BLOGNOTES

by Friday, August 8, 2014


Iskoristila bih ovaj post, da (relativno) ukratko iznesem nekoliko stvari, koje će se  reflektovati na učestalost mog blogovanja. Ništa strašno, dramatično, već činjenično i obaveštajnog karaktera.

Dan nema “samo” 24h, ali ima toliko toga što u tom ciklusu treba obaviti. 

Zbog privatno novonastalih okolnosti i obaveza, a pre svega postavljenih ciljeva i prioriteta za narednih par godina, za realizaciju mojih želja, potrebno mi je više tehničkog znanja, resursa, strpljenja i dodatak vremena kako bi sve izgledalo što lepše, pedantnije i ono najvažnije – kvalitetnije. 


Stoga, biću slobodna da malo proredim svoje objave, da tekstovi idu, na  četiri, pet, možda nekada i šest dana – zavisno od mnogih faktora (tema, fotografisanje, vreme na raspolaganju). Želim da blog, kao i drugi sajt koji uređujem sa Magdalenom, dodatno dobiju na vrednosti, a u sve to treba uložiti dodatnu kreativnost, energiju i trud. Naravno, sve to, uz lični uslov da ne remetim i ne zapostavljam obaveze i socijalni život koji imam.

Do sada je to imalo svoj ritam, na koji sam prvenstveno sebe navikla, a možda i neke od vas ukoliko me pratite nešto duže. Ali, smatram da je ovo jedan dobar (zapravo, pravi) način da podignem priču na nivo koji odgovara onome što ja želim i da malo ređe, ali opet rekla bih još kvalitetnije, počastim sebe i vas dobrim tekstovima, fotografijama i preporukama.

Vaši predlozi, sugestije, kritike i sve ostalo, dobrodošli su, kao i do sada, bilo mail-om, porukom na Facebook-u ili putem komentara. Imam jako puno ideja vezano za nove tekstove, kompozicione ideje za fotografije, investicije u nove stvari i slično, ali svaki predlog, koji realno mogu da izvedem, dobrodošao je i uglavnom je uvažen do sada.

Ako vas nešto zanima, želeli biste da čitate, možda čujete i moje mišljenje, pozivam vas da mi se obratite. Mislim da sam do sada izlazila maksimalno u susret i trudila se da blagovremeno, potpuno i korektno odgovaram.

Na Facebook stranici, kao i na Instagramu, biću aktivna i tu možete pratiti takođe šta radim, eventualno gde idem i šta je ono što tog trenutka želim da podelim sa vama. Takođe, vrlo često i iznesem utiske o nekim proizvodima u vidu blic posta na FB-u što ne objavljujem na blogu, pa malo pogledajte. Ne kačim sve što testiram na blog.

Nisam neko ko voli da “misteriozno” nestaje, ne vodi računa o onome do čega mu je stalo, u ovom stranica koju vodim. Volela bih da uvek imam dobru i prizemnu komunikaciju sa ljudima koji izdvajaju svoje vreme da posete ovaj blog kao i do sada i eventualno ukoliko imaju potrebu iznesu svoje mišljenje.

Iz tog razloga, postojala je dobronamerna potreba da iznesem svoje okvirne planove i obavestim vas o svom budućem načinu rada. Naravno, sve je podložno promenama i ima izuzetke, te tempo može biti više ili manje dinamičan, ali mislim da je svako ko je želeo razumeo suštinu ovog teksta.

To bi bilo sve za ovaj čudno oblačan, ne tako topao, kvazi letnji dan 🙂

14 Responses
 • Anonymous
  August 8, 2014

  Umirem od smeha!!!

  • admin
   August 8, 2014

   Jednog dana te svakako to stiže.

 • Snow
  August 8, 2014

  Di, sasvim je ok da obavijestis svoje citateljke ako smatras da vise neces tako cesto blogovati, pa makar razlika i nije toliko velika. Ja nekad pisem svaki dan, a u zadnje vrijeme zbog privatnih obaveza ne stizem, pa je kako kad. Vjerujem da svi volimo procitati neko obavjestenje u vezi blogova koje redovno pratimo, puno vise nego kada neko samo nestane, pa se onda jos i pitamo jesu dobro, da se nije sta desilo.

  • admin
   August 8, 2014

   Slično razmišljamo, prilično. Volim da pročitam kako tekst, tako i obaveštenje, od ljudi čiji rad na bilo koji način pratim, jer me prosto, zanima.
   Drago mi je da misilš da je ok, opet, nije ništa specijalno, ali neki ritam je ok da postoji i volim to da podelim.
   Ti si meni prilično redovna, nekad baš fino zaređaš, nekada malo ređe, ali kontinuitet postoji, meni je to više važno 🙂

 • Jelena
  August 8, 2014

  Sve razumem i podržavam. U momentu kada si na prekretnici, radi viših i važnijih ciljeva, potrebno je usmeriti se u neku drugu stranu. Ovaj kutak će uvek biti tu i uvek će biti tvoj, i kada bude najpotrebniji, on će biti tu. Tebi želim da samo ideš napred i kad cilj po cilj budeš ostavljala iz sebe, da svaki zalijemo 😀

  • admin
   August 8, 2014

   Nema potrebe da ti objašnjavam kad sve znaš ♥ i kad si imala nešto na tom polju, u drugačijem smislu, a blog je bio i ostao jedno lepo mesto za pozitivnu energiju.
   Zalivanje, dopunjavanje Jasminove kartice :D, živeli.

 • Aleksandra
  August 8, 2014

  Ja se slažem sa Snow. Blog je ipak većini nas samo hobi (jer se ne izdržavamo od njega) pa ga treba prilagoditi stvarnom životu i obavezama, a ne obratno. Ipak, lepo je obavestiti redovne pratioce da se ne bi zabrinuli.

  • admin
   August 8, 2014

   Hvala Aleksandra, drago mi je da delimo mišljenje.

 • ana2cats
  August 8, 2014

  E pa srecno ispunjene planova ti zelim! 🙂 Svako ko se duze bavi blogovanjem zna da to zahteva puno vremena i paznje, pa mi je vrlo jasna ovakva odluka. Ja sam bila neodgovornija, pa sam samo nestajala na po nekoliko meseci. Ova tvoja opcija je mnogo vise fer!

  Pozdrav i drzim fige! 🙂

  • admin
   August 8, 2014

   Hvala ti puno ♥, dobro sam se organizovala.
   Upravo zbog tih 'nestajanja' , vise sam za redju, ali kontinelnu varijantu :).
   Hvala ti jos jednom, nadam se da cu ispuniti sve sto sam isplanirala 🙂

 • Ivana Split
  August 8, 2014

  sretno sa svim obavezama…kao i sa svakim druženjem, možda je više važno koliko je kvalitetno, a ne koliko često:)

 • admin
  August 8, 2014

  Hvala Ivana :)!
  Da, upravo tako.

 • Tanja Matejic
  August 8, 2014

  Podržavam to što si obavestila svoje čitaoce o daljem tempu rada. Svakako treba naći vremena za objavljivanje kvalitetnih postova, kao što su tvoji, a ne samo pisati da bi se nešto napisalo. Srećno u daljim planovima. 🙂

  • admin
   August 8, 2014

   Tanja, mnogo ti hvala. Zaista mi je jako drago što tako misliš.
   Trebaće sreća. :))

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *