Sombor

by Saturday, July 26, 2014

Prvi put, u Somboru bila sam jedne hladne martovske noći. Autobus pun učenika iz pet gradova Srbije, vraćao se sa sajma virtuelnih preduzeća održanog u Salzburgu. Jedna od stanica, bio je i ovaj grad, gde je troje mojih cimera izlazilo. Nakon te večeri, nekoliko puta za sve ovo vreme prolazila sam sporednim putevima, ali nikada nisam prošetala centrom.

Pet godina kasnije, kontakt je održan i zahvaljujući dobroj organizaciji eto nas zajedno opet, u malo užem sastavu, na ovoj lokaciji.

Mogu vam reći, da sam se jako prijatno iznenadila. Nisam imala očekivanja, ali svakako ovo što sam mogla da vidim tog popodneva, ostavilo je utisak na mene. Centar je vrlo lepo i sa ukusom uređen, sve je čisto, ne sećam se da sam videla i najmanji papir na ulici, puno cveća, odiše mirom i prijatnošću.

Generalno, Vojvodina snižava moj puls za određen procenat, što nije loše jer, treba mi malo kočnica.
Nažalost, koliko je centar predivan, toliko je ostatak prilično pasivan i pomalo zapušten, makar je to moj utisak.

 

 

 

Pred kraj dana, malo sam se slikala, pa je rezultat toga jedan outfit post koji sam okačila ovde.
Takođe, uveče sam sedela u jednom lepom lounge baru  u Pariskoj 9 – View. Pila sam odlične i osvežavajuće limunade, koje su imale razne dodatke, pa imate moju preporuku za Summer mix i Summer beach.

I ovaj dan, bio je vrlo lep i prijao mi je, što se da negde primetiti po mom izrazu lica, makar su drugi tako komentarisali. Nadam se da ću ponovo ići tamo i sresti se sa dragim ljudima i da…. Neće opet proći previše vremena.
Da li vam se dopada centar Sombora?
11 Responses
 • Ime nemam, Komentar uvek
  July 26, 2014

  Sombor je zaista divan grad. Dok sam bila u osnovnoj, gotovo svako leto sam provodila tamo, pa je Sombor opisan u gotovo svim mojim sastavima na temu Kako sam provela ovaj raspust. 😀

  • admin
   July 27, 2014

   😀 Mora da su sastavi bili genijalni :).

 • Tamara F
  July 27, 2014

  Zivim tj zivela sam toliko blizu Somboru, al nisam jos bila u centru. Bio mi je plan prosle godine no Kina je dosla malo ranije. Divno izgleda!

  • admin
   July 27, 2014

   Steta, trebas ga posetiti prvom prilikom.
   Neka je dosla, imas novo iskustvo <3

 • Andja
  July 27, 2014

  posto mi je prva ljubav iz SO, nikada se nisam usudila da posetim taj grad, sve kao neki strah da ga necu sresti, iako je to bilo pre skoro 10 god =)

  • admin
   July 27, 2014

   Jao blesava si :)! Mada, nikad se ne zna, postoji verovatnoca da se sretnete i van SO.

 • Milena Nesic
  July 27, 2014

  Vise puta sam samo protutnjala kroz Sombor, ali nikad se nisam zadrzala dovoljno dugo da zavirim u srce grada. Deluje lepo i mirno. Nego, sajam virtuelnih preduzeca mi je zapao za oko. Jel smo mi to istu skolu zavrsile ili mi se cini? :))

  • admin
   July 27, 2014

   Jeste, bas je lepo i mirno.
   Pravo poslovna, smer poslovni administrator 🙂 i iz Nisa su bili isto :)))!

  • Milena Nesic
   July 27, 2014

   Hehe… koleginice po struci 🙂 To je ta skola, ja sam bila prva generacija, ogledno odeljenje. Super nam je bilo dok je trajalo, cak smo i u Bg-u bili vasi gosti. 🙂

  • admin
   July 27, 2014

   Da, da, taj smer je ogled :)), sto mi je sad nekako drago ♡

 • Tihana
  May 11, 2015

  Volim kad se drugima svidi moj grad 🙂 Što se tiče utiska da van centra nije sve tako lepo, pa, centar nam jeste najviše uređen i ima delova grada koji su bezveze, ali ima i onih koji su vrlo fini. Mada, to je nekako moj utisak za manje-više sve gradove u zemlji nam. A žao mi je što nisi otišla u moj omiljeni kafić, mada, nije ni View loš 😉

  Wandering Polka Dot

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *