Sephora praznična kolekcija

by Tuesday, October 31, 2017

Sezona neodoljivih pakovanja, lepih poklon setova i svetlucavih sitnica je počela. Sephora ove godine ima nežniji pogled na zimu, uz liju kao maskotu. Pročišćeniji dizajn, milo, mekano i nekako nepatetično zaista slatko pakovanje, obojilo je ovo kolekciju nežnošću i lepim notama. Na sve to dodati da je priča propraćena cotton flower mirisom i rečeno je dovoljno za početak.

Počevši od nesesera, preko kupki, aksesoara pa sve do šminke, motiv lije sofisticirano se prožima u belim, ružičastim i rose  gold detaljima. Osim Sephora brenda čiji je sadržaj apsolutno dominirao, tu su i neka, za srpsko tržište nova imena, pa ću početi od njih krećući se bez nekog određenog reda i koncepta dalje, upućujući na ono što mi je u datom momentu posebno privuklo pažnju.

Frank body

Pre samo četiri godine i prvenstveno kao “Instagram brend” sa jednim proizvodom do tačke dostupnosti širom celog sveta i širokom paletom artikala. Prilično jednostavne i interesantne ambalaže, raznovrsne gramaže, namene i opravdanog kvaliteta i učinka. Neke sam stvari već probala njihove pa mi je drago da su sada tu.

Lano lanolin (lips,hands, all over)

Brend sa dugom tradicijom koji mi je privukao dosta pažnje svojim interesantnim dizajnom, finim mirisima a nadam se da će i teksturama i delotvornošću. O fokus sastojku možete pročitati OVDE podrobnije, a ja ću nakon isprobavanja proizvoda za usne već da vam javim prve utiske.

Četkice

Kao i svake godine imaju nekoliko setova. Set dvostranih četkica, magnetnih i Pro. Pakovanje magnetnih četkica koje su gušće, pedantno urađene i pod rukom prilično lagane mi se dopalo. Drške nisu ni preduge ni prekratke a i sama ideja ovog momenta magneta mi je simpatična i drugačija.

Brojevi 50, 49, 14, 22 i 20 su sastavni deo Pro seta. Njihova cena je 12 030 dinara. Ovo je ujedno i jedina linija iz Sephore sa kojom imam iskustva i kojom sam baš zadovoljna. Počevši od četkice za korektor (57), preko precizne za obrve (35) pa nadalje…

Motiv sneška je nešto što me je baš oduševilo. Sa leve strane su kuglice za kupanje, a sa desne je njihovo viđenje beauty blendera. Sneško je 800 dinara, a sunđerčići su 2020 dinara. Sko bacite pogled i  sa strane, ovi doduše blurovani elementi su ono što Sephora svake godine ima u ponudi -kupke, kreme za ruke kao i kupke u raznim oblicima i sa različitim motivima. O svim tim sitnicama ću vam malo po malo na Facebook-u govoriti.

Za  njega

Ako se ne varam, po prvi put, ubačeno je i nešto namenjeno jačim polovinama, a to je ovoga puta set za bradu. Unutra su fluid, par makaza i češalj. Mislim da je presimpatična fora i da ide u korak sa trendom održavanja sada već prilično konzumirane, brade. Cena seta je 2700 dinara.

Sve te palete

Mislim da su, više nego ikada izbacili paleta, različitih veličina, završnica, oblika, boja, gramaža…Palete, palete, palete. Super, jer verujem da će svako moći da pronađe nešto za sebe.  Pokušaću da prepoznam relaciju fotografija-prospekt-cenovnik i da vam popišem cene za ove središnje fokus elemente :).

Once Upon A Look, paaleta koja sadrži 15 senki koje teže po 1,14 grama – 4050 dinara.

Wanderful Stars – devet senki, dva rumenila i hajlajter – 2200 dinara.

Into the Stars Palette – 5400 dinara.

Paleta koju sam nazvala knjiga – 6750 dinara

Ima tu još dosta stvari koje nudi Too Faced, setova lakova, proizvoda za usne, za oči od Sephore, ali možda budem pravila još jedan članak ili na Facebooku posvetim više i detaljnije pažnju tim delovima. Ovo je neki okvirni pogled na to šta će se polovinom novembra (preciznije između 13. i 15 naći u prodaji).

Rekla bih da se brend zaista iz godinje u godinu trudi da obogati prazničnu kolekciju sa nizom nekih novih, simpatičnih i predivno urađenih proizvoda. Svi smo konstatovali da nam se čini da su ove godine pružili maksimum, u kontektstu raznovrsnosti, ali i predivnoj priči koju su tako harmonično prikazali kroz ove boje i nežnost.

 

Do narednog naslova,

Di

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *