Pristupačna organizacija nakita

by Wednesday, August 12, 2015

Današnji predlog, čini mi se, povoljniji je od upuštanja u neki DIY projekat (pogledajte rubriku). Zato sam rešila da vam pokažem “dom za minđuše” koji sam nabavila pre nekoliko meseci.
Šetajući robnim kućama, već par puta pominjanim azijskim, u zapećku jedne police zaustavila sam pogled, “snimila i zumirala” držače, “organajzere” kako želite, za minđuše. Bilo je nekoliko oblika i veličina. Cene su od 100 do 150 dinara, što mi se učinilo više nego odlično. Naravno, pranje i dezinfekcija se podrazumevaju, gde god da kupujem, pa i ovde.
Providni, crni, beli, ili ovako “kombinovanog” izgleda. Ne mogu reći da je svaki primerak u dobrom stanju na polici, zbog čega je dobro da ih detaljno pregledate pre kupovine. Takođe, pošto je ovo plastika, savetujem da predmet okrenete ka svetlu, da biste videli ima li ogrebotine i u kojoj meri.  Ovaj sam kupila u robnoj kući koja se nalazi pored Piramide, na Novom Beogradu. To je ujedno i jedina radnja u kojoj sam našla ovaj proizvod. Cenim da je skroz korektno i pristupačno rešenje, posebno ako volite nakit koji nije naročito veliki, jer, u suprotnom se preklapa i malo zapinje i spada.

U OVOM postu, možete videti predlog za organizaciju nakita i DIY post, rađen i objavljen na početku blogovanja :). Takođe, OVDE o tome gde nabavljam materijal za DIY projekte.

 

Šta kažete, dopada li vam se? Imate li vi predlog?
Do narednog naslova,
Di
3 Responses
 • Tanja Matejic
  August 12, 2015

  Super ideja, baš sam nedavno videla ovo za minđuše, ali na kraju ipak nisam kupila. Možda promenim to. 🙂

 • Tijana J. Dominguez
  August 13, 2015

  Kad vidim ovako nešto, krivo mi je što ne nosim minđuše. Mnogo mi se dopada tvoje rešenje a posebno minđušice. Baš su nekako TI 🙂

 • Suz Ica
  August 13, 2015

  Ja sam nekoliko ovih stalaka za minđuše dobila od sestrine drugarice koja radi kod dragih nam kineza i oni su nešto najfunkcionalnije za čuvanje minđušica na šrafić, a pri tome su veoma pregledni 🙂

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *