Sadržaj aprilske GlamBox kutije + jedna na poklon

by Tuesday, May 12, 2015

Današnji članak, vidite iz priloženog `prekratkog` naslova, odnosi se na artikle koji su krasili aprilsko izdanje ružičaste kutije. Mogu vam reći da sam zadovoljna odnosom preparativne i dekorativne kozmetike, kao i time da su mi stvari korisne, lepo izgledaju i mirišu.
Krenimo od favorita, a to je Collistar piling (40 ml).
Koktel poslastica za telo, uz prijatan, relaksirajuć i blag miris trešanja. Nije jestivo, ne pokušavajte. Kombinacija kvalitetnih sastojaka (morska so, esencijalna ulja, ekstrakt trešnje, vitamini A, E..), bogata formula nežne ružičaste boje  i krajnje senzualna aroma samo su neki od razloga zbog kojih mi se veoma dopada.

Proizvod u proizvoljnoj količini nanosim na vlažnu kožu zato što želim nežniju eksfolijaciju (možete naravno i na suvu), nekoliko minuta masiram, uživam u mirisu, nakon čega ispiram ne previše jakim mlazom mlake vode. Pod prstima mi je glatka, elastična, a na oko vrlo zategnuta i čvrsta koža. Manji zaštitni film koji ostaje, razlog je više da ne morate (posebno ako nemate vremena) da nanosite losion ili drugi proizvod za telo. Osim toga, dovoljno hidrira. Namenjen je svim tipovima kože,  preporučuje se i pre anticelulit masaže, a mojoj (relativno osetljivoj) je izuzetno prijao.

Čisto zadovoljstvo i iskrena preporuka.

Što se tiče šminke, jedna od stavki je i Gosh eyeliner u crnoj boji, sa šljokicama imena Black Star. Ambalaža kupastog oblika, formulacija je svakako tečna, a četkica fina i tanka.
Prvi kontakt sa proizvodom nije izazvao oduševljenje jer nije delovao pigmentovano već poput vodice obojene u svetlo sivo, sa svetlucavim česticama. ALI, jedna vrlo jednostavna stvar za koju ne treba mnogo muke (ni pameti), a  koju zaboravljam i kod suvih šampona jeste – promućkati. Naravno, potpuno druga priča,  ono što je i željeno – intenzivna crna  sa manjim i većim crnim česticama koje se presijavaju na srebrno. Dobar za rad/nanošenje na kapak, dovoljno brzo se osuši i dugo stoji, nosila sam ga nekoliko puta po oko osam sati.

 

Drugi komad šminke je olokva za oči. Tipične boje rumenila, za koju bih se u velikom broju slučajeva opredelila da sam u nekoj parfimeriji. Miks roze i breskve, sa zlatnim svetlucavim česticama. Nije suva, iako sam to očekivala, lepo se reže i nanosi. Takođe, nije prouzrokovala nikakvu iritaciju, postojana je i uživo izgleda veoma lepo i sveže. Može dobro da se kombinuje i za dnevnu, ali i večernju šminku. Uz nekoliko nijansi braon, jako lepo naročito.
Veoma sam se obradovala ovom proizvodu, dugo nisam kupila neku olovku za oči, pošto nisam nailazila na odgovarajuću, došao je u pravom trenutku i drago mi je da je ispunio očekivanja.

 

Evo kako to izgleda donjem kapku:

Tester Escada Joyful parfema.

Kada je prošle godine izašao, uz Mirandu Kerr kao zaštitno lice, otprilike sam mogla da pretpostavim kakav je parfem. Asocijacija na njenu pojavu, a znajući i prateći svojevremeno njen rad, verovala sam da je u pitanju kombinacija ženstvenog, dovoljno intenzivnog, ali ne agresivnog, svežeg i definitivno nečega poletnog i pozitivnog – nisam naročito pogrešila. Ovo je dominantno cvetna neopterećujuća nota koja osvežava i odlično se uklapa u ovo godišnje doba. Nemam puno parfema, ali i to što imam u kolekciji svrstavam na “letnje i zimske” mirise.

 

+ovaj prozvod , koji je ponovljen, a o kojem sam govorila u jednom od postova, tako da se ne bih ponavljala.
Jednu aprilsku kutiju uz manje iznenađenje sa moje strane, poklanjam nekoj od vas. Da biste učestvovali potrebno je da u komentaru napišete Ime i prezime, e-mail adresu i  podelite post na Facebook-u – sa moje fb stranice i public/javno :).
 
Igramo se nedelju dana (do 19.5.2015 u 00:00), a pravo učešća imaju svi, bez obzira na mesto prebivališta.
Update: Produžavam prijave do nedelje 24.5 🙂
 
Srećno :*!
Zamoliću Natašu Kostić da mi se javi na mail :). Ovo je njen komentar.
“Posto sam propustila da porucim na vreme, da probam ovde

Nataša Kostić
natasa.status@gmail.com”

Biće još nagradnih igara, ako poželite upravo i GlamBox ponovo može biti opcija.
                                  Kako vam se čini sadržaj ?
Do narednog naslova,
Di
119 Responses

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *