My lips but better shade

by Sunday, October 16, 2016

“Preporuči mi olovku za usne, onako boje usana, ali da ne bude previše roze, a da nema ni puno braon nego onako taman, ako može kremasta da mi ne isušuje ne mogu da stavljam balzam i po mogućstvu da stoji ceo dan. A da i da ne košta mnogo.”  Žene su uvek bile realne u svojim zahtevima i očekivanjima kada biraju šminku – osim što uglavnom nisu. Bez obzira na to, imam jedan pristupačan i dobar predlog kada je olovka za usne tema. Iako verujem da već svi znaju, nije loše ponoviti, NYX MAuve, 422 dinara, Alexandar Cosmetics – LINK.

 

di-golubovic-nyx-mauve-4-res

Olovka je srednje čvrstine, dovoljno kremasta ali opet ne previše. Možete je nanositi direktno na usne, ali uvek (bez obzira na brend) preporučujem tanak sloj balzama prethodno. Ono što je uvek lepo kod ovakvih nijansi jeste da je možete naneti toliko lagano da se ni ne primeti da imate neki proizvod, dok sa druge strane možete intenzivirati priču i na sofisticiran način skrenuti pažnju na taj deo lica.

Ovu olovku mnogi poistovećuju sa Whirl (MAC) i da, dosta dosta liče, uz to da MAC-ova ima minijaturno više braon tona. Ako vam moć zapažanja kod ovakvih stvari nije jača strana, nećete sigurno imati primedbe. Na fotografijama imam jedan sloj Eucerin balzama i potom preko kompletne površine olovku. To mi je jedna od dnevnih opcija za posao kojom sam veoma zadovoljna i preporučujem je. Mislim da za ovaj novac baš ovu nijansu u Srbiji teško možete naći. Istina, nedavno su nam stigli i neki novi brendovi, pa tu ostaje da istražim situaciju, za sada, ovo je moj obavezan povoljan primerak.

di-golubovic-nyx-mauve-5-res

Da li ste probali NYX Mauve? Preporuka za povoljnu olovku za usne?

Do narednog naslova,

Di

No tags 6 Comments 0
6 Responses
  • Milica
    October 16, 2016

    Osim sto uglavnom nisu <3 😀

    • digolubović
      October 16, 2016

      Tako je :D.

  • Anđela
    October 16, 2016

    Divna nijansa i bas mi ide uz tebe. Preporuke za Natural i Peekaboo Neutral. 🙂

    • digolubović
      October 16, 2016

      Imam obe :), hvala ti puno.

  • Jovana D.
    October 16, 2016

    Deluje kao nijansa koja bi mi stajala, a došla sam u priliku da će mi trebati te poslovno korektne nijanse (uglavnom imam ljubičaste i crvene karmine), razmotriću je za kupovinu, baš je lepa boja 🙂

    • digolubović
      October 16, 2016

      Ovo je univerzalna priča, tako da je imaj u vidu 🙂

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *