WHITE smile 7 – trakice za izbeljivanje zuba

by Monday, August 12, 2013


U poslednja četiri meseca pila sam previše kafe raznih jačina (minimum 6 na dan). To je dovelo do toga da moji zubi, koji su inače sasvim pristojno beli, požute u nekoj meri, recimo dve do tri nijanse, što je mene frustriralo, ali ne dovoljno da prestanem sa konzumiranjem napitka u visokim količinama.

Probala sam i neke “specijalne paste za zube koje daju efekat izbeljivanja” i jedino što sam dobila u suštini bio je možda lepši ukus paste, ali nijansa kao nijansa ista nakon nekog vremena korišćenja.

Nedavno mi se, sasvim nenadano, ukazala prilika da dobijem ove trakice i isprobam ih. Prilično sam se obradovala i jedva čekala da se vratim sa puta kako bih počela sa testiranjem.
Jedna kutija sadrži 7 kesica u kojima se nalaze trakice, u svakoj za gornju i donju vilicu. Lepo upakovano sa uputstvom i skalom za proveru tona zuba.
Izdvojiću neke od napomena koje stoje u uputstvu:
* Trakice koristiti ne kraće od 30 i ne duže od 60 minuta.
* Trakicu naneti u ravni vrhova zuba
* Ukoliko nije ravno naneto, samo pritisnuti oba kraja trakice i nežno prstima izravnati.
Izbegavati korišćenje trakica odmah nakon pranja zuba.
* Proizvod NIJE preporučljivo koristiti u slučaju osetljivih desni ili nakon stomatološke intervencije.
Proizvod nije preporučljiv za trudnice, kao ni za osobe mlađe od 18 godina.
Moje iskustvo:
Trakice sam koristila 7 dana, svaki dan po 45 minuta. Nisam želela da preterujem sa korišćenjem dva puta na dan, mislim da je ovo dovoljno. Dobila sam informaciju, da je moguće da će me možda malo peći ali da to nije strašno. Inače procenat peroksida je  6%, dok se u ordinaciji koristi 30%.  Po uputstvu sam stavljala trakice i da, prva dva korišćenja me je veoma malo do neprimetno, peckalo i hladilo. Nije ništa neprijatno, niti bolno, ali moram da kažem.
Najnormalnije možete gutati pljuvačku i pričati dok ih nosite. Nakon prvog korišćenja, neverovatno, ali video se mali pomak. Ja sam sitničar i zaista vidim mnoge stvari i nijanse koji drugi ne, ali videlo se maleno ali vredno poboljšanje. Lično sam to nazvala “osveženje”.
 
Po samom završetku procesa, mogu reći da je subjektivni osećaj jako pozitivan. Svaki dan sam pratila kako to napreduje, kako ja tako i moji roditelji i drugarica. Lično se osećam lepše (što mi je najbitnije), bolje mi stoji crveni karmin, kao i neke peachy nijanse.
 
pre
                                        posle                                    

 

*Napomenana fotografijama ne nosim puder, zato što bi možda dalo lažnu sliku u smislu da zubi izgledaju svetlije nego što jesu zbog “tamnijeg tena”. Takođe, fotografije nisu uopšte korigovane, osvetljenje je dnevno i prikaz je maksimalno realan. Iako nisam fan slika ovako usana izbliza, ovaj put je tako moralo, prosto ne postoji način da se bolje prikaže.

 

Zaključakočekivanja su ispunjena, zubi mi nisu veštački beli, već osveženi i ja se osećam bolje. Ukoliko vam je potrebno posvetljenje za nekoliko nijansi, ovo je proizvod koji će vam odgovarati i ja ga preporučujem. Nisam imala nikakve iritacije niti bilo šta slično i sa te strane takođe mogu reći da sam zadovoljna.
Njihov sajt – OVDE
Takođe, možete im se priključiti na FB stranici  i biti slobodni da postavite pitanja ukoliko ih imate.
Proizvod možete pronaći u apotekama.

*Proizvod predstavljen u ovom postu, dobijen je od PR-a WHITE smile kompanije, što ni u jednom trentku nije uticalo na moju iskrenost prilikom  pisanja recencije.

Šta kažete? Imate li neko pitanje za mene :)?

Do narednog naslova 🙂

93 Responses
  • LeClaire
    August 12, 2013

    Razlika se svakako vidi i ja sam cak razmisljala da probam ovakve trakice. Moji zubi su relativno beli, ali ja bih samo nijansu svetliji da budu. Ono sto nikako ne preporucujem jeste da se ide kod zubara na izbeljivanje – samo ce vam stanjiti zube i nista vise.

    • admin
      August 12, 2013

      Drago mi je da vidis razliku, zeljno cekam i druge da kazu sta misle :))). Moji su uvek bili kako sam i rekla, pristojno beli, ali od kako mi je kafa 'najbolja drugarica' to se promenilo. Ne znam sta bi bilo da sam konzument cigareta ( ne zelim da mislim). Pokusaj sa ovim ako se odlucis, meni nije skodilo kao sto vidis. U ordinaciji nikada nisam probala, pa nemam pojma iskreno

    • Ana
      August 12, 2013

      napisala bih konrast tebi zbog licnog iskustva sa izbeljivanjem i onime sto ono donosi a takodje sta donosi neizbeljivanje.Ono sto hocu da kazem na srpskom,kako je meni moja zubarka koja je hirurg objasnila da ja razumem je to da mi svakodnevno konzumiramo raznu hranu i sad nakuplja se plak na zubima dan o dan dan po dan i izbeljivanjem mi to delimicno skinemo i bude bolje,dok neizbbeljivanjem i netretiranjem zuba dolazimo do toga da se skuplja "prljavstina" na zubu a pogotovo u vratu zuba i onda veoma lako ali bas veoma lako moze doci do paradentitisa,mislim da sam dobro zapamtila naziv tj pocetka paradentoze i tako sam ja naebala pa sam sad na tretmanu posebnom,ali ne bih ovde o tome. 🙂

    • admin
      August 12, 2013

      Ja se zaista veoma slabo razumem i ne mogu nista da kazem. Cinjenica je da postoji jako puno faktora koji uticu na izgled i kvalitet zuba. Pocevsi od toga sta smo nasledili, cime se hranimo i koliko vodimo racuna o higijeni. Nadam se da ces rediti problem sto pre :).

    • admin
      August 12, 2013

      *resiti. Kucam sa telefona i ne vredi, moram napraviti gresku.

    • Ana
      August 12, 2013

      I ja se slabo razumem zato sam i htela podeliti ovo sa vama da zna njih sto vise,zato sto sam bas pitala nju gomilu stvari posto sam bila u fazonu "aaaaa ispasce mi svi zubi od tih silnih tretmana kmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee" SA NAGLASKOM NA KMEEEEEE xD
      Uglavnom idem na kontrolu za koju nedelju pa ce da nastavi sa tim silnim gelovima i djavolima da mi sredjuje pa cu da vidim.Bas sam sada kod rodjaka nisu me videli od kad sam pocela tretmane znaci mesec i po dana,i ispirala sam 2 nedelje sa jednim rastvorom antibiotskim,i prala redovno ali bas bas zube i izbegavala sve od slatkisa do gaziranog,znam da ne verujete i evo kazu mi rodjaci znacajno belji zubi su mi.Moramo se disciplinovati svi i bice manje frke,i bas se radujem kad zavrsim tretmane ima samo da se smejem 😀 Treba da pisemo sve sto znamo i razmenjujemo iskustva samo glup cuti i ne pita,bar ja tako mislim.

    • admin
      August 12, 2013

      Ne mogu ti zubi ispasti ni od jednog tretmana, jedino ukoliko proizvod nije kvalitetan, ili stomatolog ne radi kako treba, može ti eventualno proizrokovati neke probleme kasnije. Mada mi je jasno u kom si kontekstu to rekla :).
      Međutim, kada su lekari u pitanju, valjda je logično da svi vodimo računa gde idemo i šta radimo. Takođe, svako bira na svoju odgovornost šta koristi ili ne.

      Iskreno ti želim da rešiš to što imaš što pre i da nećeš imati više poteškoća bilo kakve vrste.
      Naravno, treba deliti svoja iskustva, a da li neko ćuti ili ne, ipak je lični izbor. Dosta često ljudi ne pišu meni ovde, već na mail, zato što prosto ne žele da drugi vide i pročitaju njihovo mišljenje ili pitanja, a ja to naravno poštujem.

      Hvala ti što si podelila svoju priču sa mnom i ostalima :*.

    • Ana
      August 12, 2013

      :*

  • Petite Chérie
    August 12, 2013

    Vidi se razlika :)) iako su ti zubi i na prvojoj fotki bijeli 😀 Ja imam dosta bijele zube, ali isto sam u zadnje vrijeme primijetila da su postali zuci, zbog cigareta i bas sam htjela probati neke trakice za izbjeljivanje. Nadam se da ovih ima i kod nas 🙂

    • admin
      August 12, 2013

      Hvala ti :). Uh, meni je to najtamnije ikada u zivotu. Nadam se ds ces reci ne cigaretama :). E ne znam, pogledaj sajt ili pitaj nisam istrazivala :).

  • Mici Yu
    August 12, 2013

    Uuuuu, bas je fino :))) Sad moras i vise da se smejes da pokazes novine 😀

    • admin
      August 12, 2013

      Hvala Mico :), hhahahhah dobro kezicu ti se :).

  • Sandra Marković
    August 12, 2013

    Fantastican efekat…Jos bolje je sto moze kod nas da se kupi… 🙂
    Prelepi su ti zubi i navukla si me da probam 😀

    • admin
      August 12, 2013

      Da, može, koliko znam ima u apoteci u Ušću.
      Hvala ti, nije im baš filmski oblik, ali važno je da su zdravi. Nećeš se pokajati, javi kakvi su utisci :).

    • Sandra Marković
      August 14, 2013

      Ma kakvi crni filmski zubi,pa tu je 90% vestackih… Uzivaj u svojim prirodnim i lepim zubima 😉

    • admin
      August 14, 2013

      Dobro imaš pravo. Hvala Cako <3.

  • Sanela
    August 12, 2013

    I ja bih ovo rado isprobala! Stvarno se primijeti razlika 🙂

    • admin
      August 12, 2013

      Hvala draga Sanela :))!

  • Ivana Džidić
    August 12, 2013

    i ja sam kronični kafeđžija tako da ću imati ovaj proizvod u vidu:) Koliko vidim prema fotografijama, baš si se osvježila, iako su ti i prije bili dosta bijeli zubi, sad su za nijansu bijeliji.

    • admin
      August 12, 2013

      Ja sam stvarno preterala sa kafom, ali nije fore radi da je pijem, nego imam potrebu. Hvala ti, opet kazem, videlo se i koliko to na slikama ili ne, ja se lepse osecam, a to mi je uvek bilo najvaznije. :))

  • Tijana J. Dominguez
    August 12, 2013

    Ja sam mislila da on mene nema većeg kafedžije, a ti si me opasno prešla! 😀
    Primećuje se razlika i drago mi je da ti odgovaraju trakice 🙂 Ja nažalost imam jako osetljive zube, jednom sam probala nešto slično i to je bio jedan od najgorih bolova koje sam osetila :S

    • admin
      August 12, 2013

      Haaah, ja sam bas slucaj. Da, ispostavilo se kao super resenje.Uh, bas mi je zao sto ti je gledj osetljiva toliko. Onda bolje preskoci, zdravlje na 1. mesto. 🙂

  • Malo Prase
    August 12, 2013

    Baš se primećuje razlika i dopada mi se što nije veštački belo!
    Vidiš imam jednu svadbu u oktobru, mogla bih ja ovo da nabavim 🙂

    • admin
      August 12, 2013

      Hvala Prasence, pa da, nije neprirodno sto je bitno. Pokusaj :). Ako nabavis, javi utiske :).

  • Mell
    August 12, 2013

    Meni su zubi u zadnje vrijeme malo požutili i zaista ne znam zašto. :/ Nisam ništa mijenjala u rutini, odvuijek je zapravo ista. Redovno održavam higijenu.. već neko vrijeme razmišljam o Crest trakicama pa ću ih zasigurno naručiti s ebaya i isprobati. Vidi se razlika u boji tvojih zuba, a to je i najbitnije, da djeluje! 😀 Super post!

    • admin
      August 12, 2013

      Da li pijes mnogo kafe, caja, vina?
      Ja sam odmah znala sta je uzrok.
      Hvala ti puno :)!

  • Dear Skin
    August 12, 2013

    Rezultat je fantastičan i imaš predivne zube :))

    Koristila sam ove trakice prije 2 godine. Nažalost, meni su uzrokovale preosjetljivost zubiju ali definitivno su zubi pobijelili nekoliko nijansi 🙂

  • admin
    August 12, 2013

    Hvala ti Martina <3!

    Ozbiljno? Drago mi je da si imala rezultat, ali opet nadam se da nije bilo bas traumaticno iskustvo. Definitivno nije svaki proizvod za svakoga. Svako ko ima preosetljive desne ili generalno los kvalitet zuba (ne mislim na tebe), treba 10 puta da razmisli.
    Ja sam licno sasvim prosek sto se toga tice i nije me bilo strah. Zdravlje je najbitnije, a ko moze i kome treba, neka isprobava kao ja :).

  • T
    August 12, 2013

    Vidi se razlika, ali ti i bez ovoga imaš divne zube.Ti si jedna prelepa devojka…

    • admin
      August 12, 2013

      Hvala puno, trudim se dosta oko zuba i generalno sam se mucila oko njih i za njih u zivotu. Ovo mi je sada malo friziranja bilo potrebno i zadovoljna sam :).

  • Nancy_
    August 12, 2013

    Ja sam muku mučila sa zubima, nosila sam fixnu 5 godina i konačno sam dobila lep osmeh… Ali moji zubi su genetski žuti i jako mi smeta jer nikako da imam taj blistavi osmeh 🙂 Baš mi je drago što sam pročitala ovo, čula sam da postoje ali ne i da se mogu naći kod nas. Taman ću sestru da obradujem i obe da naručimo (često se šalimo da u našoj kući blistavo beli osmeh ima samo naša kuca :)). Koliko traju rezultati?

    • admin
      August 12, 2013

      Na temu fiksne proteze reci cu samo – nosila sam je 2 puta. Sve ti jasno, kao i to da te razumem.
      Mogu da se nabave kod nas i drago mi je zbog toga. Nisam se podrobnije raspitala o tome, jedino sto mogu da ti kazem jeste da ih nakon ove upotrebe nije preporucljivo koristiti nekih 6 meseci, eventualno za neku priliku ako ti je bas hitno pa hoces jos vise nego sto imas sada. Zaista ne znam. Ja cu pratiti ovo pa cu videti. ZNam da ti ne znaci ovo sto sam rekla, ali nemam informaciju. 🙂

  • Tijana Momcilovic
    August 12, 2013

    Bas planiram da uzmem ove trakice, nadam se da ce i meni odgovarati 🙂

    http://itsmetijana.blogspot.com/

    • admin
      August 12, 2013

      Nabavi pa javi utiske :).

  • TamaraF
    August 12, 2013

    Divna promena! Bas se vidi.
    Ja sam koristila Crest i neke Whitestrips jos u Americi i bas sam imala pozitivno iskustvo, par godina su mi zubi bili beli, dok nisam pocela ponovo da pusim i pijem kafu, onda se postepeno gubila belina ali prilicno sporo, no ni sad mi zubi nisu zuti. I u tom pakovanju je bilo po 2 trakice, za gornje i donje zube, s tim sto je bilo 14 kesica u pakovanju, a ja sam koristila samo jednu trakicu, kojom bih prekrila i gornje i donje i time duplirala vreme upotrebe. Nazalost, te trakice mi trenutno nisu dostupne, a i prilicno su skupe, no planiram uskoro neke ponovo da nabavim.
    Znas li mozda koja ima je cena?
    Idem bas da bacim pogled i na fb stranicu.
    :*

    • admin
      August 12, 2013

      Cena ako online narucujes je 1250 dinara, a u apotekama je do 1400 :). Drago mi je da primetis razliku :). Za te Crest sam cula, ali nikada nisam probala, ovo mi je prvo iskustvo tog tipa :).

  • Aleksandra
    August 12, 2013

    Vidi se razlika, nema šta. I ja sam razmišljala da nabavim nešto slično jer pijem dosta čaja što utičena belinu zuba. Da li brzo opet potamne tj. kad se prestane s korišćenjem tračica? Koliko dugo traje efekat?

    • admin
      August 12, 2013

      Ne bih znala koliko traje efekat zato sto sam ih skoro skinula, a tu informaciju nisam dobila. Tri komentara iznad objasnila sam koliko znam :). Praticu pa cemo videti.

  • Nancy_
    August 12, 2013

    Što volim kad otkucam kilometarski komentar i on neće da se pošalje, pa opet sve moram da kucam. 😀 Mučila sam muku sa zubima, nosila sam fixnu 5 godina i sad kooonačno imam lepe, prave zube, ali su mi žućkasti. Svima u porodici, a ne pušim, kafu jednu dnevnom pijem,a nekada ni toliko. Valjda geni, često se šalimo da nasa kuca ima jedina bele zubiće 😀 Tako da mi se baš svidja ovaj proizvod,, čula sam da postoje trakice, ali ne i da se mogu naći kod nas. Taman ćemo sestra i ja da imamo bele zubiće, planiramo da naručimo. Koliko traju rezultati?

    • admin
      August 12, 2013

      Sad sam ga odobrila iako je isti kao prethodni. Komentari idu prvo na `odobrenje` pa se onda pustaju. Iako pustam svaki komentar, ipak ne volim da to bez moje kontrole ide :). Odgovorila sam ti gore <3

  • MakeupRSaveti
    August 13, 2013

    Obožavam bele zube 😀 😀
    Meni pomažu paste, čim je neka lošija ili sa propolisom, zubi prestaju da mi budu (za moj ukus dovoljno) beli…. :/

    • admin
      August 13, 2013

      Znas da sam ti se zalila, sad sam kul :).
      Ti imas stvarno divno bele zube <3.

  • Šminka je ljubav
    August 13, 2013

    Odličan post, trakice deluju kao jako koristan proizvod, daću im šansu!

    • admin
      August 13, 2013

      Hvala ti, meni jesu odgovarale, ako probas javi kako ti se cine :).

  • Shooting Star
    August 13, 2013

    Ja ne pijem kafu ali zato čaj obožavam. Volela bih da probam jer vidim da ima efekta. Nadam se da mi neće naškoditi jer imam malo osetljive desni.

    • admin
      August 13, 2013

      Čaj, kafa, vino, sve ti to dovede do toga da zubi potamne u nekoj meri. Biće post na temu nege desni, ali evo da ti kažem jedno kvalitetno sredstvo za ispiranje – Curasept. Ma koliko da su ti osetljivi desni, za par dana sve je rešeno. Biće detaljnije na temu oralne higijene i nekih saveta.

  • Milijada Svetozarevic
    August 13, 2013

    Kako sam se odusevila sto se trakice mogu naci i kod nas! ^_^ Nemam nesto ekstremno zute zube, ali dovoljno da se kompleksiram, pa kad nosim crveni karmin krijem zube 😛 Jedva cekam da isprobam trakice. 🙂
    Inace, skoro sam otkrila blog, pa zelim da kazem da je odlican! 🙂

    • admin
      August 13, 2013

      Da, mogu i kod nas :)))!
      Kao što vidiš nisam imala ni ja, ali dovoljno da mi nije "to to".
      Javi mi kakvi su ti utisci, volim da čujem i iskustva drugih :).
      Dobro mi došla i hvala ti puno :))))!

  • HeadInTheClouds
    August 13, 2013

    Iako su ti zubi i na fotki pre beli, ipak se na fotografiji posle vidi da su belji 🙂 Sjajan rezultat 😉

    I sama imam problem sa ispijanjem kafe i cajeva u velikim kolicinama 🙂 Mislim da bih mi ovako nesto bas trebalo, a sad jos kad si ih pohvalila moracu da pruzim sansu ovim tracicama 😉

    • admin
      August 13, 2013

      Hvala M <3.
      Znam, pricale smo.Dobro mi se cujemo i ovako, ali moras mi javiti ako uzmes kako ti se cine :).

  • MakeupForBreakfast
    August 15, 2013

    Dijana, hvala na ovom clanku. Da li si mozda koristila Crest trakice? Zanima me koje su bolje.

    • admin
      August 15, 2013

      Nema na cemu, iskustvo vise. Nisam nikada, ovo je prvi put da se susrecem sa proizvodom ovog tipa. Zaista ne bih znala, jedino sto sam cula bas od dve blogerke bas za te da su fine, ali da su bezobrazno poskupele.

  • MakeupForBreakfast
    August 15, 2013

    p.s. izgleda da ne salju za BiH:( steta

    • admin
      August 15, 2013

      Ne, ne salju, vec 10ak devojaka me pitalo :(. Ukoliko ne uspes da nadjes nesto slicno, a bas pozelis ove, mozemo se dogovoriti i poslacu ti :).

    • MakeupForBreakfast
      August 17, 2013

      Hvala ti puno na prijedlogu:) Idem cesto u Kraljevo kod tetke, pa cu nesto da iskombinujem 😉

  • Redhead
    August 15, 2013

    Već dugo želim isprobati ove trakice,samo što je kod mene u pitanju bila neka druga marka ali nikako da ih uzmem.Na buyincoins stranici sam našla puno jeftiniju stvar ali u tom slučaju vjerovatno vrijedi ona "koliko para,toliko muzike".Doduše ne mogu ništa komentirati jer sam odustala nakon prve uporabe 😀 nekako sam očekivala da će se bar nešto primijetiti nakon jedne upotrebe i razočarala sam se kad sam vidjela da se ništa nije promijenilo tako da mi sad stoji,čeka bolje vrijeme :D.Radi se o ovome: http://www.buyincoins.com/item/34164.html

    • admin
      August 15, 2013

      Nisam probala te trakice, zaista ne znam. Kao sto sam rekla devojkama iznad, ovo mi je prvo iskustvo sa izbeljivanjem zuba. Meni se vec nakon prve upotrebe videlo poboljsanje :).

  • TeamWerkz - multimedia
    August 15, 2013

    Ako Vam je potrebna pomoć oko toga kako se ove trakice koriste/stavljaju, možete pogledati zvanični instrukcioni video White Smile-a koji se nalazi na ovom linku:

    Pozdrav,
    TeamWerkz – multimedia

    • admin
      August 15, 2013

      Hvala sto ste postavili link :).

    • TeamWerkz - multimedia
      August 15, 2013

      Nema na čemu, hvala Vama što ste odobrili link!
      Nadamo se da ste zadovoljni proizvodom i da će Vam video biti od pomoći!

      Ovim putem se zahvaljujemo i pozdravljamo marketing tim White Smile-a sa kojim smo imali odličnu saradnju!

      Pozdrav,
      TeamWerkz – multimedia

    • admin
      August 15, 2013

      Nema razloga da ne odobrim, moze samo koristiti ljudima koji nisu sigurni kako da stave pravilno.
      Licno sam zadovoljna, sto se vidi i iz prilozenog :).
      Srdacan pozdrav.

  • Anonymous
    August 16, 2013

    DIJANA, ZUVICIS K'O REKLAMA 🙂

  • Nevena Kajganic
    August 16, 2013

    Ja imam 16 god i zelela bi da izbelim zube ovalo,pa mi nije.jasno zasto ne mogu da koriste mladji od 18 god..?

    • admin
      August 16, 2013

      Draga Nevena, na to pitanje nemam konkretan odgovor, zato sto ovo nije jedini proizvod koji nije preporucljiv za koriscenje onima koji imaju 18 godina. Tako nije preporucljivo piti Guaranu i konzumirati generalno neke druge prozvode. Jednostavno treba proci neko vreme da se organizam dovoljno razvije. Tek si srednja skola, strpi se jos malo. Nijedno uputstvo nije napisano bezveze :).

  • ana kojadinovic
    August 22, 2013

    Mene interesuje da li sme da se koristi vise od 7 dana, ako ne budem recimo zadovoljna jednom kutijom ? Unapred zahvalna! P.s. Draga Dijana imas holivudski osmeh 🙂

    • admin
      August 22, 2013

      Mozes cak i 2x na dan (odjednom dve kutije), ali nakon toga 6 meseci ne bi smela da ih koristis uopste. Mislim da ce ti jedna kutija biti i vise nego dovoljna.
      Hvsla ti Ana :).

  • Bamby
    August 28, 2013

    ja sam ovo probala, i meni nije imalo ama bas nikakvog efekta, ali zato kad odem kod zubara, napravi mi šine i dobije tečnost, uvek budu 9, nijansi belji!!!

    • admin
      August 28, 2013

      Bitno da imas neko resenje u svakom slucaju :).

  • Anonymous
    August 29, 2013

    Dijana jel mozes da mi kazes gde mogu da nabavim ove trakice u Beogradu>

    • admin
      August 29, 2013

      PR mi je rekla u apotekama, konkretno znam da u Uscu ima.

  • Anonymous
    December 18, 2013

    Znaci, cena im je 1250?

  • Duka PPS
    January 5, 2014

    Slabo se ukljucujem u razgovore ali ova Bamby sve upropasti! Taman sam se obradovao o uspesnosti proizvoda 100% kad ono……

  • Anonymous
    January 16, 2014

    A da li moze stavljati te trake neko ko ima naprsnuce na zubu ?

    • admin
      February 5, 2014

      Sve pitajte njih, imate kontakt na sajtu, ja nisam kompetentna da dajem takve savete.

  • Branka Stankovic
    February 4, 2014

    A zasto proizvod nije preporucljiv za trudnice? Ne razumem, to se ne guta i ne bi trebalo da ispusta nikakve toksicne materije?

    • admin
      February 5, 2014

      Branka, zaista ne bih znala, nisam stručna. Za sve nedoumice, kontaktirajte ih na sajtu ili FB stranici. 🙂

  • Anonymous
    February 16, 2014

    Gde se preuzimaju tracice kad narucis, trebale su u subotu da mi stignu, a ja koliko sam razumela stizu na kucnu adresu, ali meni nije stiglo kad su mi rekli, da li se mozda podizu u posti?

    • admin
      February 16, 2014

      Meni su poslate na kućnu adresu. Državni praznik je, verovatno je sve pomereno zbog toga.

  • Sladjana Filipovic
    March 3, 2014

    Cao! Zanima me koliko posle intervencije kod zubara treba proci da bi se koristile tracice? Ako dodje do preosetljivosti sta tada uciniti? Mogu li trajno da nastetim svojim desnima? Hvala.

    • admin
      March 4, 2014

      Zdravo Slađana,

      Odgovor na pitanje ne bih znala, zato što nisam stručnjak, niti sam imala sličnu situaciju pa da pričam iz ličnog iskustva. Konsultujte se sa stomatologom. Ono što je sigurno jeste da ukoliko su vam desni inače preosetljivi, ovaj proizvod nije za vas.

  • Danijela M
    March 19, 2014

    Dijana,jako mi se svidja efekat koje trakice imaju na tvoje zuba.Ja se evo već duže vreme razmišljam da na ovaj način izbelim zube,ali me je nekako strah 🙂 Pozz

    • admin
      March 19, 2014

      Što te je strah, nije opasno niti bolno :).

  • Katarina Đurić
    March 24, 2014

    Pre nedelju dana sam procitala sve vase komentare i odlucila da kupim trakice i pokusam da izbelim zube u kucnoj varijanti. Narucila sam ih preko neta i stigle su nakon nekoliko dana iako pise da ih dostavljaju u roku od 2 dana. Misleci da ih necu ni dobiti, parelelno sam narucila i CREST olovku za izbeljivanje koja mi je stigla vec sutradan. Elem, danas sam prvi put upotrebila trakice i….PREZADOVOLJNA sam jer se odmah vidi rezultat! Nikakvih nezeljenih dejstava nema iako imam osetljive desni. Dakle, topolo ih preporucujem! A CREST olovka je takodje vrlo zgodna i sluzice mi da povremeno odradim tretman kao osvezenje…
    Zahvalna sam svima ovde jer bez vasih komentara nikada ne bih probala ovaj sjajan proizvod!

  • Jovana
    May 30, 2014

    Devojke jel neko probao da izbeli zube uz pomoć ovih metoda: http://www.adriatalk.com/izbeljivanje-zuba-trikovi/. Navodno je delotvorno, a prirodno.

  • Laurita
    June 19, 2014

    Hej, i meni su ove traklice fantastične, još su mi ih iz Amerike donosili pre desetak godina, tad su se dokazale 😀
    Nego, da li znaš da li smem da izbeljujem zube za vreme nošenja fixne? Ja uvek koristim nešto za izbeljivanje i sad će da požute 100% 🙁

    Mnogo su ti lepi zubi, ne znam kakvi su bili, ali sad su prelepi, možeš na neku reklamu 😀

    • admin
      June 23, 2014

      Iskreno, nema baš logike da to radiš dok nosiš protezu, jer neće biti ista boja površine zuba na kojoj se proteza nalazi i na onoj kojoj ne. Peri zube redovno i biće ok, kad skineš protezu samo ispoliraj pa onda koristi ako želiš.

  • Anonymous
    June 23, 2014

    Je l' ima da se kupi u apotekama?

    • admin
      June 23, 2014

      Da, u Ušću sigurno znam da ima, za ostala mesta zaista nemam informaciju.

  • Jele Mahi
    September 18, 2014

    Dijana,
    Koliko je dugo trajao efekat?
    Hvala 🙂

  • Jele Mahi
    September 18, 2014

    Dijana,
    Koliko dugo je trajao efekat?
    Hvala :0

  • Anonymous
    October 29, 2014

    Da li ima efekta na prirodno zutim zubima?

  • Petra Marić
    December 9, 2014

    Koje su bolje, crest3d ili ove trakice? Idem često u Ušće pa ću se baš raspitati u apoteci.
    izbjeljivanje zubi rijeka

  • Anonymous
    January 4, 2015

    Koliko kostaju te tračice i da li mogu koristiti deca od 16 godina ?

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *