MAC 1,2,3

by Thursday, February 15, 2018

Šta je MAC 1,2,3 aplikacija? Kada uz pomoć šminkera u tri koraka, uz tri proizvoda postignete željeni izgled očiju/usana/tena. Ovoga puta bila sam u rukama Zlate Blagojević (@blagojeviczlata) i umesto jednog 1,2,3 iskustva dobila sam tri. Verovatno sam toliko dobro izgledala da nije imala srca da me pusti bez da me upriliči. Hvala joj.  Kao i svaki put, izbor pravca prepuštam šminkeru jer smatram da je sloboda u svemu, a naročito u poslu koji iziskuje kreativnost važna.

Na licu sam već standardno imala svoj MAC SFF u nijansi NC15, kao i ProLongwear u nijansi NW20 i malo maskare. Što se tiče tena, bronzera da utopli lice, rumenilo da doda svežine i nova paleta (svetlijih nijansi) da da sjaja. Novi Hyper Real Glow highlighteri su prilično pigmentovani i zbog svoje teksture pametno je uzdržavati se od prejakog pritiska četkice u pan.  Ukoliko je koristite kod kuće, možete, čini mi se, raditi i uz beauty sunđerčić a ako ste pobornik rada “tapkajući prstima” postepeno nije loše isprobati i to. Po tri su boje u svakoj paleti a Zlata je na meni koristila Flash+Awe (OVDE). Sve u svemu zahvalni su za rad i udobni na licu bez rasipanja.

 

Što se tiče usana, što je meni bilo najinteresantnije, nakon hidrateacije uz prep+prime prateći prirodnu liniju usana radila je Soar olovkom. Nakon toga, odabrala je tečni ruž iz nove kolekcije GRAND ILLUSION GLOSSY LIQUID LIPCOLOUR u nijansi Space Bubble. Za razliku od mat kolekcije, ova je značajno tečnije teksture i kao i svaka glossy varijanta udobnija. Efekat hlađenja je prisutan neko vreme nakon čega prestaje.

Potpuno otvoreno govoreći, u životu mi ne bi palo na pamet ni da pogledam nešto ovakvih karakteristika za sebe privatno, ali nakon šminkanja sam dosta zagledala i bilo mi je drago što sam možda čak i razuverila sebe u tom smislu. Upravo ovaj primerak sam odabrala da ponesem kući i spakovala sam ga u lepi i praktični trodelni neseser.

TEN: Warm Soul rumenilo, Hyper Real Glow nova paleta highlightera, Matte bronzer

OČI: Teddy i Feline olovka, kao i senka iz Prissy Princess palete

USNE: Prajmer, Soar olovka, Space Bubble

 

Kako vam se čini?

Do narednog naslova, Di

/Foto: Jovana Džopalić @jovanadzopalicDi Golubović/

 

 

No tags 0 Comments 0

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *