Sephora noviteti – šminka

by Sunday, August 12, 2018

Ponovo kreće taj period godine kada noviteti “napadaju” sa svih strana. Sephora ima svoje novitete na polju šminke i nege i u poslednjih par godina radi to dobro. Nekada sam znala da uđem u Sephoru i gledam sve samo ne njihov brend. Zahvaljujući tečnim karminima, reformulisanim puderima, pa raznim novitetima čije mi se performanse dopadaju, iskreno sam promenila mišljenje što sam shvatila kada sam malo po malo komentarisala: “Ko bi rekao (i) ovo im je dobro” i kada sam malo po malo ipak zastala i poželela da kupim još nešto. Tako, malo po malo, brend je ulazio u razmatranje a danas mislim da za pristojnu svotu novca možete naći lepe palete, fenomenalne karmine i dobre pudere (koji imaju nijansu za svetao ten za promenu). Trenutno raspolažem cenama u evrima pa sam vam to stavila ispod. Poseban post odvojila sam za negu jer smatram da je kolekcija koja je stigla vredna posebnog prostora :).

Paleta senki Feline Instinct (Dark edition) – postoje dve verzije ove palete,  “Dark” i “Gold”. Koncipirane su tako da imaju po 12 nijansi, ogledalo praktično preko cele jedne strane kutije, dvostranu četkicu kao i sunđerčić sa leve strane kako biste mogli da prilikom promene boje u paleti četkicu brzo da očistite. Samo pakovanje je čvrsto, stabilno, jednostavno se otvara i zatvara i može biti dobro za putovanje. U odnosu na Gold paletu, ova je svakako u globalu hladnija, mračnija, ali apsolutno nosiva kako za dan tako i za veče. Postoji balans između mat i senki sa svetlucavim česticama. Biće kompletan post posvećen njoj i svakoj nijansi ponaosob. Četkica je upotrebljiva, ali se ja uvek odlučujem da koristim svoju standardnu postavku.

Cena: 19,90 evra

 

 

Sephora Matte perfection foundation 30ml – Puder mat završnice sa visokom moći prekrivanja koji bi prema rečima sa tube trebalo da traje više sati. Ne sadrži ulja i transfer-resistant je. U ponudi se nalazi 15 nijansi. Što se tiče formule, puder je srednje gustine, lepo se raspoređuje po licu i blenda, ali definitivno je poželjno raditi brže. Meni više odgovara da radim četkicom – tako sam brža i pedantnija, jer ako “dam sebi vremena” to neće baš biti sasvim fino ujednačno.

Cena: 17,90 evra

 

Sephora Matte perfection powder foundation – kako kažu, u pitanju je kompatni puder kremastije formulacije koji pruža srednju prekrivenosti i mat završnicu. Poput pliša, izuzetno nežan, baršunast pod jagodicama prstiju. Ne izgleda brašnjavo, ali nije ni kremast da kada se nanosi pravi probleme ili blatnjav izgled. U pakovanju dolazi uz sunđerčić koji se nalazi na “donjem nivou”. Ima ga u 15 boja.

Cena: 17,90 evra

 

Sephora blush

Rumenila su, ako sam dobro uspela da shvatim, u redizajniranom pakovanju i dostupna su u dvadesetak različitih boja koje su podeljene u tri završnice. Ovo koje imam je u nijansi Flirt it up broj 6. Lepo je pigmentovano, a zavisi od toga kako kupite proizvod iz pakovanja moći ćete u par poteza, ili pak postepeno da nanosite proizvod. Mislim da je izbor nijansi jako dobar i da se može naći nešto za svakoga bez obzira na nijansu tena.

Cena: 11,90 evra

 

Sephora Cream Lip Shine – pigmentovana čudovišta koja mirišu na krem i kolače. Predstavljaju ga kao proizvod koji je 3 u 1 – u svojstvu sjajnog (sjaj) karmina (ruž)koji dugo traje (trajnosti) – makar sam ga ja tako definisala. Ako Sephora kao brend za sebe ume nešto da napravi, onda su to tečni karmini, odnosno proizvodi za usne. Standardno dobar aplikator, prijatna formula koja je zaista izuzetno postojana. Ima 10 nijansi u ponudi.

Cena: 10,90 evra

 

Sephora Contour eye pencil 12hr wear – kremasto, fino, blagonaklono prema osetljivim očima. Gotovo da je neosetna aplikacija što je dobro bilo da šminkate sebe ili nekog drugog.  Ima 10 novih nijansi  koje dolaze grupisane u tri završnice: mat, gliter i pearl.

Cena: 8,90 evra

Flawless Face Set – trio fantastico za beskompromisnu aplikaciju šminke. 

Pink – za aplikaciju tena

Koralni – konture i rumenilo

Bež – precizna aplikacija

Cena: 12,90 evra

Kako vam se čini?

No tags 0 Comments 0

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *