MAC Mineralize Skinfinish – Lightscapade

by Tuesday, April 7, 2015

Na pomen MAC highlighter-a, obično većini prva asocijacija bude Soft & Gentle. Razumlijvo, fantastičan je i mnogima odgovara, no pored njega ima još vrednih pažnje, a tu stižemo i do mom srcu dragog Lightscapade-a.
U novom, pomalo futurističkom pakovanju, otvaranja “na magnet” zbog kojeg mnogi negoduju. ali meni ne smeta. Vrlo brzo se možete navići posle par upotreba i uživati u proizvodu. Sadrži nepotrošivih 10 grama.
Nijansa koja dolazi poput višnjice na kolaču da začini šminku, izgleda izuzetno svetlo, sveže, dovoljno sjajno, glamurozno bez naznaka da je na granici ukusa, a “Snežane” poput mene mu se raduju. Lepo balansirana hladnija priča sastavljena iz boja koje asociraju na Pepeljugu, limun, breskvu i dosta sofisticiranog sjaja.
 
Zavidne pigmentacije, lak za blend i po želji nadograđivanje, u par poteza “lepezom” ili nekom drugom četkom i bez previše proizvoda kompletira svaki look. Mineralna stavka jasno daje do znanja da postoji malo rasipanja, što je potpuno normalno i u redu, zato ne treba siliti i previše grubim alatom za šminkanje  kupiti proizvod. Na licu osim što izgleda dobro izuzetno je postojan, divno se fotografiše  što ga neretko čini pravim izborom ne samo meni kao običnom potrošaču, već i mnogim šminkerima. 
Ako se uzme u obzir gramaža, kvalitet, efekat, postojanost i dugotrajnost (čak 10 grama) ako imate želju i mogućnost da uložite  (3.990 din.) u kvalitetan komad šminke, a da je to highlighter, od srca preporučujem baš Lightscapade.
*naknadno ću ubaciti fotografiju na kojoj nosim Lightscapade, za sada swatch
 
Foto: Di Golubović
Što se tiče recenzija proizvoda ove kozmetičke kuće, do sada sam na blogu govorila o puderu i korektoru koji su sastavni deo moje postavke uz koju nema greške.
Mac Studio Fix Fluid – OVDE
Mac Pro Lonwear Concealer – OVDE
Da li vam se dopada Lightscapade? Probali ste možda?
Do narednog naslova,
Di
10 Responses
 • uncleabadash
  April 7, 2015

  Prelep je. Meni beše prilično svetao. Baš je nekako svež i hladan, za sneguljice perfektan 🙂

  • admin
   April 10, 2015

   Da, slažem se da je za baš svetao ten odličan. 🙂

 • Milica
  April 7, 2015

  Sa kakvom četkom ga nanosiš? 🙂

  • admin
   April 10, 2015

   Kao što napisah lepezom, a druga opcija mi je neka no name. 🙂

 • Jelena
  April 7, 2015

  Zašto sam bila ubeđena da ti imaš onaj iz kolekcije, u LE izdanju? Elem… Lightsapade je nepotrošivo savršenstvo. Za nas, ukrašene bledilom i vampirskim tenom, odličan. Ja ga imam dugo, malo duže od dve godine valjda, u starom pakovanju, još bleđih nijansi nego ovaj sadašnji (koji je malo "zlatniji"). Pored svakodnevnog korišćenja, jedva se primeti neki pomak u trošenju… Gde mi je pamet bila, pa nisam kupila i Adored tada. Sada tiho patim za njim i nadam se nekom repromote izdanju <3

  • admin
   April 10, 2015

   Bile smo zajedno kada si ti uzimala tvoj, a ja sam pipkala taj iz LE.
   Znam da patiš za njim, a biće valjda :)!

 • Ana Tesic
  April 7, 2015

  Savrsen je za nas bledolike 🙂 Ja ga nanosim fen cetkicom i cini mi se da se tako dobije najfinije prekrivanje… Na wl ostaje Soft&gentle 🙂

  • admin
   April 10, 2015

   S&G je za leto magičan meni :).

 • Teodora Mladenovic
  April 9, 2015

  Izgleda prelepo, bas svetlo i sjajno. 😀

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *