Tony Moly šećerna poslastica

by Sunday, November 20, 2016

Evo odličnog pilinga za lice sa trenutnim hidrirajućim efektom, od korejskog Tony Moly-ja u začudo normalnom, a ne blesavom pakovanju :). Elegantno obilazim svoje uvode dužine večnog scroll-a i prelazim na proizvod.

2-di-golubovic-tony-moly

Teglica je urađena u braon-karamel tonovima i ima mat finiš što prija mom neutralnom odobravanju. Zaštitni unutrašnji poklopac jasno stavlja do znanja da pre mene niko nije imao tu čast da se druži sa  pilingom, što je lepo znati. Tekstura na prvi (istina samo) pogled: Džem, smokva? Jeste gušća, relativno gruba formula, ali količina ide u korist ekonomičnosti upotrebe. Znači prstohvat. Miris je prilično blag i meni dominantno u skladu sa nazivom – šećernog karaktera.

3-di-golubovic-tony-moly

Upotreba

Na vlažnu kožu nanesem proizvoda dovoljno da mogu da ga rasporedim po licu izbegavajući da stavljam izuzetno blizu očiju. Kružnim masažnim pokretima bez jačeg pritiskanja tretiram kožu neka dva minuta maksimalno. Ne brojim, ali otprilike toliko izdržim i onda mlakom vodom isperem. Proizvod, iako nije najnežniji na svetu po svojoj strukturi zaista ako se ne ponašate kao sivonja po pitanju pritiska, neće smetati koži. Dovoljno je blag da nemate utisak kao da štetite površinskom sloju, ali ponovo dovoljno efektan da već posle prvog (a i svakog sledećeg korišćenja) možete videti i osetiti da je koža proćišćena i vrlo glatka na dodir. Ako se ne varam proizvod sam dobila u avgustu i od tada ga aktivno koristim.  Osim mekoće i trenutne hidratacije koja je rezultat korišćenja, prijavljujem i vidno čistije pore.

4-di-golubovic-tony-moly

Do sada nisam imala promašaje kada je ovaj brend u pitanju, štaviše veoma sam se posvetila korišćenju svakog mililitra onoga što sam probala pošto se iza naizgled neozbiljnih ambalaža kriju supstance koje mi prijaju. Ova priča mi se izuzetno dopada, konkretne rezultate vidim, a proizvod nemam procenu ni kada ću potrošiti. Da li bih ga kupila nakon potrošnje? Svakako i preporučujem svima koji traže dugotrajan i efektan piling. Nije baš stvar koja može da se proba kao šminka, pa bi i meni da nemam teglicu značilo da mi neko kaže ima li smisla.

Gde kupiti: Sephora

5-tony-moly

Do narednog naslova,

Di

No tags 0 Comments 0

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *