Trenutno u neseseru nosim…

by Monday, February 3, 2014
Isključivo kreme za ruke i proizvode za negu usana. Ne vidim potrebu da popravljam šminku, a još manje je nosim sa sobom. Ovih dana nosim istu postavku sa slike ispod, u nastavku detaljnije.
O LA ROCHE-POSAY proizvodima, bio je poseban post, pa možete pogledati ako ste propustili – ovde. Smatram da su fantastični za ovo hladno vreme, a meni posebno ovih dana, kada je košava u Beogradu, gotovo nepodnošljiva. Sa tim u vezi, evo mog statusa koji sam podelila pre neki dan:
“Treba vam vetar u leđa? Samo izađite napolje, biće toliko ljubazan da vam da neophodan podstrek i motivaciju sa svih strana i do kostiju.” – užas.
Dove – intensive nourishment hand cream DeepCare complex
Ako sam nečim zadovoljna kada je kozmetika u pitanju, to je kada imam proizvod koji ispunjava sledeće uslove: ima lepu i praktičnu ambalažu, dobru gramažu, predivan miris, neguje i ima pristupačnu cenu. Takvim artiklima se uvek vraćam, imam ih u rezervi, bez obzira na to koliko isprobavam i kupujem nove. Jedan od njih je i ova  Dove krema za ruke.
Sadrži 75 mililitara, dolazi u tubi sa vezanim poklopcem. Ima predivan i nežan miris, nekako, tipično Dove. Osvežava, asocira na čisto, nežno, mekano. Ruke budu nežne, koža izgleda zdravo i elastično. Upija jako brzo i ne ostavlja nikakav neprijatan film. Hidrira i neguje, divna je, ne mogu je dovoljno nahvaliti. U Tempu, gde je nabavljam, košta 175 dinara (1,5 evra), što je stvarno odlična cena i smatram da je svima prihvatiljiva. Takođe, dobra je i classic varijanta, obično ih rotiram. Preporučujem!
Blistex – CLASSIClip protector, MEDPLUS
 
Prva stvar u vezi Blistex labela koja me redovno nasmeje – ne prođe jedan dan, a da ja ne krenem da otvaram na pogrešnu stranu. Kao što vidite, čep nije kao kod ostalih proizvoda za negu usana, već je veoma mali (prostor iznad nalepnice). Međutim konstantno i uporno radim suprotno, bez razmišljanja.
Elem, klasična varijanta je upravo takva, klasična. Skoro neosetan, ali opet vrlo prijatan miris. Tekstura vrlo lagana i lepo prijanja na usne. Ne sedi, ne lepi se, jako lepo neguje. Ne morate nanositi previše proizvoda, nema potrebe. Dobar je za svakodnevnu negu i hidrataciju, a može biti i dobra podloga za neki mat karmin.
Med je, pak malo drugačiji. Jači je, ipak malo bolji, hladi usne što obožavam + hidrira ih, neguje i ukusan je. Osim što je, kao i prethodni, podogan u svakodnevnoj rutini, rešava prilično brzo i probleme suvih i prilično ispucalih usana, kakve su moje bile u nekim momentima. Zaista sam prezadovoljna.
Cena ovih primeraka iznosi 240 dinara. Možete ih nabaviti u DM drogerijama, Metropolitenu, možda još negde, ali nisam informisana. Evo šta sam našla koje još vrste postoje (kao i cene), pogledajte ovde.

Da li ste probali neki od ovih proizvoda? Šta vi koristite ovih dana?

Do narednog naslova 🙂

18 Responses
  • SuperNova Kozmetika
    February 3, 2014

    Joj ja jako zelim da probam onaj MedPlus sa visnjom ili tako nesto. Valjda ima u Metropolitenu 😀

    • admin
      February 3, 2014

      Stavila sam direktan link do njihove ponude :).

  • Šminka je ljubav
    February 3, 2014

    Potrošila sam oba LRP proizvoda, a usne mažem Blistexom ovih dana, ali nije nijedan od ta dva 🙂

    • admin
      February 3, 2014

      Eto :).
      Ja imam jedan u planu da probam, čisto da vidim kakvi su ostali, pošto mi se ovi za sada baš sviđaju.

  • Nancy_
    February 3, 2014

    Ni ja ne držim šminku u neseseru koji mi je u torbi, jedino spakujem korektor ako vidim da će nešto ,,iskočiti" dok sam van kuće. Kremu, mini izdanje uvek imam, a mazalice… Pa barem dve. 😀 Koristim Don Juan (Ana) kremu za ruke dok sam u kući, a van Multiaktiv natura kremu. Omiljena mazalica za ovo vreme mi je Avon tečni balzam za usne sa uljem jojobe, jedino mi s njom ne pucaju usne, :/

    • admin
      February 3, 2014

      Ja generalno nosim da popravljam šminku, ali sada apsolutno nema poente to raditi, po ovoj hladnoći.
      Za tu kremu Ana sam čula dosta pohvala, ali ni nju, kao ni ovu Multiactiv nisam probala.
      Od Avona imam jednu u tubi sa medom.

  • Aurora
    February 3, 2014

    Ova Dove krema je najbolja krema za ruke koju sam isprobala. Moje ruke se jako suše, ali od kako koristim ovu kremu, savršeno su nežne. Sasvim slučajno sam je kupila kada sam želela da isprobam nešto novo i od tada se od nje ne odvajam <3

    • admin
      February 3, 2014

      Mnogo mi je drago da delimo mišljenje za nju, ja sam oduševljena iskreno već dosta dugo. <3

  • Aleksandra
    February 3, 2014

    Ni ja ne nosim šminku sa sobom, ponekad jedino ruž ponesem (ako ga imam na usnama pri izlasku iz kuće), a labelo i krema za ruke su obavezni tj. držim ih u kolima. Blistex nisam probala.

    • admin
      February 3, 2014

      Ako poželiš neko novo labelo, probaj neko od ovih, možda bolje medić, mislim da bi ti se dopao ;).

  • Tijana J. Dominguez
    February 3, 2014

    I ja se uvek vraćam toj Dove kremi i takođe nisam neko ko nosi šminku sa sobom 😀

  • superlady
    February 3, 2014

    Blistex je za ovo vreme fenomenalan. Koristim ovu klasik verziju i prezivela sam ovu kosavu 😀
    Nemam odredjen neseser gde mi stoji to sto nosim, jednostavno ubacim u torbu pa onda kopam i trazim jer mi je 90% torbi dzak fazon. :/ Nije bas za pohvalu.
    Dove me u poslednje vreme odusevljava, kupicu ovu kremicu za ruke.

  • Dressing case
    February 3, 2014

    U principu nosimo iste stvari tokom zime, samo što se u mom neseseru obavezno nađe i neki puder u kamenu, koji ima ogledalce, čisto za ne daj Bože. 🙂 Probala sam par proizvoda sa tvoje liste i jedino mi se nije svideo Blistex. Mada je razlog tome činjenica da uopšte ne volim miris mentola, a u žurbi sam u prodavnici uzela baš taj, tako da mi se smučio kad sam namazala. 🙂 Ali moram da priznam da pruža odličnu negu.

  • Dž.
    February 3, 2014

    Ja sa sobom nosim samo karmine, sjajeve i olovke za usne, imam ih bar dvadesetak u neseseru, jer obično oči šminkam isto svaki dan pa ako poželim da osvježim šminku to uradim sa nekim karminom iako u zadnje vrijeme pretežno nosim crvene i bordo nijanse :DD

  • Milica
    February 3, 2014

    Ni ja nisam probala ni jedan od proizvoda sa liste, ali Blistex vidim da svi hvale, tako da cu to MORATI da probam 🙂

  • Marry J
    February 3, 2014

    Ni ja sminku nikad ne nosim sa sobom. Ja nemam neseser i kod mene u torbi je uvek haos. 😀 Pokusala sam da ga nosim al pre ili kasnije ostane prazan a sadrzaj bude svuda po torbi. Mislim da sam isprobala sve Dove kreme za ruke al ne mogu da se setim koja mi se najvise dopala. Trenutno koristim Afroditinu sa bademom i Avonovu sa kakao puterom koja mi trenutno bas prija. Od mazalica za usne koristim Merkatorov balzam za usne mleko i med i uopste nije lose.

  • Diplomata
    February 3, 2014

    Ja koristim jednu kremu za ruke baš je postojana, namažem svakih mesec dva i koža mi je baš mekana 🙂 :*

  • Lenka
    February 6, 2014

    Ja sam trenutno pri kraju korištenja LRP kremice za ruke i balzama za usta i baš sam zadovoljna. I ja ću ih ovih dana recenzirati! 😉

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *