Sunday, December 16, 2018

U poslednje vreme, svako malo sednem i “hajde da probam nešto” na polju šminkanja. Ništa naročito ekstravagantno, ništa komplikovano, ali za promenu drugačije od definisanja pregiba i prozračnog tena.  Odabrala sam da zvezde programa budu crveni karmin i trepavice koje su sačinjene od peruški.

Red lip

Make Up For Ever crveni karmin Artist Liquid Matte u nijansi broj 407 deo je novogodišnjeg seta koji sam kupila za Black Friday. Još uvek je dostupan po ceni od oko 5800 dinara za četiri primerka u našim Sephora prodavnicama, a ovde možete pogledati koje još boje su u pakovanju. Pošto je inače cena jednog oko 2000 din. i nešto, ovaj set se maksimalno isplati. Možete misliti koliko se meni isplatio za crni petak kad sam ga platila praktično 4000 din. sniženju.

Sam karmin je u tečnom stanju i kako mu i naziv govori, daje mat završnicu. Nije naročito vodenast, već dovoljno gust a opet tečan, da se lepo može rasporediti po površini usana – taman. Nije težak, da vam bude neugodno, a nije ni neosetan poput nekih drugih proizvoda koji su kremasti. U zavisnosti od toga da li su vam usne sklone isušivanju manje ili više, preporučujem da ipak stavite balzam i pripremite ih za karmin. Prilično je pogodan za lagani layering, izrazito je dugotrajan i bogat kada se strpljivo nanese. Ne morate brinuti da će vam se prelivati preko površine usana jer jednom kad ga stavite tu stoji. Ako ne možete uz pomoć aplikatora  naneti sasvim precizno, preporučujem uz pomoć četkice – tako i ja radim. 

Ovom brendu stvarno verujem, rado ga istražujem i isprobavam. Spada u rang cenovno manje pristupačnih, ali iz mog iskustva, opravdao mi je svaki uloženi novac. Savetujem da pogledate njihove multifunkcionalne olovke, o jednoj sam baš pisala u OVOM postu.

Fly baby

Ove Inglot trepavice 26F , pojavile  su sekao priča za sebe, kao deo koji sam sebe nosi bez potrebe za ikakvim dodacima. Samo što nisam poletela od sreće kada sam završila fotografisanje, ali onda sam dobila poziv da izađem napolje jer mi grana u datom trenutku od količine snega pada na automobil. I jesam poletela, ali napolje i od muke. Svakako, mislim da je kombinacija ovog efektnog i nesvakidašnjeg dodatka uz uvek aktuelne crvene usne dala jedan poseban, vamp pečat celoj priči.

Kako vam se dopada i da li ste probali nešto od Make Up For Ever?

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *