La Roche-Posay: Hydreane akcija/projekat

by Saturday, November 1, 2014

Za priču čija je tema hidratacija, rekla bih, uvek je dobar trenutak.  Francuski brend La Roche-Posay , ove jeseni u Srbiji organizuje jednu lepu akciju/projekat, čiji smo sastavni deo i mi i vi. Blogeri i čitatelji. Udruženim snagama razmenićemo iskustva i plasirati auditorijumu nešto što na našim prostorima, nije bilo do sada zastupljeno. O samoj ideji i detaljima, pročitajte u nastavku.

HYDREANE linija broji nekoliko proizvoda: BB kreme (dostupne u dve nijanse), hidratantne kreme u light i rich verziji. U svom sastavu sadrže LRP termalnu vodu, a osmišljeni su sa idejom da odgovore na potrebe osetljive kože.Ovo je projekat u kojem učestvuje nekoliko blogera, te u tom smislu, svako ima “svoj” proizvod. Ono što je fokus kod mene, jeste HYDREANE LEGERE(light)krema pogodna od normalne, mešovite do dehidrirane kože. 

Učesnici i relevantni detalji

Pored mene i još jedne osobe iz javnog posla koja je prijatelj brenda, u priču za HYDREANE Legere, biće uključeno još 19 osoba.Odlučila sam da putem bloga pozovem vas 15, dok sam četiri devojke (kontaktirane tri čitateljke i jedan bloger) odabrala samostalno. Postoji generacijska razlika, potrebe i stanja kože, pa u  tom pogledu, mislim da je napravljena dobra procena sa moje strane, radi sigurnog uzorka različitosti.

Ono što bi bio vaš zadatak jeste sledeće:
– da kremu testirate,
– nakon 20-ak dana napišete u nekoliko rečenica  svoje utiske, kao i da
pošaljete svoju fotografiju kao prilog

Nekoliko vaših tekstova, biće na blogu zajedno sa mojom recenzijom kada za to dođe vreme, dok će kompletni utisci sa fotografijama biti prosleđeni kompaniji.

Mislim da je ovo jedan interesantan način za razmenu iskustava, podsticanje interakcije i mogućnost za učešće u jednoj lepoj priči.

Ukoliko ste zainteresovane da budete deo ove priče, volela bih da ostavite komentar sa vašim imenom i prezimenom na FB stranici na postu koji ću objaviti, a koji će nositi naziv: “Prijave za LRP akciju”. Nakon poslednje prijave, daću vam instrukcije šta mi je neophodno od podataka, kako bi vam proizvod blagovremeno bio dostavljen na kućnu adresu.

Naravno, za sva pitanja, konsultacije i slično, stojim vam na raspolaganju i raspoložena sam da pomognem koliko mogu.

Do narednog naslova,
Di


/Akcija se odnosi na područje Republike Srbije./
/Projekat podržao brend La Roche-Posay./
/PR fotografije/

6 Responses
  • Kati
    November 1, 2014

    Katarina Kovačević

    • admin
      November 1, 2014

      Katrina, najljubaznije te molim da pročitaš tekst i vidiš gde se vrše prijave :).
      Hvala.

  • Vesna Matic
    November 1, 2014

    Hydreane legere sam koristila,odlična je!Trenutno koristim Hydreane BB i Toleriane Teint Mineral puder,jako sam zadovoljna i tim proizvodima :).Doduše,moja T – zona brzo prosija,ali meni je najvažnije da koristim proizvode koji prijaju mojoj koži ,a u mom slučaju french pharmacy je tu bez premca!

    • admin
      November 2, 2014

      Drago mi je da ova krema nešto što odgovara.
      Nisam probala te proizvode :).

  • Sanja
    November 1, 2014

    Jedno pitanje, da li moze da se ucestvuje a da se ne komentarise na fejsu, posto ga ja nemam? 🙂

    • admin
      November 2, 2014

      Sanja, nažalost ,iz nekoliko razloga rijave su bile na FB stranici i završene su sinoć oko 22:30.
      Naredni put ću osmisliti drugačije, kako bi i korisnici koji žele da se priključe mogli to :).

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *